Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

 

דבר ראשון לא ידעתי בדיוק איך לקרוא לנושא, אז אני מקווה שתקבלו אותו, או שתשנו אותו איך שאתם רואים לנכון,

 

טוב אז ככה ברשותי, מאזדה לאנטיס 99 1.6 אוטו',

 

עכשיו מפריע לי, שהאגזוז עובד במסיביות, הכוונה היא שהוא פולט ממש בלחץ את הגזים, ויש גם טיפה רעש שהוא פולט, עכשיו הסתכלתי על לאנטיס אחרת מאותו שנתון, והאגזוז עובד יותר רגוע, הוא פולט את הגזים ביותר עדינות, כאילו יש פחות גזים לפלוט מאשר אצלי, קצת קשה לי לתאר את התופעה, עכשיו, הצריכת דלק שלי היא תקינה, ואין לי בעיות מסיומת, כמו כן, אין צבע לגזים ולא ריח משונה, מהבחינה הזאת זה תקין, מה יכולה להיות הבעיה? אולי אם יש חור באגזוז, האגזוז בפתח שלו פולט ככה גזים במסיביות?

 

אשמח לשמוע את חוות דעתכם,

עמית גלאם.

פורסם

הרכב לא נבדק אצל אגזוזן, אבל לפני שקניתי את האוטו עשיתי בדיקה במכון, וכתבו מערכת פליטה מרעישה זהו,

רציתי להתייעץ פה לפני שאני הולך לאגזוזן\מוסכניק, אני אוהב לבוא מוכן עם ידע ומושג.

 

ובנוגע למערכת פליטה, הרכב אצלי כחודשיים, איך אפשר לדעת אם היא מקורית?

 

אני מפחד שזהו משהו בממיר הקטליטי, יכול להיות? או שאני יכול להיות רגוע?

 

שוב תודה,

עמית.

פורסם

עניין כמות הגזים לא מטרידה אותי אבל הרעש כן ולכן אני מציע לגשת לאגזוזן לבדיקה, ברוב המקרים הם לא ידרשו תשלום על בדיקה בלבד.

×
×
  • תוכן חדש...