Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משקאות אנרגיה - מזיקים ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5304 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור אחד שעוסק בחיי לילה, לי הרבה פעמים ללכת לבר ולקחת פחית XL בשביל להתעורר.

השאלה אם יש סיכון בצריכת משקאות אנרגיה ? (אני לא מדבר על 400-500 מ"ג קופאין ביום, אלא פחית-שתיים ביום)

בעבר שמעתי שזה מזיק לשמיעה, אבל לא מצאתי שום מקור לזה.

אם למישהו יש דעה מבוססת בנושא אני אשמח לשמוע.

פורסם

הדעות והמחקרים חלוקים לכן ולכן..

הרבה יגידו שזה מזיק, מצד שני יגידו שזה עוזר ומצד שלישי יטענו כי העירבוב של משקה אנרגיה עם אלכוהל זה מזיק....

השאלה למה אתה רוצה להקשיב...:wink:

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

מבחינת קפאין, לא מזיק יותר מכוס קפה חזקה.

מבחינת סוכר, לא מזיק יותר מכוס קולה.

מבחינת טאורין, וואלק אין לי מושג מה החומר הזה יכול לגרום.

פורסם

מבלי להיכנס לשאר הרכיבים, כמות הסוכר במשקה אנרגיה כזה היא עצומה, זה לבד אינו בריא.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

כמות הסוכר במשקה אנרגיה ומשקאות קלים היא כמעת שווה אז זה לא עושה את המשקאות אנרגיה פחות בריאים

קפאין , אין בו משהו לא בריא, כמו לאנשים מסויימים שהוא לא מומלץ אבל זה כמו כל דבר שקיים ביקום שלאנשים מסויימים יתכן ויש משהו לא מומלץ

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תקרא קצת על הטאורין ותראה מה זה עושה לך.

http://www.naturemed.co.il/tosfey/tosfey_09_12.html

במינונים קטנים זה בסדר, סה"כ חומצת אמינו שתורמת לעיכול ועוזרת ללב וכל מיני קשקושים

תשלב פחית כזו עם סיגריה, זה קצת פחות טוב

תשלב פחית כזו עם אלכוהול וסיגריה, זה כבר סתם התעללות בגוף

אלכוהול מנסה להאט לך את הדופק, המשקה אנרגיה מנסה להאיץ לך את הדופק והסיגריה סתם עושה לך קקי :p

עדיף לשתות את זה נקי, ורצוי אחרי אוכל :)

פעם עשיתי על עצמי ניסוי [לא יודע למה]

שתיתי שבוע שלם רק רדבולים משהו כמו פחית כל 4 שעות [בלי מים בלי נס ובלי קפה]

אני רוכב דאונהיל בתחביב, שלפעמים צריך גם לטפס מעלה עם האופניים על הגב כדי להגיע לתחילת המסלול

בד"כ מסוגל לעלות ברגל 6 פעמים את "מסלול הבית" שלי לפני שאני פורש

מיותר לציין שלא הצלחתי לעלות חצי מסלול לפני שהרגשתי את הלב שלי על סף היתוך פנימי.

שתיתי 2 ליטר מים, והתחלתי לטרוף את ההר :)

אני מניח שמגוף לגוף זה משתנה, זה סתם ניסוי משיעמום [וכי הביאו לי 2 מגשי רדבול חינם]

---

קצת רקע על עצמי

שיחקתי כדורסל בקבוצות במשך 12 שנה

התאמנתי במואי טאי במשך 8 שנים

הייתי בנבחרת אתלטיקה של התיכון שלי

והייתי רגיל לעשות בוחן מסלול בפחות מ8 דקות

כיום אני רץ 16 קילומטר בקצב של 4:30 לקילומטר

בשבוע ששתיתי רק רדבולים, לא הצלחתי לשחק כדורסל יותר מחצי שעה

ולא הצלחתי לרוץ יותר מ4 קילומטר

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לא הבנתי מאיפה הקטע של "פגיעה בשמיעה" השתרבב לשרשור. זה נכתב פה בעבר ודי גרם לי לחשוש.

עשיתי חיפוש באינטרנט ולא מצאתי זכר לעניין.

מה שכן, שמועה או לא, זה גרם לי לרדת מהעניין והיום אני שותה משקה אנרגיה מקסימום פעם בחודש :).

פורסם

אליקו

מאיפה התאוריה על ההתעללות בגוף?, דווקא המסעות שעשית הם יותר התעללות בגוף

זה שאחד גורם מאיט קצב לב והשני מאיץ זה לא אומר שהלב יקרע בין השניים כי הוא לא יודע מה לעשות... ממש לא

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הייתי בעבר צרכן כבד של משקאות אנרגיה.

אז ככה:

מי שכתב פה מקודם לגבי כמות הקפאין: פחית אחת של משקה אנרגיה שווה בערך ל 4 כוסות קפה שחור (קראתי את זה איפשהו)

וכמות סוכר גדולה מאד. (על ההשפעות של צריכת כמויות סוכר מוגזמות אפשר לקרוא באינטרנט,יש הרבה חומר בנושא),

מה שאומר,שאם תצרוך למשך תקופה יותר מ 2 פחיות כל יום,אתה עלול לעלות במשקל, ומעבר לזה, זה די פוגם בשינה סדירה.

אגב,

אם אתה סובל מצרבות למשל,אז הקפאין יכול להשפיע בטווח הארוך ולעשות לך בעיות גדולות בכל מה שקשור לצרבות ואפילו עיכול.

פורסם

gsi לא אמרתי על זה שזה יקרע בין שתי המצבים, אבל הם גם לא בדיוק מאזנים אחד את השני

תזרוק לקיבה שלך חומר משלשל וחומר שמעכב "יציאה" [מוקצן משהו] אבל משהו אומר לי ששתי החומרים האלה לא יסתדרו

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם
תקרא קצת על הטאורין ותראה מה זה עושה לך.

http://www.naturemed.co.il/tosfey/tosfey_09_12.html

במינונים קטנים זה בסדר, סה"כ חומצת אמינו שתורמת לעיכול ועוזרת ללב וכל מיני קשקושים

תשלב פחית כזו עם סיגריה, זה קצת פחות טוב

תשלב פחית כזו עם אלכוהול וסיגריה, זה כבר סתם התעללות בגוף

אלכוהול מנסה להאט לך את הדופק, המשקה אנרגיה מנסה להאיץ לך את הדופק והסיגריה סתם עושה לך קקי :p

עדיף לשתות את זה נקי, ורצוי אחרי אוכל :)

פעם עשיתי על עצמי ניסוי [לא יודע למה]

שתיתי שבוע שלם רק רדבולים משהו כמו פחית כל 4 שעות [בלי מים בלי נס ובלי קפה]

אני רוכב דאונהיל בתחביב, שלפעמים צריך גם לטפס מעלה עם האופניים על הגב כדי להגיע לתחילת המסלול

בד"כ מסוגל לעלות ברגל 6 פעמים את "מסלול הבית" שלי לפני שאני פורש

מיותר לציין שלא הצלחתי לעלות חצי מסלול לפני שהרגשתי את הלב שלי על סף היתוך פנימי.

שתיתי 2 ליטר מים, והתחלתי לטרוף את ההר :)

אני מניח שמגוף לגוף זה משתנה, זה סתם ניסוי משיעמום [וכי הביאו לי 2 מגשי רדבול חינם]

---

קצת רקע על עצמי

שיחקתי כדורסל בקבוצות במשך 12 שנה

התאמנתי במואי טאי במשך 8 שנים

הייתי בנבחרת אתלטיקה של התיכון שלי

והייתי רגיל לעשות בוחן מסלול בפחות מ8 דקות

כיום אני רץ 16 קילומטר בקצב של 4:30 לקילומטר

בשבוע ששתיתי רק רדבולים, לא הצלחתי לשחק כדורסל יותר מחצי שעה

ולא הצלחתי לרוץ יותר מ4 קילומטר

טוב שאתה לא דרמטי.

רד בול לא מזיק בכלום. כמות הקפאין שיש ב-2 פחיות לא קרובה אפילו למינון שגורם לבעיות. הבעיה שם זה הסוכר, אבל זה לא יותר מכמות שיש בקולה.

בקשר לאלכוהול, זה נכון שהרד בול ממריץ אותך והאלכוהול מדכא אותך, אבל מושגים של "לב על היתוך פנימי" יותר מדי מוגזמים. סה"כ יש עוד מלא פעולות מנוגדות כאלה שאתה עושה ביום יום ואפילו אתה לא מודע לזה.

התופעה העיקרית של קפאין היא שהגוף מעוניין להפטר ממנו מהר ובכך הוא גורם להשתנה די מסיבית, לכן לא פלא שאחרי שתיית 2 ליטר מים, חזר לך הכוח.

בקיצור, לפותח השרשור, מסוכן לשתות 2 פחיות רד בול בערך באותה מידה שמסוכן לשתות 2 פחיות קולה.

פורסם

חייב להגיד משהו - אחרי כשעה-שעתיים זה מכניס אותך לדאון רציני.

היו מקרים שהייתי עובד עד 12 בלילה, ב10 שותה פחית XL כדי להתעורר, ואז כמעט נרדם על ההגה בדרך הביתה

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

דייב, הלב שלי היה על סף היתוך מרוב המאמץ שהייתי צריך להשקיע באותה פעילות שאני רגיל לעשות כל שבוע

מידריינג Hybrid Audio L4

• תוכן חדש...