Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

התחדשתי לאחרונה ברכב יד שישית (!) שעלה לי 3500 ש"ח. עשיתי לו טיפול יישור קו, אבל השבוע התחילה לי תקלה מלחיצה - הגיר - גיר ידני. כשאני מכניס להילוך שני אחרי כמה שניות המנוע מקפיץ טורים וההילוך יוצא משילוב.

זה קורה רק בהילוך שני. האם יכול להיות מצב שאני צריך עכשיו לשפץ את הגיר?

תודה.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

לצערך זה אכן נשמע ככה. כנראה שיש סיבה למחיר הזול מאוד שבו רכשת את הרכב, לא?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בדקתי את הרכב, ובנסיעה של רבע שעה (כשהרכב חם?) לא קפץ. אולי מרפי קפץ על המציאה?

נ.ב. יש לי רקע במכונאות. אני מכיר ויודע מה צריך לבדוק.

צריך גם קרם אני מאמין.

פורסם

לום לכולם. בגלל שאני בצבא אני מגיב באיחור.

לגבי הכבל - בדקתי. הוא מתוח היטב, ללא תקיעות בדרך, או משהו שאמור להפריע לו לזוז.

הכנסתי את הטרנטה למוסך, והם טענו שיש צורך להחליף שמן גיר. החלפתי שמן ביום הקניה. באותו יום הוחלפו כל הדברים הבאים (מתוך הקבלה)-

1. שמן מנוע

2. שמן גיר

3. נוזל הגה כח

4. מי מערכת הקירור

5. ציריה שמאל

6. דראמים מאורה

7. דיסקים

8. צינור של שמן של קאליפר ימין

9. אטם ראש מנוע

10. צינור מוביל מים של הרדיאטור

11. רצועת אביזרים

12. גרמושקה של ציריה ימין

אמנם זה נראה יקר מאוד, אבל יצא לי (יותר נכון לאמא שלי) חשבון של 850 ש"ח. זה אחרי הנחה של מכרים.

בנוסף לכל זה, הייתי אצל מכון גירים במישור אדומים, שאמר שיש להחליף סינכרון של הילוך שני. האם זה קשור, או שהוא סיבן לי את הצורה? הוא טען שהחלק, כולל עבודה - 750 ש"ח. הגיוני?

צריך גם קרם אני מאמין.

• תוכן חדש...