Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חימום אמבטיה-מה עדיף ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחימום על ידי גופי חימום וואט בצריכה החשמלית הוא וואט בחימום, ככה שתנור אינפרא בהספק 2000 וואט מחמם בדיוק כמו מפזר חום בהספק 2000 וואט (המפוח החשמלי זניח, כמה עשרות וואט).

ההבדל בין השיטות הוא בדרך העברת החום: תנור אינפרא (מה שמכונה פה ספירלות, קוורץ) מעביר את החום בדרך של קרינה (לא להבהל, אינפרא אדומה) ואילו מפזר החום בדרך של הסעה.

אם התנור נמצא בקו ראייה מול האדם המתרחץ, הקרינה אפקטיבית יותר - מרכזת את רוב הספק החום לכיוונו. בזוית הצידה - כמעט ואין חימום. מפזר החום מערבל את האויר בחדר ומחמם אותו, אבל בדרך גם יוצר רוח לא נעימה, שמגבירה אידוי ויוצרת תחושת קור.

:turn-l:
פורסם
יש לי מפזר חום באמבטיה אבל הוא מכבה את עצמו אחרי 5 דקות של שימוש, זה אמור להיות ככה?

איך אפשר לעשות שיעבוד יותר זמן?

אולי להתקין אותו קרוב לרצפה?

מדובר בתרמוסטט שמגן מחימום יתר. לא ניתן לכוון הטמפרטורה. מדובר באמצעי בטיחות - אני שכחתי פעם לכבות מפזר חום במקלחת והוא נמס.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ספירלה תלויה לגעתי זה הכי טוב

חובה שהיא תהיה ממוקמת קח שתקרין את החום בידיוק באיזור שבו אנו יוצאים אל חלל המקלחת ושם מתנגבים ומסתדרים

אחרת היא לא יעילה

מצד שני אין טעם לחמם את כל חלל המקלחת

כך שהספירלה מחממת מיידית את האיזור העיקרי ולא צריך יותר מזה

היה לי רדיאטור

היה לי מפזר חום תלוי

היה לי מפזר חום עמוד

היה לי מכונת אדים חמים

החלפתי הכל בתנור ספירלה תלוי ב 2 המקלחות

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מפזר חום זה עסק מסוכן באמבטיות. אדים נכנסים למנוע של המאוור ואז יכול להיות מאוד שמח.

תנור ספירלה כבר עדיף, למרות שהכי טוב זה התנור הרגיל שתולים מעל הדלת (יש בו חוטי להט שמחממים)

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

אמנם פתרון קצת בעייתי ויקר ליישום בבית קיים ובנוי אך לדעתי הכי טוב שנתקלתי בו עד היום: רצפה מחוממת. אין כמו רצפה מחוממת עם רדיאטור מים מחובר לאותה המערכת כמתקן חימום מגבות ומקור חום נוסף בחדר המקלחת. הרגליים לא קופאות במגע עם הרצפה, האמבטיה עצמה חמה (מהרצפה) ואפילו האסלה (המושב, חשוב אם רוצים שה*רא לא יקטע באכזריות עקב התכווצות שרירים לא רצונית כמחאה על הקור). תענוג. ולא צריך שום דבר נוסף.

יצא לי לחיות שנתיים במקום כזה, ומדובר במיקום עם שלג בחורף וקור מינוס. אמצעי חימום הרצפה הוא דוד שמחובר למערכת צינורות מים חמים (יש מקומות שמשתמשים בשמן מיוחד במקום המים) מתחת למרצפות ומחומם באמצעות סולר/ גז/ חשמל.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

באמבטיית ילדים יש לי רדיאטור 9 צלעות שמחובר לשעון שבת מ7 עד 9.

אבל שם מדובר בחדר לא קטן שברוב טפשוטי חיברתי עם מרפסת שרות הצמודה שיהיה עוד יותר גדול.

באמבטיית הורים יש לי מפזר חום מהיקרים ביותר עם מפוח ,טורבו ומדחס על נראה לי.

לא מי יודע מה יעיל מול הרדיאטור, אבל הרבה יותר חסכוני.

פורסם

כל אחת מהאופציות טובה - רק שצריך לדעת היכן להתקין אותה בשביל לקבל את האפקט הרצוי.

תנור ספירלה: רצוי למקם בנקודה כזו שיוצאים מהמקלחת אז הוא מכוון כלפיך וממרחק סביר.

מפזר חום: רצוי להתקין רחוק מהמקלחת\יציאה מהמקלחת - ולא גבוה ! אחרת כל החום מגיע מהר מאוד (כדרכו בקודש) גבוה, ואז עדיין אתה מקבל תחושה של קרירות.

אני משתמש ב 7-8 שנים האחרונות ר-ק במפזר חום (הוא מחמם את חדר האמבטיה מהר מאוד).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...