Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש המלצה על מוסך טויוטה באיזור המרכז לטיפול תקופתי.

כרגע אני מתלבט בין מוסך מיכה בן מאיר בהרצליה פיתוח לבין מוסך רייכמן בבבני ברק.

מישהו מכיר או יכול להמליץ?

תודה

פורסם

אני מטפל במוסך רייכמן בבני ברק. אם יש לך טיפול תקופתי צלצל אליהם ובקש שישלחו לך הצעת מחיר לטיפול. אם אתה מעוניין להביא שמן משלך הם לא עושים בעיות (לפחות לא לי).

השירות אדיב והם קשובים ללקוח, יחד עם זאת קצת קשה להכנס למוסך ולראות את הרכב שלך על הליפט, אך לדעתי שווה להתעקש על כך-במידה והם מחליפים לך נוזל בלמים בטיפול בקש שהם יעבדו עם מכונה מולך וינקזו את האוויר מכל מגבר בלם.

לגבי מיכה בן מאיר בהרצליה-לא מכיר אותם. בקש מהם גם הצעת טיפול, והשווה בין שתי ההצעות. לא אמור להיות הבדל גדול אך עדיין השוואת מחיר מתבקשת, אפילו שמדובר במוסך יבואן.

• תוכן חדש...