Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי אורות לחניה,

פעם הייתי משתמש בהם, אך לאחר שקרה לי פעמיים ששכחתי להעביר חזרה לאורות דרך, ויתרתי על השימוש.

כשאורות החניה דלוקים, גם האורות בדשבורד דלוקים, מצד שני, הכבישים מספיק מוארים ולכן יצא שלא שמתי לב והמשכתי לנסוע עם אורות החניה.

כיום או שאני מכבה את האורות כשאני עוצר וממתין. לא זכור לי מקרה שבו החנתי את הרכב במקום שבו הייתי צריך להשתמש באורות חניה על מנת שיראו את הרכב ולא להוות סיכון.

לגבי הרוורס,

לאבא שלי קרה שנהרס לו היוניט והאור רברס כל הזמן היה דלוק.

אני מאמין שבארצינו זהו המצב ואולי קיים מספר מאוד מאוד מועט של אנשים שבאמת חשבו על להתקין כפתור כזה.

פורסם
אצלי בסיאט הנוכחית (קופרה) ובסיאט הקודמת (לאון 4) יש/היה במתג של האורות או מושכים אותו פעמיים(משיכה ראשונה של היא של אורות ערפל) אז נדלקים אורות אחוריים מאוד מסנוורים ואלו לא אורות חניה,תקנו אותי אם אני טועה אבל אלו אורות בשביל להאיר ככל הנראה בלילה כשעושים רוורס ולא רואים מספיק טוב.

כמו שנאמר, אלו אורות ערפל אחוריים וכפי שגילית, הם מאוד מסנוורים. האמת שגם אני משתמש בהם כדי לסמן למסנוורים או כאלו שנצמדים מאחור, אלא שאני עושה זאת בהבהוב קצר, רגעי או שניים - זה מעביר את אותו מסר אבל לא מסכן אף אחד. כדאי לך לנסות.

אגב, אורות החניה עוזרים כאשר מחכים בחניה בצד הכביש או כאשר מחכים שהנהג ממול ייכנס לתוך חניה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

בהתחלה אני באמת מסמן פעמיים שלושה,כשהרמז לא עובר אז מבחינתי לנסוע ככה כל הדרך,החלון האחורי שלי מושחר ככה שהסנוור הוא יותר מצומצם.

לדעתי גם להתקין במקום התא כפפות מקרר/תא קירור על מנת לאחסן כמות נכבדת של ביצים על מנת להראות לדבילים מסויימים מה זה להציק באמצע הכביש יכול להיות אחלה רעיון.

כמובן גם להתאים תבנית בגודל המתאים על מנת שהביצים לא יישברו בזמן נסיעה.

פורסם

בכתבה כתוב שאורות ערפל קדמיים מסנוורים. זה לא נכון ומראה על בורות, או על זה שהכתב כתב מה שדחפו לו - משרד התחבורה, המשטרה, או מי שלא יהיה.

אורות ערפל מכוונים נמוך יותר מאורות הדרך, ולא מסנוורים.

לכתוב שהם מסנוורים זו פשוט שטות.

אסף.

פורסם

שאלת תם: מה זה "אורות חניה"? הסתכלתי בקונפיגורציה ברכב שלי, ויש DRL (שלא לזה הכוונה, נדמה לי), אורות דרך ואורות מעבר. כשאני על P, זה לא עושה שינוי כלשהו באורות הדלוקים (מלבד להדליק אור רוורס, בנוסף לכל אור אחר שדלוק)

מבחינת אכיפה עדיף שיתמקדו בכל מיני אנשים עם קסנון אפטרמרקט, שבד"כ מותקן גרוע, ומעבר לפוזה הטיפשית מסנוור לכולם ת'צורה

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

גם אני אף פעם לא הבנתי איך אורות ערפל מקוריים מסנוורים.

אף פעם לא סינוורו אותי ואני בטוח לא מסנוור אף אחד.

Renault Clio TCe 120 EDC

• חברי המעגל הראשון
פורסם
בכתבה כתוב שאורות ערפל קדמיים מסנוורים. זה לא נכון ומראה על בורות, או על זה שהכתב כתב מה שדחפו לו - משרד התחבורה, המשטרה, או מי שלא יהיה.

אורות ערפל מכוונים נמוך יותר מאורות הדרך, ולא מסנוורים.

לכתוב שהם מסנוורים זו פשוט שטות.

אסף.

נכון מאד. אורות ערפל צריך לכוון כלפי הכביש, ופנסי ערפל מקוריים מגיעים מכוונים ככה.

הבעיה היא אלו שמתקינים אורות ערפל/לדים/נאונים/כל השטויות האלה ולא טורחים לכוון את זה לכיוון הכביש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לי מספיק להדליק להם אור ערפל אחורי, הם כבר מבינים את הרמז,

לאלו שלא הבינו, בנוסף גם 4 ווינקרים,

אם אני רואה שמדובר בסטום ושום ניסיון רמיזה לא הולך, אני זז לצד,

נותן לו לעקוף ומשיב לו כגמולו עם 4 מנורות של 70 וואט

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

• תוכן חדש...