Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירת שעון יוקרתי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כמו שהציעו ואני תומך גש לחנות ותמדוד,אל תקנה באינטרנט

ועוד עצה תיגש ל"כל טיים" בירמיהו 6 תל אביב

תיגש לרוני בחור מדהים שיעזור לך למצוא את השעון בשבילך!

לדעתי הברייטלינג אירוספייס שעון מדהים לא יותר מידי "יקר" ומראה אלגנטי

לפי דעתי הבעיה היחידה שלו זה הקוטר הקטן שלו

אני אישית עונד ברייטלינג בנטלי סופר ספורט שהקוטר שלו 48.7 לעומת האירוספייס שהוא 43 אם אני לא טועה

קוטר זה מאד תלוי יד. אני לא גדול (1,71 מ') ועלי שעון 38 מ"מ (לונג'ין עכשיו, אוריינט בעבר) נראה טוב. אם הבחור גדול - מן הסתם הקוטר צריך לעלות. טאג הוייר קאררה נכנס יופי לתקציב והוא לא קטן, אם זה מה שהבחור מחפש.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בתקופה האחרונה התחלתי להיות נוכח יותר בפגישות עיסקיות ואני נפגש עם אנשים די "מכובדים"

שסגנון הלבוש שלהם די יוקרתי (אם אפשר להגדיר את זה ככה)

מכוון שגם עליי להראות "מכובד" החלטתי שאני צריך להחליף את השעון שברשותי, השעון הוא של tissot שהוא אפילו קצת די ילדותי אני חושב.

אני מוכן להשקיע סכום של בין 10-15 אלף שקלים, (אפשר להשיג שעון יוקרה בסכום הזה?)

אין לי מושג על איזה חברה ללכת ואפילו אין לי מושג על איזה סגנון,

אני בחור צעיר סה"כ בן 24 ואני לא כלכך אוהב את השעונים שמצופים בזהב וכדומה,

אבל נראה לי גם לא מתאים ללכת על שעון עם רצועה מגומי

חשוב לי שהששעון יראה צעיר אבל גם מכובד.

אשמח להמלצות ועל דגמים שאתם הייתם בוחרים, מי יודע אולי מישהו יקלע לטעם שלי.

קישורים באיבי גם באים בחשבון.

שיהיה אחלה שבוע לכולם!

לבריטלינג יש מועדון ופורום (חפש בגוגל) מומלץ להתיעץ איתם אם נפשך חשקה בבריטלינג.

לכל טיים ואסטרל יש גם מחלקת יד שניה מצויינת. כך תוכל לקנות שעון בביטחון עם אחריות מלאה ובתשלומים נוחים. יש מציאות!

מפאת חשיבותם של הסכני השלום ראוי היה שיחתמו העט ראוי. גם לטקסיות יש משמעות בעולם הזה.

יש אנשים שמסתפקים בקסיו (מראה בדיוק את אותה השעה) ולעולם לא ידעו להעריך שעון יקר.

יש כאלו שהדבר הראשון עליו הם מסתכלים זה השעון. כל אחד ועולמו הצר.

נישה פחות מעונבת, פחות יוקרתית ומנצנצת שאהובה במיוחד על צוותי האויר הארוספייס.

נכנס בול בתקציב שלך. קיים במגוון צבעים, מיוצר מטיטניום (קל כמו אויר וחזק כמו בטון), יש סדרות מיוחדות...

אל תשכח למדוד, כי שעון קונים על היד ולא באינטרנט.

main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=25490&g2_serialNumber=2

מצד שני, אם ידו משגת לקנות שעון שכזה בלי לשבור קופת חסכון או להכנס לחובות - אז למה לא? ואת זה אני אומר בתור אחד שלא ענד שעון במשך שמונה שנים ועכשיו יש לו כולה סקאגן שעלה 75 דולר.

סיפרו לי כי גם בטלפון סלולארי יש שעון.

כיוון שאת זוזו ( רועי ) אני מכיר מהשרשור הזה

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=345685

היה חשוב לי לציין בפניו כי אין חשיבות לרכוש שעון יקר בשביל לעשות רושם. ( גם עם יש בידך את הממון לכך.)

הוא לא קונה אותו מתוך הערכה לפריט יפה , אלא מתוך ההבנה שלו כי מבלי שעון יוקרתי הוא יידחה מהסביבה של האנשים "המכובדים"

מי שירצה לעשות עימו עסקים לא יבטל את העיסקה או יקיים אותה בגלל השעון.

והסכמי השלום מחזיקים עד עתה גם עם החתימה בעט הפשוט. ואף על פי כן במעמד כזה היה ראוי כי ישתמשו בעט קצת יותר "מכובד".

אבל בעולם העסקים של היום מי שמודד את חברו לעסקים על פי השעון , העט ,הנעליים ,העניבה ,או החליפה, ולא על פי מה שיש לו להציע שוגה.

שלא לדבר על זה שאם אתה הקונה או הרוכש , מבחינת המוכר תבוא גם יחף וערום, רק תקנה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תודה רבה לכולם

ישה האמת שלתגובה שלך חיכיתי, אני רוצה לומר לך שאני בהחלט לוקח ממך המון ואני בהחלט מעריך את התשובה שלך והכנות.

אך בתקופה האחרונה מאותו שרשור באמת השתנו כמה דברים,(בסוף נרכש רכב אחר, וגם את זה נשאיר לשרשור נפרד,אני ודנה כבר לא ביחד ובהחלט מצאתי כיון חדש ושונה לחיים שלא ציפיתו לו)

לצערי שאני נפגש עם כל מיני אנשים, הדבר הראשון שאיכשהו נראה לי זה שתמיד מסתכלים על הנראות שלי.

יש מין קטע כזה שנותנים יותר כבוד למי שנראה ממותג ומדוגם יותר טוב, לצערי זה המצב בארץ, אף אדם לא יודע מה עברתי ומאיזה רקע באתי (וזה גם לא מעניין אף אחד עסקים זה עסקים).

לכן על הדרך אמרתי לעצמי אם זה מה שיתן לי את ההרגשה הטובה, אז למה לא בעצם?

כרגע לשמחתי יש לי את האפשרות, אז אמרתי נלך על זה ,

נתפנק מה יש ? סה"כ חיים פעם אחת.

עכשיו לנושא השרשור בהחלט השעונים של בריטלינג עשו לי את זה,בעוד כחודשיים אני טס לארצות הברית, האם כדאי לחכות ולרכוש את השעון משם?

האם יש הבדלים משמעותיים במחיר? איך זה הולך מבחינת האחריות?

שוב תודה לכולם עזרתם לי מאד!

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

בהחלט לחכות, בסכום שיש לך עכשיו תוכל לרכוש NAVITIMER מדהים בארה"ב.

המחיר ה RETAIL של חתיך כזה הוא באיזור ה 5000 דולר, אני בטוח שתמצא אותו בהנחה יפה :) (מיותר לציין שבארץ הוא יעלה לך באיזור ה 28 K ומעלה בפדאני)

navitimer-blue-2.jpg

פורסם
תודה רבה לכולם

ישה האמת שלתגובה שלך חיכיתי, אני רוצה לומר לך שאני בהחלט לוקח ממך המון ואני בהחלט מעריך את התשובה שלך והכנות.

אך בתקופה האחרונה מאותו שרשור באמת השתנו כמה דברים,(בסוף נרכש רכב אחר, וגם את זה נשאיר לשרשור נפרד,אני ודנה כבר לא ביחד ובהחלט מצאתי כיון חדש ושונה לחיים שלא ציפיתו לו)

לצערי שאני נפגש עם כל מיני אנשים, הדבר הראשון שאיכשהו נראה לי זה שתמיד מסתכלים על הנראות שלי.

יש מין קטע כזה שנותנים יותר כבוד למי שנראה ממותג ומדוגם יותר טוב, לצערי זה המצב בארץ, אף אדם לא יודע מה עברתי ומאיזה רקע באתי (וזה גם לא מעניין אף אחד עסקים זה עסקים).

לכן על הדרך אמרתי לעצמי אם זה מה שיתן לי את ההרגשה הטובה, אז למה לא בעצם?

כרגע לשמחתי יש לי את האפשרות, אז אמרתי נלך על זה ,

נתפנק מה יש ? סה"כ חיים פעם אחת.

עכשיו לנושא השרשור בהחלט השעונים של בריטלינג עשו לי את זה,בעוד כחודשיים אני טס לארצות הברית, האם כדאי לחכות ולרכוש את השעון משם?

האם יש הבדלים משמעותיים במחיר? איך זה הולך מבחינת האחריות?

שוב תודה לכולם עזרתם לי מאד!

מצטער לשמוע ושמח לשמוע שאתה בדרך הנכונה.

בכחול זה מה שאתה חושב שאחרים חושבים . לא בהכרח בכלל שאכן כך הם חושבים. ולכן עשה בדיקה עצמית.

בירוק אתה צודק.

באדום אם זו עושה לך כיף לך על זה, ושכח ממה שנכתב על ידי , כבלתי רלבנטי :-)

כזכור לנו מהשרשור שם חיים פעם אחת .

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כדאי רק לציין שהשעונים שהוצעו כאן הם ברובם "ספורטיביים", והשאלה היא מה סגנון הלבוש שלך באותן פגישות אליהן אתה הולך ובהן אתה רוצה לעשות רושם. אם אתה הולך בחליפות / או סמארט קז'ואל (מכופתר + בלייזר) יתאים יותר dress watch, כלומר שעון "אלגנטי" פחות מקושקש ויותר דק ונקי.

פירמה שנותנת היום ערך מצוין לכסף בתחום זה היא frederique constant, מותג חביב על מבקרי שעונים שנחשב ליצרן עולה בתחום ה-affordable luxury כלומר שעוני יוקרה ניתנים להשגה. יש לי גם שעון ספורט שלהם וגם שעון אלגנטי כמו בתמונה למטה, שניהם בעלי גימור מעולה ונראים יקרים מכפי שהם. זה למטה עלה לי בסה"כ 7,000 ש"ח בזמנו כדגם חדש, אני מניח שהיום ניתן גם בפחות (וודאי בארה"ב).

FC-310MC4C25-250x327.jpg

גם למונבלאן יש היום קו של שעונים אלגנטיים בתקציב.

אגב, אני חייב לחלוק - עוד שעון שראיתי ב"כל טיים" ב- 20,000 ש"ח וכמעט קניתי זה הבובה הזה - מוריס לקרואה - שעון יפיפה, קצת גדול, מאוד מודרני וצעיר במראה:

238.jpg

ובכלל, באופן כללי, יש כל כך הרבה שעונים יפים שאני תמיד ממליץ לפתוח את הראש ולא ללכת אוטומטית ל"חשודים הרגילים" (ברייטלינג, טאג ושות').

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

הקטע שמותג שעונים זו בחירה רגשית כמו כל מותג - לכולם האסוציאציות שלהם. TAG בא לי, למשל, מאז הפרסומות של איירטון סנה. רולקס, להבדיל, לא בא לי בכלל, למרות שאין כל ספק לגבי טיבם (וגם העובדה שלמיטב זכרוני הם בין המעטים שעדיין מייצרים את המנגנונים בעצמם).

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אגב גם טאג רוצים לחזור להיות יצרן המנגנונים, לפחות לדגמים היקרים (דגמי הבסיס אני משער ימשיכו לקנות קליברים מוכנים, אם כי בד"כ בדרגות דיוק גבוהות יחסית). מנגנון ה"1/100" החדש שלהם, למשל, זכה לשבחים רבים.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

מצטרף להמלצה על כלטיים במיוחד הסניף באבן גבירול.

אני הייתי בודק איזה IWC PORTOFINO או אומגה סימאסטר סולידי בלי כרונוגרף או LONGINES מאסטר קולקשן.

המחשה:

http://www.astralwatches.co.il/watches/iwc/chronograph.htm

http://www.astralwatches.co.il/watches/longines/mastercollection.htm

לי אישית יש סלידה מברייטלינג, אני לא אוהב את המראה שלהם.

ROOONEEYY

פורסם

אפרופו רבין וצניעותו.

לסחבק יצא לשרת את רבין ושות' כמה וכמה פימים בתור מלצר וברמן לאחר מכן.

רבין הלך עם שעון של קרטייה עם אבן יקרה בגודל של צלחת. לאה הסתובבה עם השעון הזה לאחר מותו.

רבין גם הבין דבר או שתיים באלכוהול ושתה וויסקי משובח מהבקבוק שהיה שמור רק בשבילו. עלותו של בקבוק כזה שהוא היה גומר לבד מעל אלף שקל בתחילת שנות ה90.

זה שהוא חתם עם פיילוט V5 זה כי לא חשבו על כך במשרד ראש הממשלה.

הדור המושחט של רבין, דיין, וייצמן ואחרים לא הצטנע. פשוט לא דיברו על זה ולא חשפו את זה.

היום טוהר מידות הרבה יותר גבוהה ואף פוליטיקאי לא מרשה לעצמו אפילו חלק קטן ממה שהם הרשו לעצמם.

אפרופו פיילוט. יש לי עט של פיילוט. נובע. מהדורה מוגבלת. 67 מתוך סדרה של 100. פלסטיק וזהב. בשווי מעל אלף דולר. כולה פיילוט...

פורסם
ברייטלינג קולט זה בכלל שעון קוורץ.

לא קונים קוורץ בכזה סכום.

כמו כן, השירות של פדני נהיה גרוע בשנים האחרונות, כך שעדיף אומגה מבחינה זאת, בהנחה שזה אותו מנגנון בשניהם.

אתה טועה, יש גם COLT אוטומטי.

ולא רק שזה אוטומט, זה גם כרונומטר, וזה אותו המנגנון שיש בווינדריידר, שעולה פי 2 ממנו.

breitling-colt-gmt-automatic-3686-p1.jpg

לפותח השרשור, ברייטלינג מסדרת הSUPEROCEAN, כמו הSTILLFISH, והCOLT, נכנסים לך לתקציב.

אלו שעונים מעולים, ואתה יכול ללכת בראש שקט.

כמוכן, אם הסגנון שהצעתי לך, קולע, ואני מבין שכן, הייתי בכל זאת גם ממליץ לך ללכת ולראות את האומגות שהמלצתי.

יש לך את הSEAMASTER CHRONOGRAPH, מגיע בכחול או שחור:

22258000-20.png

או בשחור:

21330424001001-20.png

הם יעלו לך באיזור ה13-14פלוס מינוס.

ויש לך את האומגה PLANETOCEAN, שכן גם הוא מסדרת הSEAMASTER, רק שהוא טיפה גדול יותר, והוא עם מנגנון CO-AXIAL של אומגה, שנמצא בכל השעונים היותר יוקרתיים שלהם.

יש אותו עם רצועת גומי\עור משולב, ועם בזל כמו של יאכטמאסטר, (מט וספרות מובלטות):

23232422101003-20.png

ויש לך אותו בגראת SS:

22230422001001-20.png

בעקרון, גם את השעון עם הרצועת גומי\עור, ניתן למצוא עם רצועת מתכת, אבל זה פחות יפה לטעמי.

בכל מקרה, הפלאנט אושן, יעלו באיזור ה15 פלוס מינוס.

לגבי הברייטלינג, אז יש לך את סדרת הSUPEROCEAN, שם אתה יכול לקחת את הSTEELFISH בכחול או שחור:

a17390.blue.ssprofii.jpg

ובשחור:

breitling-superocean-steelfish-watch-275x270.jpg

או את הCOLT CHRONO AUTOMATIC שקצת יותר קשה להשיג היום, כי זה דגם שיוצא:

66071d1192380567-whats-general-opinion-breitling-colt-ii-automatic-chrono-colt-111007-007.jpg

under construction..

פורסם

אם כבר נכנסנו לנושא:

אם הכל ילך כמתוכנן, זה הולך להיות השעון הבא שלי:

418251_fpx.tif?wid=300&fmt=jpeg&qlt=100

גוף טיטאניום קליל ונעים כמו שאני אוהב, כרונוגרף ולוק שהצילום הזה פשוט עושה לו עוול. הוא לא יבוא במקום הסרטינה אלא בנוסף (אני יותר מידי אוהב את הסרטינה מכדי שאוכל לעשות עליו טרייד אין).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אלעד,

אם במקרה הCERTINA שלך הוא DS FIRST, אז הם גם חולקים את אותו מנגנון:-D.

ואם אתה חושק בשעוני טיטניום, ועוד שעוני כרונו צלילה, אז אין יותר מתבקש מיצירה הבאה:):

OrisTT1300MChronoTi.jpg

under construction..

פורסם

שלילי, הסרטינה שלי הוא DS PODIUM TITANIUM

tbn_u2130c117531.jpg

לפני שנדלקתי על הויקטורינוקס שמופיע בתגובתי הקודמת, ראיתי אחד אחר שלהם, די דומה לסרטינה שלי שדי הדליק אותי. העניין הוא שהיו לו שתי בעיות:

1. הוא היה מעבר לתקציב שהקצבתי לעצמי.
  2. המתכת היא פלדת אל חלד מושחמת. זה נראה פצצה אבל מרגיש כמו משקולת על היד. לא בשבילי.

אגב, התקציב שלי יחסית לא גבוה הפעם. כל הרכישה הזאת מתבצעת מכיון שקיבלתי שעון במתנה שפשוט לא בא לי עליו, והחנות שאליה הלכתי מוכנה לזכות אותי בערכו המלא ללא הורדה כלשהי (בדקתי כמה הוא שווה, זה באמת הערך המלא). אם לא המתנה הזאת, לא הייתי בכלל חושב על להחליף את הסרטינה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הי רועי,

דבר ראשון, אם אתה נוסע לארה"ב המתן עם הרכישה עד שתגיע לשם, חד משמעית. ההפרש במחירים יכול להגיע לחמישים אחוז ויותר. מה שכן, אני ממליץ שתמצא כמה שעונים שטובים לך, ותברר איפה ניתן להשיג אותם במקומות בהם תשהה כשאתה שם.

במידה ואתה רוצה לרכוש בארץ, אני מציע לך לבדוק חנויות רציניות שמחזיקות אוסף שעונים יד שניה, יש שם מציאות לא נורמליות.

בתקציב שנתת, שהוא יפה מאד גם למנכ"לים של חברות בסדר גודל של מיליונים רבים מאד (יש הרבה כאלה שהולכים עם שעונים פשוטים הרבה יותר...), אין מה לרכוש שעון עם מנגנון קוורץ - זה מנגנון שתוחלת חייו היא כמה עשרות שנים בלבד ולא תוכל להוריש אותו או לממש אותו בערך גבוה בשוק יד שניה אם תרצה.

כמו כן, כמו שאמרו קודם - הכי חשוב הוא למצוא מה מתאים לסגנון הלבוש שלך ולתדמית שלך. שעון יקר מדי ובומבסטי ייראה כאובר דואינג, למשל.

בכל מקרה - בהצלחה רבה!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...