Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בבחירת שעון יוקרתי

zuzut5
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4946 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

טוב אני רואה שלאחרונה נפתחו כאן המון שרשורים על כל מיני קודים בלבוש וכדומה.

אני חושב שאין מקום יותר מתאים להתיעץ בנושא מאשר כאן אצלנו באוף טופיק.

בתקופה האחרונה התחלתי להיות נוכח יותר בפגישות עיסקיות ואני נפגש עם אנשים די "מכובדים"

שסגנון הלבוש שלהם די יוקרתי (אם אפשר להגדיר את זה ככה)

מכוון שגם עליי להראות "מכובד" החלטתי שאני צריך להחליף את השעון שברשותי, השעון הוא של tissot שהוא אפילו קצת די ילדותי אני חושב.

אני מוכן להשקיע סכום של בין 10-15 אלף שקלים, (אפשר להשיג שעון יוקרה בסכום הזה?)

אין לי מושג על איזה חברה ללכת ואפילו אין לי מושג על איזה סגנון,

אני בחור צעיר סה"כ בן 24 ואני לא כלכך אוהב את השעונים שמצופים בזהב וכדומה,

אבל נראה לי גם לא מתאים ללכת על שעון עם רצועה מגומי

חשוב לי שהששעון יראה צעיר אבל גם מכובד.

אשמח להמלצות ועל דגמים שאתם הייתם בוחרים, מי יודע אולי מישהו יקלע לטעם שלי.

קישורים באיבי גם באים בחשבון.

שיהיה אחלה שבוע לכולם!

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

קפוץ לככר המדינה בפינה עם רחוב וויצמן לכוון פינקס יש חנות שנקראת CHRONOTIME.

כרגע רץ מבצע סוף שנה עם מבצעים יפים. אני מאמין שבתקציב שלך תוכל לצאת עם IWC פיילוט או אפילו אינג'נר.

אם ביבי ואהוד אולמרט הולכים עם זה גם בשבילך זה מספיק מכובד. כמו כן הם יבואינים של ORIS שהוא פחות נפוץ בארץ ופחות יוקרתי מIWC אבל לדעתי מהווה תמורה מצויינת לכסף ועדיין מספיק מכובד. זה בערך כמו WV ופורשה. לדעתי יכול בשקט לסגור לך פינה ויש להם עיצובים די צעירים במיוחד F1 Williams.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טוב אני רואה שלאחרונה נפתחו כאן המון שרשורים על כל מיני קודים בלבוש וכדומה.

אני חושב שאין מקום יותר מתאים להתיעץ בנושא מאשר כאן אצלנו באוף טופיק.

בתקופה האחרונה התחלתי להיות נוכח יותר בפגישות עיסקיות ואני נפגש עם אנשים די "מכובדים"

שסגנון הלבוש שלהם די יוקרתי (אם אפשר להגדיר את זה ככה)

מכוון שגם עליי להראות "מכובד" החלטתי שאני צריך להחליף את השעון שברשותי, השעון הוא של tissot שהוא אפילו קצת די ילדותי אני חושב.

אני מוכן להשקיע סכום של בין 10-15 אלף שקלים, (אפשר להשיג שעון יוקרה בסכום הזה?)

אין לי מושג על איזה חברה ללכת ואפילו אין לי מושג על איזה סגנון,

אני בחור צעיר סה"כ בן 24 ואני לא כלכך אוהב את השעונים שמצופים בזהב וכדומה,

אבל נראה לי גם לא מתאים ללכת על שעון עם רצועה מגומי

חשוב לי שהששעון יראה צעיר אבל גם מכובד.

אשמח להמלצות ועל דגמים שאתם הייתם בוחרים, מי יודע אולי מישהו יקלע לטעם שלי.

קישורים באיבי גם באים בחשבון.

שיהיה אחלה שבוע לכולם!

בטווח המחירים שציינת אתה יכול לרכוש שעונים מצויינים.

הכל זה עניין של טעם.

אם אתה הולך היום עם TISSOT, אז סביר להניח שהסגנון שלך הוא יותר בכיוון של ספורטיבי, אבל אני מבין ממך שאתה רוצה משהו שיראה יותר מכובד ויותר יוקרתי, אבל לא שעון TWO TONE עם זהב וכו.

אתה יכול במחירים הללו לקחת שעונים של אומגה,ברייטלינג, טאג הויאר וכו' שהם שעונים ספורטיביים אבל עדיין הרבה יותר מכובדים מטיסו.

לדוגמא omega seamaster chronograph, נכנס לך יופי בתקציב וזה שעון קלאסי.

421_Omega_Seamaster_Chrono2.JPG

זה שעון ספורטיבי, אבל קלאסי, ומספיק מכובד גם אם אתה הולך עם בחליפה, או בלבוש פחות רשמי.

עוד אופציה זה הomega planet ocean לא הכרונוגרף, אלא הרגיל:

ga041-omega-planet-ocean-james-bond.jpg

יש גם את הברייטלינג מסדרת הSUPEROCEAN, כמו הCOLT CHRONO או הSTILLFISH וכו':

images?q=tbn:ANd9GcTUKFHylzMn2mYTNv7A6iq_K3TsuLFXiOZNaKDuYeKeMWJVNkKc3Q6FQnR2lQ

תגיד לי אם זה הכיוון שלך, ואוכל עוד יותר למקד אותך.

אבל השאלה אם זה קולע לטעם שלך, אם לא יש גם המון אופציות אחרות.

יותר אלגנטיות, יותר ספורטיביות, יותר קלאסיות.

under construction..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ידעתי שאין מקום טוב יותר להתיעץ בו! מפלצת ירוק תודה רבה מאד אהבתי את הסגנון שלך במיוחד של הבריטלינג. האם הוא בכלל נכנס בתקציב, איך זה הולך לפי סדרות??

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מדובר בסכום לא מבוטל, ואני במקומך הייתי בהחלט פוזל לכיוון של ברייטלינג.

מציע לך לגשת לחנות "כל טיים" ברחוב בן יהודה בת"א, ישנו מבחר עצום של שעונים (ברייטלינג ואחרים) ובחור חביב בשם רוני שיעזור לך להתמקד ולבחור שעון שיענה על מבוקשך.

בסופו של דבר תמונות באינטרנט הן יפות אבל מראה של שעון על היד שלך ספציפית יעזור לך להבין מה הכיוון שלך בקלות.

בדוק את סדרת ה-AVENGER (ברייטלינג) אם אתה אוהב שעון יחסית גדול.

בהצלחה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברייטלינג קולט זה בכלל שעון קוורץ.

לא קונים קוורץ בכזה סכום.

כמו כן, השירות של פדני נהיה גרוע בשנים האחרונות, כך שעדיף אומגה מבחינה זאת, בהנחה שזה אותו מנגנון בשניהם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התבלבלתי לגמרי, קוורץ לפי מה שאני יודע זהו מנגנון פשוט, הוא קיים בבריטלינג? אשמח לדגמים ולמחירים למי שיודע, האם הסכום הנ״ל מספיק לי? ( אני יודע שזה סכום יחסית מכובד אבל ראיתי רולקסים לדוגמא שהדגמים הכי פשוטים שלהם לא נכנסים בתקציב)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדבריו בפתח העצרת אמר מנחה הערב מודי בר און כי קיים געגוע בעם ליצחק רבין, מנהיג צנוע שהיה חותם על הסכמי שלום עם עט פיילוט זול. "כי אם יש משהו שלמדנו בשנים האחרונות, הוא שהסכמי שלום חותמים בעט פיילוט בחמישה שקלים, בעטים נובעים יוקרתיים - חותמים על עסקאות טיעון", אמר בר און תוך שהוא שלוח עקיצה ברורה לעבר ראש הממשלה לשעבר אהוד אולמרט.

את האדם מודדים לפי מה שיש לו למכור או להציע ולא לפי שעונו או שאונו.

השאר זה שופוני או בעברית יפה פלצנות.

לבוש נקי ומסודר מספיקים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לבריטלינג יש מועדון ופורום (חפש בגוגל) מומלץ להתיעץ איתם אם נפשך חשקה בבריטלינג.

לכל טיים ואסטרל יש גם מחלקת יד שניה מצויינת. כך תוכל לקנות שעון בביטחון עם אחריות מלאה ובתשלומים נוחים. יש מציאות!

מפאת חשיבותם של הסכני השלום ראוי היה שיחתמו העט ראוי. גם לטקסיות יש משמעות בעולם הזה.

יש אנשים שמסתפקים בקסיו (מראה בדיוק את אותה השעה) ולעולם לא ידעו להעריך שעון יקר.

יש כאלו שהדבר הראשון עליו הם מסתכלים זה השעון. כל אחד ועולמו הצר.

נישה פחות מעונבת, פחות יוקרתית ומנצנצת שאהובה במיוחד על צוותי האויר הארוספייס.

נכנס בול בתקציב שלך. קיים במגוון צבעים, מיוצר מטיטניום (קל כמו אויר וחזק כמו בטון), יש סדרות מיוחדות...

אל תשכח למדוד, כי שעון קונים על היד ולא באינטרנט.

main.php?g2_view=core.DownloadItem&g2_itemId=25490&g2_serialNumber=2

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ברייטלינג ארוספייס טיטאניום אמור להיכנס לך בתקציב או לפחות לדגדג אותו מלמעלה, בהנחה שאתה עושה טרייד אין על השעון שלך.

13180128321.jpgBREITLING-AEROSPACE-01.jpg

שמתי לבחירתך שני צבעים.

בחנויות מסויימות ניתן לעשות טרייד אין, ואם אתה לא "חם" על השעון הנוכחי שלך, זאת עשויה להיות עסקה משתלמת. אני עצמי נמצא עכשיו לפני עסקה כזאת, אני פשוט דוחה אותה מסיבות אישיות.

הערה: שים לב שהכחול הוא רפליקה. התמונה להמחשה בלבד.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אלעד....הקדמת אותי (חצוף אחד) :lol:

השעון הזה נמצא על היד שלי משנת 96...15 שנה.

לא מחליף אותו בעד שום הון.

דגמי 2011 מקסימים!

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ה"עורך" לא עובד לי, אז אני מוסיף.

הכחול לא רפליקה הוא פשוט שנתון אחר.

הרפליקות לשעון הזה גרועות, וקלות מאוד לזיהוי.

כל ההיסטוריה והדגמים בלינק הבא.

http://forums.watchuseek.com/f39/breitling-aerospace-brief-history-aid-identification-dating-73.html

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שהציעו ואני תומך גש לחנות ותמדוד,אל תקנה באינטרנט

ועוד עצה תיגש ל"כל טיים" בירמיהו 6 תל אביב

תיגש לרוני בחור מדהים שיעזור לך למצוא את השעון בשבילך!

לדעתי הברייטלינג אירוספייס שעון מדהים לא יותר מידי "יקר" ומראה אלגנטי

לפי דעתי הבעיה היחידה שלו זה הקוטר הקטן שלו

אני אישית עונד ברייטלינג בנטלי סופר ספורט שהקוטר שלו 48.7 לעומת האירוספייס שהוא 43 אם אני לא טועה

Vw Polo GTI

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדבריו בפתח העצרת אמר מנחה הערב מודי בר און כי קיים געגוע בעם ליצחק רבין, מנהיג צנוע שהיה חותם על הסכמי שלום עם עט פיילוט זול. "כי אם יש משהו שלמדנו בשנים האחרונות, הוא שהסכמי שלום חותמים בעט פיילוט בחמישה שקלים, בעטים נובעים יוקרתיים - חותמים על עסקאות טיעון", אמר בר און תוך שהוא שלוח עקיצה ברורה לעבר ראש הממשלה לשעבר אהוד אולמרט.

את האדם מודדים לפי מה שיש לו למכור או להציע ולא לפי שעונו או שאונו.

השאר זה שופוני או בעברית יפה פלצנות.

לבוש נקי ומסודר מספיקים.

מצד שני, אם ידו משגת לקנות שעון שכזה בלי לשבור קופת חסכון או להכנס לחובות - אז למה לא? ואת זה אני אומר בתור אחד שלא ענד שעון במשך שמונה שנים ועכשיו יש לו כולה סקאגן שעלה 75 דולר.

A man walks down the street in that hat, people know he's not afraid of anything

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...