Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ב 50000-60000

erjerjerj
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ראיתי שטויוטה קורולה היא בעלת מחיר דומה לאקסנט, אבל טובה ממנה (אותה צריכת דלק, רכב יותר גדול ואמין)

עפ"י פרסומים בפורם מודל 2008 מליסינג אמור לעלות כ 60k

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2997924

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=401775

שאלה של מתחילים:

אני מוצא קורולה שנת 2008 במחיר הזה רק עם כ 90 ק"מ מליסינג (בחיפוש ביד 2)

האם אני לא מחפש במקום הנכון? או שזה קילומטראז' סביר?

יש מקומות/אתרים ייעודיים למציאת רכבים מליסינג?

לקורולה מודל 2008 אכן יש מחיר נמוך יחסית, כנראה בגלל הגיר הרובוטי שלא כולם אוהבים. מה שכן, זאת מכונית חסכונית יחסית בדלק וזה ביחד עם מחירה האטרקטיבי הופך אותה לדי משתלמת. צודק הבחור עם הסיטרואן, מומלץ מאוד לעשות נסיעת מבחן על רכב כזה לפני שקונים. כל סוכנות גדולה תוכל לתת לך נסיעת מבחן על אחת מהקורולות שנמצאת בתצוגה.

בכל הנוגע לרכבים יוצאי ליסינג, מומלץ לגשת לאחת מהסוכנויות הגדולות של חברות הליסינג או מגרשי הטרייד אין הגדולים. שם תוכל לקבל אחריות על הרכב שאתה רוכש מחברה שיש לה גב כלכלי ושם טוב בשוק. אתה מוזמן ליצור איתנו קשר ונשמח לעזור לך.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

לטובת האנשים הבאים שיחפשו בפורם, בסוף קניתי יונדאי אקסנט 1.4 מודל 2008 יד 1 מליסינג.

הרכב היה בתקציב עם קילומטרז' של 55000.

ממספר הימים שאני נוהג בו, הנהיגה נוחה והרכב מומלץ.

בנהיגה לצפון הרכב לא סחב טוב בעליות - לא ממליץ למי שעיקר נסיעותיו באיזור הררי.

(אולי גרסת ה 1.6 תסחוב יותר טוב, אבל לא נהגתי עליה)

תודה רבה לכל העוזרים והממליצים.

פורסם
לטובת האנשים הבאים שיחפשו בפורם, בסוף קניתי יונדאי אקסנט 1.4 מודל 2008 יד 1 מליסינג.

הרכב היה בתקציב עם קילומטרז' של 55000.

ממספר הימים שאני נוהג בו, הנהיגה נוחה והרכב מומלץ.

בנהיגה לצפון הרכב לא סחב טוב בעליות - לא ממליץ למי שעיקר נסיעותיו באיזור הררי.

(אולי גרסת ה 1.6 תסחוב יותר טוב, אבל לא נהגתי עליה)

תודה רבה לכל העוזרים והממליצים.

אני דווקא הרגשתי הפוך , המנוע סחב כמו שצריך אבל היה זללן , הגימור והנוחות על הפנים , שלא לדבר על איבזור דל ועני .

רכב בסיסי מאוד ומיושן, משהו כמו סובארו של פעם במודל חדש.

רכב שתפור לחברות השכרת רכב בטח שלא לבן אדם פרטי , אלה לאחד דל תקציב.

• תוכן חדש...