Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכות מהמנוע גולף 1.4 tsi

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה התחילה אצלי בעיה מוזרה.

אני נוהג בגולף 1.4TSI 140 כ"ס שנת 2008 עם 90K.

בזמן האחרון אני מקבל מכות מהמנוע כמו מכות של החלפת הילוך בגיר לא טוב, אבל זה לא בא מהחלפת הילוך.

אני אסביר, אם אני שם טיפטרוניק ומשאיר על הילוך קבוע כל בין סל"ד של 1500-2500 יש מכה או שתיים שאני נותן הרבה גז יחסית.

כמובן שזה קורה גם במצב D או מצב S.

זה לא קורה תמיד אבל בזמן האחרון זה יותר ויותר מופיע.

מה יכולה להיות הבעיה?

תודה רבה!

פורסם

זה יכול להיות תושבות, וזה יכול להיות גם בעיה בגיר. מכה יכולה לנבוע מהחלקה ושילוב מיידי היוצר מכה. בכל אופן, כדאי לתקן לפני שהנזק מחמיר.

פורסם

גם אצלי קיים הדבר בצורה שונה

שאני נוסע ב40 קמש בהילוך 3 ונותן קצת גז יש רעש מכה קלה מין טיקטוק כזה

הרכב שלי אודי a3 fsi 2006

פורסם

אבל הקטע שזה קורה אחרי שההילוך משתלב כבר.

אם אני שם הילוך קבוע ונותן לו להשתלב זה עושה את זה עדיין

פורסם

כמובן שהמחוג של הטורים גם קופץ.

לי נראה שזה קשור איך שהוא בסופרצ'רגר אולי הוא מתנתק פתאום?

בסל"ד של 2500-3500 זה לא קורה לי לא משנה איזה כמה מכות גז אני נותן ובאיזה הילוך.

פורסם

גם אם זה הדגם עם הססופר וגם אם אין סופר על המנוע (כל מנוע), קפיצה בטורים ללא החלפת הילוך או שיחרור ממיר מומנט (וללא החלקה של הגלגלים) תעיד, קרוב לוודאי, על החלקה בגיר. אלא שמה שאתה מרגיש ומעביר על הכתב דרך הפורום לא בהכרח מה שירגיש איש מקצוע.

כדאי לך לגשת למוסך לבדיקה.

• תוכן חדש...