Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תוסף לדלק K44 שאלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראשית סליחה אם הנושא עלה כבר איזה מליון פעם בפורום

הייתי היום אצל סוחר רכבים וניסיתי להחליף את הסובארו B3 2008 שלי

הסיבה היא צריכת דלק ממש גרועה מגיע עד 1 ל8 בעיר ובחוץ לא יותר מ 1 ל11 אולי 12

הוא אמר לי לפני שאתה מחליף ומתחיל להוסיף כסף תשתמש בK44 אולי השסתומים מלוכלכים אולי יש בלאגן

בקיצור .. עברתי פה בפורום ובעוד מספר מקומות באינטרנט קיבלתי תשובות מנוגדות ולא ממש הבנתי

1. מה כמות הדלק שצריכה להיות במיכל ברגע הוספת החומר

2. אם אני אחרי טיפול 120אלף יש סיכון בשימוש במוצר? כל מיני סטימות דלק וכאלה?

3. רשום בגב המוצר נסיעה של 400 ק"מ ללא תדלוק .. ? מה אם האוטו שלי לא מצליח להגיע למרחק הזה

4. ראיתי גם המלצות להוספה באינפוזיה? האם ההשקעה בשעת מוסך וכו' שווה את השיפור ביכולת הניקוי??

תודה

פורסם

אני אישית שמתי תוסף ממש שבועיים שלושה לפני הטיפול כדי לוודא, עד כמה שאפשר, שחלקיקים לא נתקעים איפשהו בדרך (החלפת פילטר ואם כן קרה משהו אני כבר על הליפט).

אולי לאנשים יש נסיון אחר.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...