Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

האם אתם מאפשרים למתדלק לבצע בדיקת שמנים / נוזל קרור בתדלוק ?  

186 הצבעות

1. 1. האם אתם מאפשרים למתדלק לבצע בדיקת שמנים / נוזל קרור בתדלוק ?

• לעולם לא. בודק בעצמי כשהמנוע קר בלבד.
    • כן, בכל תדלוק.
      0
    • כן, מידי פעם בלבד.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא רק שהבדיקה לא טובה כשהמנוע חם (והוא בד"כ חם כשמגיעים לתחנת דלק), אלא שהשמן ונוזל הקירור ש"ישלימו" בתחנת הדלק הוא לרוב מאיכות נמוכה, ובכל מקרה- בסבירות גבוהה שלא תואם את השמן/נוזל הקירור הקיימים כבר ברכב.

בקצרה- להימנע.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

לא נותן לאף אחד להתקרב לי למנוע פרט לאבא שלי ועוד שני אנשים בלבד.

בטח שלא בשביל "לבדוק שמן"(ובעבר הרחוק קרה לי שהמתדלק המטומטם חשב בכלל שהמד שמן גיר זה המד שמן מנוע...)

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

זה כמו שתשאל אם אנחנו נותנים לחבר שלנו לגעת באישה שלנו.

לא יודע מה איתכם אנשים שנוגעים לי ברכב זה פשוט מטריף לי את המוח.

חוץ כמובן ממוכנאים שעושים טיפולים אנשים שאני מסיע טרמפ או משהו,

מתחילים לגעת ברדיו דיסק או להוציא יד מהחלון לישען על כל מיני דברים,

אני פשוט עוצר את עצמי לא לחנוק את הבנאדם הרכב יותר חשוב לי מהאישה.

אני בטוח שרוב הפורום כמוני.

פורסם

אני לא נותן למתדלק לתדלק את הרכב שלא לדבר על שמנים ומים.למה? כי אני אוהב שאקדח התדלוק עובד על המהירות הנמוכה ביותר ולא כמו שרובם שמים על המקסימום ואז יש הרבה קצף,אני רוצה לחסוך חצי סיכוי שבעת פתיחת הפקק המפתח או הפקק יזוקו,חצי סיכוי שיטפטפו לי בנזין על הפח של הרכב או חצי סיכוי לקבל שריטה מהזרנוק של האקדח.

מה שכן אני נותן להם להכין לי קפה ולחמם בורקס.

כן אני שרוט... :loco:

Gn'f'R

פורסם

בתחנת דלק,כשמה כן היא,רוכשים דלק בלבד.

בשביל בדיקות או תוספות,יש את הבית\מוסך.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
זה כמו שתשאל אם אנחנו נותנים לחבר שלנו לגעת באישה שלנו.

לא יודע מה איתכם אנשים שנוגעים לי ברכב זה פשוט מטריף לי את המוח.

חוץ כמובן ממוכנאים שעושים טיפולים אנשים שאני מסיע טרמפ או משהו,

מתחילים לגעת ברדיו דיסק או להוציא יד מהחלון לישען על כל מיני דברים,

אני פשוט עוצר את עצמי לא לחנוק את הבנאדם הרכב יותר חשוב לי מהאישה.

אני בטוח שרוב הפורום כמוני.

מה זה הרכב או האופנוע? ערימת ברזל עם פלסטיקים. מצידי שהאוטו יתפוצץ למיליון חלקים ושישרף עד לאטום האחרון שממנו הוא בנוי זה לא שווה אפילו שערה אחת של אלה האהובים עליי. כנראה שלא חווית אובדן של אנשים אהובים ואני מאחל לך גם שחס וחלילה שלא תחווה. אם כן, בחיים לא היית מדבר ככה. שום דבר שבעולם לא שווה חיי אדם.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

לעולם לא. בתחנת הדלק הנוזלים (נוזל קירור, שמן מנוע) כבר חמים והמדידה אינה מדויקת. מעבר לכך, אין לעובדים בתחנה שום מושג איזה שמן יש בתוך המנוע וחלקם הגדול גם לא מספיק מקצועיים וייתכן שלאחר מכן תמצאו שמן ממסרות במנוע ולהיפך, נוזל קירור לא מתאים ובעיקר - מילוי מוגזם של שמן שהוא גרוע עשרות מונים מחוסר שמן כלשהו, מה גם שאיכות השמנים שהם משתמשים בהם נמוכה בדרך כלל. שומר רכבו ירחק.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
מה זה הרכב או האופנוע? ערימת ברזל עם פלסטיקים. מצידי שהאוטו יתפוצץ למיליון חלקים ושישרף עד לאטום האחרון שממנו הוא בנוי זה לא שווה אפילו שערה אחת של אלה האהובים עליי. כנראה שלא חווית אובדן של אנשים אהובים ואני מאחל לך גם שחס וחלילה שלא תחווה. אם כן, בחיים לא היית מדבר ככה. שום דבר שבעולם לא שווה חיי אדם.

אומנם אתה צודק אבל אני קשור מאוד לרכב הרכב עובר כל שבוע שטיפה ופליש ווקס כולל ניקוי פנימי,

אני ממש נותן מעצמי בשביל הרכב אם זה לעבוד כמו חמור 15 שעות בחופשים שיש לי בשביל לעשות פחחות

וצבע רק בשביל להיות מבסוט אז יבוא איזה בנאדם יתחיל לגעת לי אחרי שהוצאתי את הנשמה בשביל הרכב?

אולי לך יש רכב של ההורים שאתה נוהג בו בסופי שבוע ובשבילך הוא ערמת ברזל בשבילי הרכב הרבה יותר מזה

ככה זה בעל רכב שאוהב את הרכב שלו ומשקיע עליו.

פורסם

דבר ראשון לא ומיד אפרט גם למה:

כמה דברים לחיוב ולשלילה על מה שנאמר כאן.

דבר ראשון בקשר לנושא של שמנים באיכות נמוכה בתחנות בתחנות הדלק זה שטויות במיץ,

ברשת דלק ניתן למצוא את שמני mobil 1 בין המובילות אבל רוב הציבור לא ישלם את המחיר על שמן זה וייקח את הזולים שיש שם, בפז יש את שמני פז שכבר דובר עליהם בפורום לא מזמן ועל איכותם הגבוהה וכמה הם נחשבים גם בחו״ל, לגבי השאר אני לא זוכר כלכך אבל אי אפשר להגיד שאין למצוא שמנים טובים.

שנית, אני מסכים לגמרי על הטעויות מנסיוני המצטבר כעבודה כמתדלק אני מסכים לגמרי, רוב המתדלקים (שוב רובם לא כולם יש אחד צדיק מפעם לפעם) חלקם מתמימום וחלקם לא, יגידו לכם שחסר שמן שהמצב ממש לא כך ורובם יעשו טעויות בסוג השמנים ומקומם.

בכלל ה״חינוך״ שמקבלים ברוב התחנות הוא לקוי, במספר לא קטן שהייתי פשוט שמעתי שוב ושוב את המנטרה של רכב משנת 00 ומטה מקבל 20/50 (שזה ממש לא נכון ומתאים לרכבים הרבה יותר ישנים, מה גם שברוב התחנות הזמן הזה ספציפית הוא באמת מדרג נמוך ולעיתים גם ממוחזר).

00-04מקבל 10w40 ומעל זה לפי החלטת המתדלק בין 0w40 ו5w30 למיניהם.

פשוט שטותיות שלא נגמרת.

בקיצור עשו לכם טובה תבדקו לבד כשהמנוע קר והמנעו משמן במיכל העיבוי (קרה למתדלקת אצלנו השבוע:?

פורסם

לא. לא מוכן שאיזה בחור רנדומלי ישלח ידיים למנוע.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

זו, למשל, תגובה מיותרת ולא קשורה.

עם כל הכבוד לכאב שלך ולאובדן שלך, זה לא פורום ניחום אבלים, זה פורום רכב.

תצפה פה לשמוע תגובות כאלה, אחרת אל תיהיה כאן. אני לא מגרש אותך או משהו, חס וחלילה, אבל תבין, זה כמו שתיכנס לסופר ותשמע אנשים מדברים על חלב וביצים, ותשאל אותם למה הם מדברים על זה?! המשפחה והקרובים זה הדבר הכי חשוב.

אל תיעלב, אין בהודעה זאת ניסיון לפגוע בך, אבל תבין איפה טעית בתהליך החשיבה שלך.

בידידות, שלומי.

ולנושא שלנו, תודות ליונדאי אין מה לבדוק שמן כי עד שאני מגיע לתחנת הדלק הוא כבר נגמר, אז אני יודע מראש שיהיה חסר! :lol:

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

• תוכן חדש...