Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 406 ואיבזור!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלי בתמונה זה הדגם הלא מפואר, הכי פשוט ST נראה לי.

יש לי רק מד טמפ', רדיו טייפ (החלפתי לבד לדיסק), מזגן הכל אנלוגי, ושעון.

מבחינת לו שעונים יש לי סל"ד, ותצוגת מצב הילוכים (גיר אוטומט AL4, עם הכפתורי 1\S\שלג).

כיסאות בלי ידית ליד (רק בצד של הדלת יש.)

מראות וחלונות חשמליים.

פנסי ערפל.

במאובזרות יותר יש עוד דברים אני לא זוכר בידיוק (לחבר שלי יש מפוארת), יש לו יחידת שליטה על מזגן אלקטרונית ורדיו דיסק מקורי.

בתאכלס, אצלי יש גם ריפוד מכוער לגג (בד מחוספס כזה), ולמפואר יש בד רך וחלק כזה, אבל במפואר הבד נופל הרבה יותר מהר מהבד שלי. (אין לי חופש אחד, תפוס כמו ביום הראשון), אצל חבר שלי במפוארת הוא נפל ממזמן.

פורסם

תרשו לי לנצל את השרשור. אני צריך חלקים לפיג'ו 406 2002 דגם ST בצבע כחול בהיר שלי שחבר עשה איתה תאונה. אם מישהו יודע על אחת באיזור הצפון לפירוק. אשמח

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

הבן אדם יכול היה לעשות בארץ מושבי אור וסאן רוף...יש מקומות שעושים סאןרוף..ויש כאלה שעושים ריפודים של עור וכו...

עברתי למשתמש חדש...

פורסם
תרשו לי לנצל את השרשור. אני צריך חלקים לפיג'ו 406 2002 דגם ST בצבע כחול בהיר שלי שחבר עשה איתה תאונה. אם מישהו יודע על אחת באיזור הצפון לפירוק. אשמח

מה הלך לך שם? (תבדוק אם שווה בכלל לגעת), מספיק שהלך כל ההיגוי והגיר ורדיאטורים, תזרוק לפח.

תחפש אנשים שמוכרים בזול, הרבה גומרים להם את הגיר והמנוע ומתייאשים לתקן.

פורסם

הוא לא נכנס במישהו חזיתית. הנזק קוסמטי בלבד (טמבון, פס קישוט לדלת, פנס ערפל, פנס שמאלי) ופחחות.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

• תוכן חדש...