Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעבר להבדלי נצילות וייעוד W2 ל2וואי וW3 ל3וואי וכמובן יכולת הוופרים בהתאמה לתחום תדרים שונה -

האם יש מישהו שחקר קצת בנושא,שמע אותם ואולי יכול להאיר ולהעיר בפניי על ההבדלים השמיעים :arrow: מעבר לשוני במפרט הטכני?

תודה

ליאור

פורסם

בדיוק. :-D

יש לי אפשרות להשיג וופרים משני הסוגים.

יש לי אפשרות לשמוע את הW2 ואת השני -לא.

נכון שלא שופטים סט רק מנתונים על הנייר אבל אשמח לדעת כמה שיותר גם כדי להתאים ככל האפשר למידים שלי.

ליאור

פורסם

אני חושב לא צריך להמציא גלגל . 6W3 בלי ספק , אני אסביר את אצמי :

1. הוא נולד עם המיד שלך

2.הוא לא צריך לנגן גבוה מדי

3.אתה כן רוצה שירד כמה שיותר נמוך

דעה אישית . אבל אני אעשה שעורי בית עד יום שישי :-D

פורסם

6w3 לא מנגן גבוה ואך ורק ל 3 חלקים.בזמנו עמדתי בפני אותה דילמה וקניתי את W2 כי עבדתי עם 2 חלקים.אמנם הוא לא יורד נמוך כמו W3 אך מנגן טוב את תחום המיד.ואם יש לך סאב אז תוכל להסתפק ב 6DB ב 63 HZ וזה ישתלב מצויין עם סאב.W3 ב 1000HZ כבר נוחת חזק מאד

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

האם עד כדי כך היכולת של הוופרים שונה שהיא שמיעה בתדרים שרשמתי למטה?

דוגמה-חיתוך ב63 בסלופ 12(או בעיקר 80 סלופ 12) ו400 בסלופ 6 או 12 .האם לוופר ה W2 יהיה "קל" יותר מכיוון שהוא מיועד לטווח רחב יותר?

ועד כמה ,אם בכלל,בתחום הזה ההבדל יהיה שמיע?

(יוגבר על זטק P2 באקטיבי).

ליאור

נ.ב.

רומן,אני בהחלט מצפה שתכין שיעורי בית ותגיע למפגש עם דיאגרמות,מיפוי תדרים ומסקנות! :twisted: מרוב שחיפשתי באתרים רוסים,התרגומון מתרגם לי רק מילים גסות....:wink:

פורסם

כן לW2 יהיה "קל" יותר אבל הצליל בתחומים נמוכים יהיה "רזה" יותר,ואין פה ממש צורך בגרף הענות כי הממברנה של W3 כבדה יותר וגם XMAX גבוה יותר משמעותית לכן הוא פשוט לא מסוגל לנגן תווך גבוה בגלל מגבלות פיזיים.עד כדי כך פשוט.כנראה לא חיפשת טוב מספיק,או שלא חיפשת נתונים מאד מאד חשובים כמו מסה נעה של אלמנט,וגם XMAX,וכו',כמו כן W3 דורש הגברה ברמה מאד מאד גבוה בגלל אותם מגבלות,W2 הרבה יותר נציל

עוד משהו,לפני שהחלפתי את W2 למידבאס אחר הוא היה מחובר אצלי לדואל מונו של ג'נסיס ,אני יכול להגיד דבר אחד....חוויה.תחום המיד שלו פשוט חלומי.אבל כאחד שאוהב פיצוצים ,המגנט שלו מהווה בעיה כי הוא מתחמם ומאבד מה"מכות" שלו.לכן עברתי לאלמט בעל מגנט גדול ורגיל.

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

יש לי טבלאות עם הנתונים והגרפים שציינת וכן חיפשתי ועדיין מחפש ומברר עם כמה "אוטוריטות" של הפורום אבל זה בסדר.לא נעלבתי.:-D

בכוונה תחילה הדגשתי על הבדלים שמיעים כי נתונים על הנייר על אף ההבדלים,לפעמים זניחים וקשה אם בכלל לעלות עליהם.

לגבי התדר הנמוך"הרזה" שציינת -זו היתה כוונתי כי זה בעצם בתחום התדרים עליו אני מדבר.

ברור לי שמהטווח הבינוני ומעלה זה אמור לבוא לידי ביטוי לטובת הW2 ולכן תחמתי מלכתחילה את התדרים בהם הוופרים אמורים לנגן.

לא הבנתי את עניין ה"מגנט המתחמם". :shock: שמעת בעוצמות גבוהות לאורך זמן והצלילים השתנו?

• תוכן חדש...