Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מצאתי סיריון 2007 עם 120K ק"מ. היא יד ראשונה מליסינג ופורסמה ב-39,000 [אני מניחה שאפשר לרדת משם קצת].

האם שווה מלכתחילה לרכוש רכב עם קילומטראז' כל כך גבוה?

ובגדול - מה בעצם צריך להנחות אותי בבדיקת הק"מ של הרכב?

ועוד משהו:

בנוסף לרכב הזה - מצאתי סיריון 2008 עם 75K ק"מ, בהתחלה הוא אמר לי בטלפון שהוא רוצה 44,800 מחיר אחרון וסופי. הבוקר ראיתי ביד 2 את המודעה שוב והוא פרסם 44,000 יד 1 בבעלות פרטית - כשהתקשרתי שוב הוא ענה לי בעצבנות "התקשרת כבר לא?" וכששאלתי לפשר הבעלות הוא אמר שהיא ליסינג ולא פרטי.. זה אמנם מחיר ממש מעולה אבל היחס שלו והשקרים הקטנים האלו גורמים לי להסס אם להגיע לבדוק בכלל.

[לחברה קוראים מרכז מכרזים ברחוב המרכבה 47 חולון, אם מישהו מכיר או יכול לתת מידע לגבי האמינות שלהם]

מה אתם אומרים?

פורסם

במילה אחת: סוחר.

בשני מילים: זהירות, סוחר.

בשלוש מילים: זהירות, סוחר רכבים.

בארבע מילים: לא מומלץ לקנות מסוחר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

39 זה מחיר טוב,אך ק"מ גבוהה,השאלה זה מתאים לך? אם הרכב טופל ושמור זה לא אמור להוות בעיה,אך קח בחשבון שהגיר באזור הזה 120-150 יכול להתחיל לעשות בעיות.

לגבי הבחור השני -תעזוב,אתה מתקשר והוא מתעצבן?? וגם "אי-דיוק" שלו לא תורמים. הבא בתור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
במילה אחת: סוחר.

בשני מילים: זהירות, סוחר.

בשלוש מילים: זהירות, סוחר רכבים.

בארבע מילים: לא מומלץ לקנות מסוחר.

זו חברת ליסינג-הוא לא מציג את עצמו כסוחר או כאדם פרטי..

[אני מדברת על הסיריון 2007 עם 120K ק"מ]

פורסם

יש מעט מאוד רכבים ממודל 2007 בליסינג. אני מעריך שמדובר אולי באחוז או שתיים מסך כל הרכבים שעומדים כעת למכירה בחברות הליסינג. כך שיש 98 אחוז שמדובר בקומבינה כלשהיא ו-2 אחוזים בלבד שמדובר בחברת ליסינג אמיתית.

אהה, ומרכז המכרזים אינה חברת ליסינג. עברתי על רשימת הרכבים שהם מציגים באתר שלהם, כולם מליסינג או מהשכרה. מה שמחזק בי את העובדה שמדובר במגרש שסוחר ברכבים. זה לא אומר שכל מה שהוא מוכר דפוק, זה רק אומר שאם ברכישה מחברת ליסינג הייתי אומר לך לבדוק בשבע עיניים, ברכישה משם צריך לבדוק בשבעים עיניים.

פורסם

מרכז המכרזים ירדתי מהם.

לגבי השני [שאני רוצה ללכת לבדוק לעומק] - קוראים להם אביב ליסינג או השכרת רכב או משהו כזה. [מישהו מכיר?]

אבל הוא ממש מתעקש שאלו רכבי ליסינג ולא השכרה. ושהם היו אצלו בליסינג לכל אורך התקופה ולכן יש לו גם ספר טיפולים והוא מתחייב על בדיקות וכו'..

פורסם
מרכז המכרזים ירדתי מהם.

לגבי השני [שאני רוצה ללכת לבדוק לעומק] - קוראים להם אביב ליסינג או השכרת רכב או משהו כזה. [מישהו מכיר?]

אבל הוא ממש מתעקש שאלו רכבי ליסינג ולא השכרה. ושהם היו אצלו בליסינג לכל אורך התקופה ולכן יש לו גם ספר טיפולים והוא מתחייב על בדיקות וכו'..

אגב, הם יושבים בבני ברק רחוב ירושלים 5.

מישהו מכיר?

פורסם

זאת חברת ליסינג והשכרה קטנה מאוד. לפעמים זה דווקא דבר טוב, כי בטוח שאין להם מוסכים פנימיים והם מטפלים במוסכים מורשי יבואן. סביר גם להניח שכיוון שמדובר בחברה קטנה הבקרה על כל רכב צמודה יוצר. מצד שני, בגלל שזאת חברה קטנה הסיכוי שלך למצוא מישהו שקנה מהם רכב ומרוצה קטן גם הוא.

• תוכן חדש...