Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5342 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,היום כהרגלי שוב הייתי בת"א במסגרת העבודה .הגעתי מצומת חולון ונקודת היעד היתה אזור הדולפינריום שהגעתי לצומת אבו-כביר הרמזור היה אדום והמתנתי לירוק ,לפניי עמדה במוו שחורה שהנהגת היתה בשיחה בפאלפון איך שהרמזור התחלף הגיע בחור צעיר עם רולר בלייס נתפס בכנף האחורית ימנית (כמו דג מנקה) ותפס איתה טרמפ עד מכון הדרום משם נתפס על 107 עד שדרות ירושלים ואז חזר שוב לבמוו.פעם ראשונה שאני רואה דבר כזה כשסיפרתי לחבר שלי הוא אמר שראה את זה וגם תיאר לי את הבחור,אני לא מצליח להבין איך הוא תפוס ברכב מספר דקות והנהגים לא שמו לב ? היזהרו...

פעם ג'ימיני היום פיקנטו

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם מישהו כזה היה תופס איתי טרמפ, הוא היה מקבל סלינגשוט עד הירח מהברקס שהייתי נותן :)

פורסם

+1. יותר הוא לא היה עושה את זה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

+1

זאת באמת הגזמה...מה נראה לו זה קטע מסרט "בחזרה לעתיד" עם מייקל ג'יי פוקס...? :shock:

ברקס חזק+פנייה = התנתקות של הדג המנקה ושליחתו עם ברכת דרך צלחה.

זמין 8)

פורסם

מזכיר לי סרט שראיתי על סעודיה...

לפחות לת"א יש רולרבליידס הסעודים עושים את זה בלי:

להעביר ל - 3 דקות 12 שניות, או בכלל לצפות בכל הסרטון ממש משעשע!

http://www.youtube.com/watch?v=U9G323nJHlY דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

כל פעם שאני רואה את זה אני צוחק, משוגעים!

פורסם

אחד כזה מקבל ממני מה זה פרפור,

רוצה טרמפ? תבקש יפה! תידבק כמו דג מנקה? תקבל מנעול הגה לכיוון הראש!

מה זה השטות החולנית הזאת? עוד דבר שנלמד מאירופה וקיבל "יבוא אישי" לכאן?

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

ישן ישן ,היינו נתפסים בארלוזורב תל אביב את כל אורכו עם אופניים בכדי להגיע לחוף הים בקלות ,חטפנו כמה פעמים מכות נמרצות בעיקר מנהגי משאיות ,אז המשאיות היו גבוהות מאחור ויותר איטיות ,ככה נגררנו אבל גם חטפנו .

שובבים תמיד היו .

זכור לי ב69 ,היו גוררים אותנו למקומות גבוהים בגולן וחזרנו בדירדור בספיד חזרה לכביש 12 .במיוחד לתל קציר .

אם מישהו יתפס לי בתל אביב מאחור איני מתכון להזיק לו ,לא בברקס ולא בשום דבר אחר ,בסוף הוא יעבור ליד החלון אשאל אותו ,נהנת ?

התופעה של השדים הללו ברחובות הולכת וגוברת ,אלו הנתפסים מאחורי הרכב נדירים יותר .

פורסם
אחד כזה מקבל ממני מה זה פרפור,

רוצה טרמפ? תבקש יפה! תידבק כמו דג מנקה? תקבל מנעול הגה לכיוון הראש!

מה זה השטות החולנית הזאת? עוד דבר שנלמד מאירופה וקיבל "יבוא אישי" לכאן?

למה אלימות נהגוס ?

ילדים שובבים , ,אבל זו שובבות ,נהגוס כמוך הם אלו שהיו חובטים בי ,אז לא היה הגה כח ושרירי הנהגוס היו עצומים .

האמת שאין הרבה שוני בין היתפסות מאחור לבין רכיבה רגילה באיטיות בין מכוניות ?

פורסם
תוחלת חיים של ״דג מנקה״ מהסוג הזה היא קצרה במיוחד. :lol:

תשים לב שיש להם שליטה מדהימה ותוחלת החיים שלהם די ארוכה ,על כמה כאלו שמעת שנפגעו ? מהפעולה הזו ?

רוכבי הכבישים המהירים על אופני ספורט בשבתות נפגעו וקשה פי עשרות מונים .

פורסם

זכור לי מקרה מלפני לא מעט שנים ביום כיפור, הרבה ילדים היו נתלים על רכבי החירום עם רולרס, אחיו הקטן של חבר נתלה על אמבולנס, הוא נכנס איתו לפניה איבד אחיזה ודפק את הראש במעקה\מדרכה ונהיה צמח.

המון ילדים עושים מעשים שטוטיים ללא שיקול דעת, לחלק משחק המזל ולחלק לא.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם

עזבו אתכם שטויות: מבחינת החוק / חברות הביטוח, אם ליצן כזה נכנס ברכב ונגרמה לו פציעה - מי אשם?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.

• תוכן חדש...