Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברים,

מדובר בריח של דלק בתוך הרכב פזו 206 שנת 2006 מספר חודשים, הריח בעוצמה "קלה" ובד"כ כל מי שנכנס לרכב מבחין בו. אני כנהג לא תמיד.

בנוגע לצריכת הדלק אני חושב שהיא לא ירדה משמעותית- עד הזמן האחרון השתמשתי במזגן הרבה וצריכת הדלק היתה ממוצע של 9 ק"מ לליטר (זה בסדר?) . שאלתי היא איפה אני יכול לבדוק\לתקן את הנושא הזה ביסודיות\אמינות (ובזול רצוי) באזור חיפה\קריות?

תודה לעונים!

פורסם

לפני שאתה רץ למוסך תפתח מכסה מנוע

ותריץ חיפוש בצינורות דלק יש סיכוי גדול שאחד הצינורות קרוע/סדוק ואתה יכול להחליף אותו לבד.

חן

פורסם

אתה לא צריך מושג, אתה רק צריך לפתוח את מכסה המנוע, ולבדוק אחרי נסיעה את צינוריות הגומי שיוצאות מהמנוע. אם תוכל לזהות שם את המנוע, תוכל גם לזהות את הצינוריות גומי שעשויות מ.. גומי שחור. תעבור עם האצבע לכל אורכן ותראה אם אתה חש רטיבות/לחות של דלק.

עוד אפשרות - שיש דליפה ממיכל הדלק עצמו. זו תקלה נפוצה ב 206 ואתה יכול לעשות בדיקה שטחית על ידי נגיעה בכל המשטחים שקרובים למיכל הדלק (בצד שבו אתה מתדלק), מהרצפה של הבגאז' ועד קיפול המושבים האחוריים ובדיקה מתחתם.

פורסם

תודה,

אבדוק כפי שהימלצת.

אבל אני מעוניין בכל זאת במוסך טוב לאיבחון\טיפול באזור חיפה קריות.

יש לי תינוקת ואני לא מעוניין לפספס דליפה הכי זעירה שקיימת

פורסם

סיכויים גבוהים לנזילה מהבית של המשאבה. יש לו נטייה להיסדק ומשם נוזל מעט מאוד דלק והריח לא מאחר לבוא.

קפל מושבים אחוריים והוצא את הכיסוי של המשאבה. שם תראה את הבית.

בזמן שהסוויץ' פתוח תוכל לראות את הנזילה.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
סיכויים גבוהים לנזילה מהבית של המשאבה. יש לו נטייה להיסדק ומשם נוזל מעט מאוד דלק והריח לא מאחר לבוא.

קפל מושבים אחוריים והוצא את הכיסוי של המשאבה. שם תראה את הבית.

בזמן שהסוויץ' פתוח תוכל לראות את הנזילה.

אלעד

+1

טרם נתקלתי מעולם בבעיה של צנרת דלק ב 206. הבעיה היא, סביר להניח, בבית של המשאבה שנסדק (ביציאה שמתחברת לצינור) ומשם נוזל דלק.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

היתה לי בעבר תקלה דומה ברכב 206 של אישתי.

מה שלא סימפטי בכל הסיפור הזה,שלאחר תיקון התקלה ובמשך תקופה די ארוכה, יהיה ריח די בלתי נסבל של דלק בתא הנוסעים.

• תוכן חדש...