Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

לאחרונה שמתי לב שבזמן נסיעה ישנה שריקה מכיוון המנוע. זה קורה רק בזמן נסיעה ולא בעמידה.

יש לציין שהרכב נוסע בלי בעיות וזה רק הצליל המציק הזה.

מישהו יודע מה הבעיה? מדובר בקורולה 98

תודה

• ספונסר פורום
פורסם

האם השריקה מתגברת או משתנה עם עליית מהירות הרכב? האם היא משתנה או מתגברת עם עליית הטורים?

פורסם

עכשיו שחזרתי הביתה ניסיתי להקשיב שוב לרעש ולא היה כלום בכל הנסיעה (לפחות חצי שעה)

יש לציין שזה לא תמיד קורה

במידה וזה קורה - זה אך ורק בזמן שלוחצים על גז ובבוקר שמתי לב שהשריקה התחילה בעיקר מעל 50 קמש

אין לי מושג מה זה יכול להיות במיוחד שזה לא משהו שקורה כל נסיעה

פורסם

תבדוק שהרעש לא מגיע מהרמקולים, אני מכיר את התופעה ששומעים שריקה מהרמקולים שמתגברת עם עליית הסל"ד.

ובדוק את הרצועות שהן מתוחות כראוי ולא מחליקות.

פורסם

בדקתי מתחת למכסה מנוע והכל נראה תקין למרות שבטח אני לא רואה הכל.

לגבי הרמקולים - יש לי מערכת באוטו עם מגבר וכל המסביב, אני ינסה לכבות דרך הרדיו דיסק את הכל ולראות אם זה חוזר

תודה

פורסם

תקשיב סובב את ההגה ימינה עד הסוף לך לגלגל בצד ימין תסתקל בפנים לאיזור הציריה תבדוק אם הגומיות שלמות ואין נזילות את אותו הדבר אבל הפוך בגלגל שמאל

זה קורה מסיבה שגומית המגן של הרצוע קרוע והרוח במהירות נסיעה מסויימת נוצר הרעש הזה שממש מפריע לנוחות הנסיע

זה ממש מעזבן זה לא צליל חלש זה רעש של תנור תעשייתי דלוק 

8) 8) 8) 8) 8)

הכל לטובה !!!

פורסם
תודה אני יבדוק גם את זה

למרות ש2 הציריות חדשות בנות פחות משנה אבל תודה בכל מקרה

בסדר אבל הבעיה שהמוסכים מחליפים ציריות ואת הגומיות לא או משתמשים בגומיות יבשים או לא שמים אותם טוב

8) 8) 8) 8) 8)

הכל לטובה !!!

פורסם

אצלי בטויוטה (99) היתה שריקה שהיתה משתנה עם שינוי בסיבובי המנוע,

כאשר אתה שומע שריקה תעזוב את הגז ותראה אם זה מפסיק,

אני נסעתי כך חודשים עד שהחלפתי את הרצועות והבעייה נפתרה.

פורסם

בדקתי את הציריות והכל נראה בסדר

יסיו - אצלי קורה בדיוק אותו הדבר אבל כבר מאז אתמול זה פשוט לא מתחזר וזה גם קורה פעם ב, אבל הסימפטום זהה,

איזה רצועות החלפתה?

הרצועת טיימינג ומותחנים הוחלפו לפני פחות משנתיים אז לא נראה שזה זה

פורסם

אני כמעט בטוח שהבעיה עם בכבלים של המגבר, כבלי RCA קרובים מדי לכבלים אחרים ועם הגז עולה גם הרעש.

זו בעיה נפוצה מאוד. אני לא בדיוק זוכר איך מסדרים את זה, תשאל בפורום אודיו ומולטימדיה לרכב.

פורסם

יש מצב גדול שזה באמת זה כי אני כבר 3 נסיעות נוסע בכוונה בלי מוזיקה ואין כלום. אני ישאל בפורום אודיו, תודה רבה על העזרה חברים! נקווה שזה באמת מהמערכת

פורסם

בשעתו היתה לי בעיה של שריקות מתא המנוע בקורולה 1998 בעת סיבוב ההגה שהופיעו לאחר החלפת רצועות. מתיחה של רצועת משאבת ההגה פתרה את הבעיה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...