Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

החנתי את הרכב שלי וכשחזרתי, שמתי לב שנכנסו לי בתוכו. יש לי עד, שראה את התאונה ורשם את מספר הרכב הפוגע. נהג הרכב הפוגע לא השאיר את פרטיו. מה עושים? האם יש צורך לפנות למשטרה? אני יכול לתבוע אותו בבית דין?

אני חושב שאם אני אפנה לסוכן ביטוח, הוא יצא בזול מדי מהעניין ובזה אני לא ממש מעוניין. היום הוא פוגע ברכב חונה ובורח, מחר בבן אדם...

תודה על העזרה.

user_online.gifreport.gif progress.gifedit.gif

פורסם

תגיש תלונה במשטרה

ואת נזקיך הכספיים אתה יכול לתבוע בבית המשפט לתביעות קטנות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

שלום רב.

אם יש עד לאירוע יש לפנות למשטרה ולהגיש ולמלא הודעה על התאונה, את

פרטי העד מסור למשטרה והמשטרה תזמן אותו ואת הנהג הפוגע (בעל הרכב)

לחקירה ולגביית הודעות.

בעניין נזקי הרכוש (הפגיעה ברכב) תוכל לפנות לחברת הביטוח שלו (ישירות דרכו

או דרך סוכן או חברת הביטוח שלך) ויתכן כי תקבל את הפיצוי מבלי להגיש

תביעה בבית משפט. והיה ולא תהא הודאה והסכמה לפיצוי תוכל להגיש תביעה

ואף להשתמש (לאחר שתמתין לסיום החקירה והגשת כתב אישום נגד אותו

נהג) בפסק דין שינתן נגדו בבית המשפט לתעבורה.

עו"ד שמיר

פורסם

אם אפשר בבקשה שאלה לעו"ד אסף שמיר,

אתה אכן מתאר את התהליך הפורמלי הנדרש.

להגיש תלונה במשטרה על פגע וברח ללא נפגעים זה פשוט.

אבל מכאן למציאות, איך מצליחים לגרום למשטרה לחקור את הנושא ולזמן את הנהג הפוגע?

המשטרה מצהירה כי על מנת שהיא תטפל בחקירה (לפחות כך נאמר לי פעם בקבלת קהל) יש להגיש את התלונה עד 48 שעות מהאירוע.

אולם, גם אם מגישים תלונה בפרק הזמן הזה הם בד"כ לא עושים שום דבר פרט מלרשום את התלונה ולתת אישור.

מה הפרוצדורה הנכונה הנדרשת כדי לחייב אותם לבצע את תפקידם, כלומר לחקור ואף לזמן את הנהג עם הרכב הפוגע כדי לבצע בחינה של סימני פגיעה?

• ספונסר פורום
פורסם
שלום חברים,

החנתי את הרכב שלי וכשחזרתי, שמתי לב שנכנסו לי בתוכו. יש לי עד, שראה את התאונה ורשם את מספר הרכב הפוגע. נהג הרכב הפוגע לא השאיר את פרטיו. מה עושים? האם יש צורך לפנות למשטרה? אני יכול לתבוע אותו בבית דין?

אני חושב שאם אני אפנה לסוכן ביטוח, הוא יצא בזול מדי מהעניין ובזה אני לא ממש מעוניין. היום הוא פוגע ברכב חונה ובורח, מחר בבן אדם...

תודה על העזרה.

user_online.gifreport.gif progress.gifedit.gif

גם אני ממליץ לפנות למשטרה להגיש תלונה, ולאחר מכן להגיש תביעה לחברת הביטוח של הצד הפוגע,את פירטי הביטוח של צד ג, תקבל מהמשטרה אחרי שיזמנו אותו לחקירה,לוקח זמן אבל בסוף הפוגע יתפס.

לעינין הפגיעה ברכב שלך תלוי מה הנזק ואם דחוף לתקן, צלם כמה תמונות של הנזק שיהיה לך למקרה הצורך,

אם אתה צריך עזרה בתיקון הרכב או בהמשך טיפול, צור איתי קשר אנסה לעזור לך.

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

חברים,

עשיתי בדיוק כפי שהמלצתם. איתרתי את הבן אדם בעזרת המשטרה. יצרתי איתו קשר והוא הסכים לשטף פעולה. מכיוון שהנזק הוא לא רציני, החלטתי שלא להתעמק בו יותר מדי ולא לדרוש פיצוי נוסף כלשהו. מצד שני, תיקון שאפשר לסדר ב-1000 ש"ח, בגלל התנהגותו, הפך ל-5500 ש"ח.

אני מאד מודה לכם על עזרתכם.

• תוכן חדש...