Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חימום אמבטיה-מה עדיף ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת ששום דבר לא ממש אפקטיבי לאמבטיה גדולה,לי יש מפזר חום לא מהפשוטים אלא אחד חזק וקשה לי להגיד שהוא ממש מחמם את החלל כמנו שצריך,רק אם אתה מתחתיו.

נראה לי מזגנית חימום כזאת פשוטה יכולה להיות יותר יעילה במידה וניתן לשים אחת באמבטיה.

פורסם

מפזר חום איכותי, ויש להפעילו כמה דקות (בודדות) לפני המקלחת. ולא לשכוח לכבות!

ספירלה פשול לא מחממת. נקודה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

כשאני בזמנו בדקתי,ראיתי שהם יותר חזקים ממפזרים ומה עוד שפתח יציאת האויר רחב יותר וזה נראה לי יותר אפקטיבי.

אבל בגדול אתה צודק.

פורסם

להתמודד הכוונה שלא יקצר ולא יחליד?

אמורה להיות להם הגנה טובה יותר וצריך להיות כתוב על האריזה "מיועד לחדרי אמבטיה"

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

לפני שנים היה אצל ההורים שלי תנור ספירלות שעשה עבודה לא רעה בכלל, אחרי שהוא סיים את חייו

הם החליפו אותו במפזר תלוי של זק"ש ולדעתי הוא פחות מחמם.

פורסם

כי הוא לא מיועד לחדרי אמבטיה - אין לו בידוד מהאדים(שזה בעצם מים) שיכולים לגרום לקצר וקורוזיה.

פורסם

אני החלפתי את תנורי הספירלה בשני חדרי האבטיה שיש בבית,

בתנורי אינפרא פשוטים לאמבטיה, מהום סנטר.

הם עושים עבודה טובה, גם בחדר האמבטיה הגדול, ובקטן יותר אנחנו

מפעילים על רמה בינונית בלבד, כי זה חם מידי.

הם נראים ככה http://www.magzal.co.il/home/index.php?controller=product&path=190_288&product_id=162

פורסם

באמבטיה רק אינפרא.

אתה יוצא רטוב ואז משב הרוח מאדה את המים ואתה קופא.

עשה בדיקה פשוטה: גנוב לאישה את הפן, צא רטוב מהמקלחת ותנשוב עם הפן על הגוף. עכשיו תחשוב שהפן הרבה יותר חם ממפזר החום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...