Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5328 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, כפי שחלקכם אולי קראתם תכננתי לטוס לחו"ל ביום ראשון ה 23 באוקטובר, אולם בסוף חזרתי הביתה מנתב"ג באותו יום ממש, עייף ועצבני.

לאלה שאין להם כח לקרוא הכל, אני אקפוץ ישר למסקנות שלי ולהמלצה שלי - אסור לעשות עסקים עם חברת דיזנהאוז.

אני אפרט פה את השתלשלות העניינים. שכל אחד יחליט בעצמו האם הוא היה עושה עסקים עם כזו חברה שמרשה לעצמה לזלזל בלקוחות שלה בצורה כזו ואף לשקר. צירפתי קובץ ZIP שמכיל שלושה קבצים שמראים בדיוק את מה שאני טוען.

ביום שישי 21 לאוקטובר 2011, בשעה 16:20 ביצעתי הזמנה באתר של חברת דיזהאוז של טיסה לקפריסין לי לאשתי ולילדה.

מיד קיבלתי אישור למייל על ביצוע ההזמנה ובו כתוב כי עלי להמתין לאישור שיגיע תוך 48 שעות.

הטיסה עצמה תוכננה ליום ראשון ה 23 לאוקטובר בשעה 6:05 בבוקר.

חלפו 24 שעות ולא שמעתי דבר מהחברה. הייתי במתח כי רציתי לדעת האם אנחנו "על הטיסה" או לא.

לא רציתי לסוע לחינם לשדה התעופה ולגלות שאין מקום על הטיסה וגם לא רציתי להישאר בבית ולגלות שהיה מקום על הטיסה וחוייבתי בתשלום.

הרמתי טלפון למספר של חברת דיזנהאוז שמופיע באתר. איש לא ענה, ניסיתי שוב ושוב ושוב, אך איש לא ענה. באתר עצמו יש קישור שמאפשר לבדוק את מצב ההזמנה. שם היה רשום שההזמנה עדיין ממתינה לאישור. גם בזמן כתיבת שורות אלו (שלישי 25 באוקטובר) כיומיים לאחר הטיסה, עדיין מופיע באתר שמצב ההזמנה הוא – "ממתין לאישור".

תוכלו לראות בקובץ מספר אחד, התאריך בצד ימין למטה.

ניסיתי לחכות כמה שעות ולטלפן שוב, איש לא ענה. ניסיתי שוב באתר ועדיין מצב ההזמנה היה – "ממתין לאישור". כך במהלך כל השבת ובשעות שונות, איש לא ענה לטלפון ובאתר ההזמנה עדיין המתינה לאישור.

בלית ברירה לקחתי את אשתי ובתי ונסענו לשדה התעופה. בשעה 4 לפנות בוקר, כשעתיים לפני הטיסה נכנסתי למשרדי "קפריסין איירווייז" ושם נאמר לי כי שמותינו לא מופיעים ברשימת הנוסעים.

במקרה באותו משרד יושבת דרך קבע גם נציגת חברת דיזנהאוז. היא לא היתה במשרד ונציגת "קפריסין איירווייז" באה לקראתי והתקשרה אליה לפלאפון כדי שתבוא.

נציגת דיזנהאוז טענה כי היא כלל לא רואה את ההזמנה שלי במחשב ואמרה שוב ושוב "אני לא קשורה לאתר" וגם "אני מטפלת רק בלקוחות עסקיים".

מכיוון שלא נותר דבר לעשות באותו רגע חזרנו הביתה עייפים ומאוד לא מרוצים.

ביום ראשון 23 באוקטובר בשעה 8:23 בבוקר, הגיע המייל המיוחל שאומר ההזמנה לא אושרה.

רק להזכירכם מדובר על שעתיים לאחר מועד הטיסה. אפשר לראות בקובץ מספר שתיים.

ביום שלישי התקשרתי לחברת דינהאוז וביקשתי לדבר עם מנהל. העבירו את השיחה לאשה בשם שלומית כץ. לטענת העובד שענה לי היא מנהלת המשרד המרכזי בתל אביב.אני אסכם את השיחות איתה כך:

לטענתה, המייל על אי אישור ההזמנה נשלח כבר ביום שבת בבוקר.

אמרתי לה שלא ושניסיתי לברר את מצב ההזמנה בשלוש דרכים אחרות: באתר, בטלפון ובמשרד דיזנהאוז בשדה התעופה. אף אחת מהם לא סיפקה תשובה לשאלה, האם ההזמנה מאושרת?

היא ענתה שהאתר לא יכול להיות מעודכן כל הזמן, שהאנשים שלה כן עונים בשבת ואולי התקשרתי לטלפון לא נכון, ושבמשרד בשדה התעופה אין קשר לאתר והיא לא יכולה לראות הזמנות.

ביקשתי ממנה לשלוח לי שוב צילום מסך של המייל המקורי שנשלח אלי לטענתה כבר ביום שבת בבוקר. היא בחרה לעשות "פורווארד" (אולי מפני שאז ניתן לערוך את שעת השליחה?) קובץ מספר שלוש.

ושם רואים את השורה הבאה, תגללו למייל התחתון:

Sent: Sunday, October 22 , 8:23

מוזר מאוד, כי בכל העולם ה 22 לאוקטובר היה יום שבת.

שימו לב גם שיש רווח בין המספר 22 לפסיק שבא אחריו. בכל שאר המיילים שהחלפנו, כמובן שאין רווח.

הערכה שלי, הם ניסו לטייח אחר השקרים שלהם ולשנות את מועד השליחה האמיתי. הם מחקו את ה 23 והחליפו אותו ב 22 – הם רק שכחו לשנות גם את היום, ואופס, התפלק פנימה גם רווח.

מייד אחרי שקיבלתי את המייל האחרון משלומית, ניסיתי לחזור אליה טלפונית מספר פעמים, אבל משום מה, פתאום לא היתה תשובה. נציגים אחרים במשרד טענו שהיא בישיבה.

אני אמשיך לעדכן בהתפתחויות.

יש לכם רעיון איך להמשיך מפה?

files.zip

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

יש לך הרבה אופציות:

1. פנייה למועצה לצרכנות.

2. פנייה למדור הצרכנות בYNET או NRG.

3. פרסום הסיפור בWALL שלהם בפייסבוק (במידה ויש) תוך דרישה לקבל הסברים על הפאשלה וחוסר המענה שלהם.

פורסם

המצב פה לא ברור לי. למרות עגמת הנפש והצער והאכזבה - המקרה לא חד צדדי לטובתך.

בכל הקבצים מופיע הערה כי אין אישור, אין מקומות על הטיסה, וכי כרטיס האשראי לא יחוייב.

האם כרטיס האשראי כן חוייב?

אם היה לך אישור מהספק - יש עילה טובה לתביעה.

התאריך והזמן הם של המחשב השולח, והוא יכול להיות מכוון לארץ אחרת, כך שכאשר ה-22 בישראל הוא שבת, יש אפשרות שבמזרח הרחוק יהיה כבר יום ראשון ובארה"ב יהיה עדיין יום שישי.

הדרך לבדוק את זה היא ממיילים אחרים מול אותו גורם, אם ידוע לך מתי הם נשלחו על ידו מול מועד הקבלה אצלך.

אתה יכול להקליק בעכבר ימין על גוף הדף ולבחור "הצג מקור הדף", או "view source" ולנסות לחטט שם בכל הבלגן שאתה רואה, אפשר להשתמש באופציה כזו לאיתור המקור של מספימים אבל איני חושב שתמצא שם את זמן השילוח.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

מכיון שלא יכולתי להרשות לעצמי להשאר בבית ולהפסיד את הטיסה, זה אובדן של מחיר הטיסה + יום של מלון, הייתי חייב

לסוע לשדה.

הטענה שלי היא לא על כך שלא היה אישור, אלא על כך שדיזנהאוז השאירו אותי בחוסר וודאות בזמן שהם מחזיקים בפרטי כרטיס האשראי שלי, וזאת למרות שניסיתי לתקשר איתם בארבע דרכים שונות: חיכיתי למייל, בדקתי באתר, טלפנתי ואף פגשתי סוכן שלהם

כשעתיים לפני הטיסה.

לגבי התאריך במייל, כפי שאמרת התאריך הוא של המחשב השולח. יכול להיות ששם היה שבת בזמן שפה היה יום ראשון,

אבל ה 22 לאוקטובר היה יום שבת בכל העולם ולא ראשון. כאן הסתירה. כמו כן שים לב שיש בפורמט התאריך רווח מיותר.

פורסם
האם כרטיס האשראי כן חוייב?

אני אחזור על השאלה, כי עליה בסופו של דבר יקום או יפול הקייס שלך.

האם חייבו אותך על משהו? האם שילמת בפועל על הטיסה או על המלון ולא קיבלת אותם?

על פניו נראה שפשוט הגדלתם ראש וניסיתם לעשות מעל ומעבר למצופה מכם כלקוחות.

הרי לקוח טיפוסי עם קצת פחות יוזמה היה נשאר לשבת על הספה ולחכות לטלפון/מייל

שמעולם לא הגיע, ולכן גם לא היה נותר מול שוקת שבורה בנמה"ת.

עם כל הצער שבדבר, לא נראה לי שיש לכם פה עילה לפיצויים. מה שכן, עדיין ניתן

להרוס להם את היום בדיוק כמו שהם עשו לכם, ע"י פניה למדורי צרכנות למיניהם.

אישית, הייתי מסתפק בהסקת מסקנות והפקת לקחים לעתיד.

פורסם

לא חוייבתי על הטיסה.

כן חוייבתי על יום אחד במלון.

אם הייתי מבטל במהלך יום שבת לא הייתי מחוייב. בגלל שביטלתי ביום ראשון, חוייבתי על יום אחד.

חוץ מזה Derish, אתה ממש סותר את עצמך. תקרא את התגובה שלך כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=400447

תגובה מספר 3.

פורסם

אוקיי, אז המלון לא הוזמן מדיזנהאוז, רק הטיסה...

במצב כזה דווקא יכול להיות שיש מקום לדרוש פיצוי.

חוץ מזה Derish, אתה ממש סותר את עצמך. תקרא את התגובה שלך כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=400447

תגובה מספר 3.

אני לא סותר את עצמי. שים לב שכתבתי: "רשום את מספר האישור שקיבלת וסע בראש שקט לנמל".

יצאתי מנק' הנחה שיש אישור, כאשר בפועל לא היה.

אני חוזר לעצה המקורית שלי - תתקשר לעו"ד שלך.

פורסם

אין ספק שמדובר במייל שפוברק.

המסקנה היא שלא עושים הזמנה ברגע האחרון.

כפתיח דורש כי יבוטל החיוב עבור המלון אלא אם המלון הוזמן על ידך באופן נפרד מהטיסה וללא קשר לטיסה.

ואם זה המצב שוקל לתבוע אותם על החיוב.

והמחשבים של דיזנהאוז עובדים לפי שעון ישראל ולא של ניו יורק או הונג קונג.

בשום מקום בעולם אין יום ראשון 22 אוקטובר 2011

בודק גם אם חברת התעופה אם אכן הטיסה הייתה מלאה באותו יום.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אם אכן פיברקו את התאריך הייתי מציע לך להסלים ולפנות לבכירים יותר מאותה מנהלת משתי סיבות:

1.זה יכול להפוך מעוד פיצוי ללקוח מאוכזב לתביעה על זיוף ומרמה, שום מנהל לא ירצה לגלגל אותך הלאה ואז לראות אותך שוב בבית משפט (או יותר גרוע כתבה באמצעי התקשורת).

2. אותה מנהלת "שרופה" מבחינתך בהקשר של אמינות שירותיות ורצון אמיתי להביא לסיום העניין, אם היא לא היססה ושינתה את המייל היא תוציא ממך עוד הרבה אנרגיה

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

התאריך והזמן הם של המחשב השולח, והוא יכול להיות מכוון לארץ אחרת, כך שכאשר ה-22 בישראל הוא שבת, יש אפשרות שבמזרח הרחוק יהיה כבר יום ראשון ובארה"ב יהיה עדיין יום שישי.

אתה רציני? בכל מחשב בעולם ה22 יהיה שבת

פורסם

טוב, ניסיתי להתקשר היום, שלומית כץ חולה ולא במשרד. נמתין למחר.

הייתי מאוד רוצה לעבור לדרג ניהולי הבא, רק שאני לא יודע איך.

לטענת אנשי המשרד המרכזי בתל אביב היא המנהלת.

פורסם

אני רק מעדכן בהתפתחויות - פרסמתי את השתלשלות העניינים בפורום צרכנות של YNET.

זכיתי לתגובה מאדם בשם גלעד, אני מניח שהוא נציג דיזנהאוז.

הנה הלינק:

http://www.ynet.co.il/homenc/0,7340,L-883-274,00.html

פורסם

לא הייתי יוצא בכלל מהבית לפני שראיתי לפחות את ה e-ticket במו עיני

לדעתי אתה הכנסת את עצמך למצב הזה

זה שאחרכך השתלשלות הענינים לא היתה כשורה זה משהוא אחר אבל היה נמנע אם לא היית נכנס לזה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

+1 ובנוסף מי שמזמין כרטיס טיסה פחות מיומיים לפני הטיסה ולא מכורטס מיידית לוקח על עצמו סיכון, במיוחד אם מדובר ביום שישי ובחברה ישראלית שכולם בסופש בחופש.

דבר אחד לא הבנתי - האם הזמנת כרטיס בסטטוס "רשימת המתנה" או שהובטח "אישור מיידי"???

כי אם הייתי ברשימת המתנה אז בכלל אין לך פה שום קייס.

• תוכן חדש...