Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש נתון למידות גלגלים לפיאט 127 (147) ברזיל, שנת 87. כפי הנראה את השירשור בראש העמוד אף אחד לא קורא...

תודה

פורסם

יש לי גירסה ישנה יחסית של אוטודטה, ובדקתי שם עוד בפעם הקודמת ששאלת את השאלה. אין נתונים לגבי מידות צמיגים של דגמי פיאט 127 בכלל.

פורסם

אז מה עושה דלפון כמוני הנועל כרגע כפכפי-אילת במידה 145-13? אם לא אוטודטה, יש מקורות נוספים?

אני יודע שיש לא מעט בעלי 127 בפורום. איזו מידה נועלות ה "127 ספורט", והאם אני יכול להשליך מכך על ריכבי (מתוך הנחה ברורה שלא יבדילו בין ה 147 ל 127)?

פורסם

ברכות שיש לך אוטו כזה שאתה שומר עליו במצב נסיעה. היה רכב חביב ומעלה חיוך.

מה זכור לי בערפל, שאת ה-127 החליפו באונו החל מ-1984, ומשכו אותה בארץ עוד כמה שנים.

בכל מקרה, ראיתי משהו על גודל 145*13, נסה לעיין באוטומוביל קטלוג יש פירוט לפי דגמים ושנים. אולי בפירלי, אם ידוע לך הקוד של הדגם.

גייס לעזרתך את גוגל באנגלית. באיטלקית בטוח שיהיה פורום מתאים...

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...