Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מציאת סרטים לא חדשים בDVD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5334 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מחפש שלושה סרטים, לא חדשים, על גבי DVD לתת למישהו במתנה.

לכן לא יכול לינק ליו-טיוב, או לאתר הורדות, אלא צריך את הסרטים עצמם, על גבי DVD.

הסרטים:

TAINING DAY - 2001.

LEON - 1994.

25TH HOUR - 2002.

מאיפה ?

תודה מראש.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

בספריות וידאו\DVD, אם קיימות עדיין, ניתן לרכוש מהסרטים במלאי. גם באוזן השלישית מוכרים דיסקים משומשים, אני לא בטוח אם מדובר רק באלבומי מוזיקה או גם בסרטים.

Dr.SUPERCHARGER

פורסם

אם אני לא מקבל תשובה ממוקדת, או לחלופין את הסרטים עצמם, אני סוגר את האוף טופיק, בשלב ראשון ל-4 שעות, מחר בבוקר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

יש לי עותק מקורי של TRAINING DAY , אמריקאי , שלך תמורת סכום סימלי.

8)

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

יש דיל פחות מסימלי הנ"ל : העתק DVD של 'יום האימונים' אוכל להשיג תמורת, נגיד, אזהרה בפורום...

חיטוט במקורות יודעי דבר העלה שהליאון נדיר.

דיבידי מקורי של הסרטים האלו קשה למצוא בארץ. חוץ מ"האוזן השלישית" שכבר הוזכרה, נסה לחפש טלפונית בחנויות שנשארו לפליטה מבלוקבסטר (נדמה לי פשטה חלקית את הרגל), אפילו בעיר אחרת.

נא ציין אם תסתפקו בהעתק של גרסת DVD, אם אפשר פורמט שאינו DVD, ואיזו שפת תרגום נחוצה.

מה דעתך על רעיון כזה: שים את הסרטים על סטיק או כרטיס זכרון בנפח מתאים, שתתן לו יחד עם קורא כרטיסים (שהוא פריט זול)?

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

אני נתקל בבעיה הזאת כל תקופה עקב מתנה לחבר טוב שחולה פירטי אספנים (סרטי DVD וכו'..). הפיתרון הכי טוב בשבילך אלא אם כן זה איזה פריט נדיר יחסית (כמו כדור באולינג עם הDVD בפנים של ביג לבובסקי שרכשתי לו בעבר) תתקשר לברר בחנויות האוזן השלישית ושות' במידה ואין הם יכולים להזמין לך ספיישל וזה לא יקח יותר משבועיים ואין תוספת כזאת או אחרת במחיר.

בהצלחה!

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
  • תוכן חדש...