Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מנוע נכבה אוקטביה 1.6 שנת 2000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5339 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב אנשים יקרים.

בשבוע האחרון הרכב שלי התחיל לעשות לי קצת בעיות.

המנוע נכבה כאשר אני מעט עד כדי עצירה.

האם מישהו מכיר או נתקל בתופעה כזו?

אשמח לקבל המלצות מה ניתן לעשות.

עשיתי חיפוש בפורום וראיתי דווקא את אותה בעיה ברכבים החדשים של סקודה.

האם גם אצלי בדומה למנועי TSI יש צורך לעשות עידכון תוכנה?

היתה לי הרגשה שהרכב מזייף ונראה כאילו הבעיה במחשב.

חייב לציין שהחלפתי מצבר לפני כחודש וחצי.

תודה

ראובן

סיטרואן C4 SX PK 2006

• ספונסר פורום
פורסם

הבעיה עליה קראת בדגמים החדשים יותר של האוקטביה אינה רלוונטית לרכב שלך. סביר להניח שאצלך הבעיה אינה בתוכנת מחשב המנוע אלא באחד מרכיבי מערכת הזרקת הדלק, בדגש על מנוע הצעדים.

כדי למנוע החלפה של רכיבים מיותר במערכת מומלץ לפנות למוסך מקצועי שיבצע אבחון של התקלה בעזרת מחשב דיאגנוסטיקה ויקבע איזה חלק דורש החלפה.

מהיכן אתה בארץ? אולי נוכל להפנות אותך למוסך כזה.

פורסם

תחפש בפורום בעיות דומות בפולו וברכבי VAG,

בד"כ בעיה של מנוע צעדים, אולי רק ניקוי לבית המצערת יכול לעזור,

בכל מקרה ממליץ לך לפנות למוסך של חבר הפורום רון המקצועי ביותר לרכבים האלה והוא כבר יפתור את הבעיה.

ממליץ בחום.

פורסם

כשהרכב נכבה,נדלקת נורית מנוע? אם כן צריך להתחבר לסורק תקלות כדי לדעת מה הבעיה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בוקר טוב.

קודם כל אני מאיזור בת ים.

כאשר המנוע נכבה שום דבר לא דולק חוץ מנורת מצבר.

האם זה באמת יכול להיות רכיב מכאני למרות שעשו לי טיפול וגם הוספתי תוסף דלק במחשבה שאולי זה יפתור לי את הבעיה.

אם יש לכם מישהו שאתם יכולים להמליץ לי ללכת אליו זה יהיה מצוין.

והאם החיבור למחשב יעלה לי?.

סיטרואן C4 SX PK 2006

• ספונסר פורום
פורסם

ברוב המוסכים לא יגבו ממך תוספת תשלום עבור החיבור למחשב דיאגנוסטיקה במידה ואתה אכן מתקן את התקלה באותו המוסך. בכל מקרה באזור המרכז יש מוסכים טובים רבים שמכירים את הרכבים האלו ואת ה"מחלות" שלהם. בתל-אביב יש לך את מוסך רון, גורו הפורום בכל הנוגע לרכבי פולקסוואגן וסקודה. אם אין לך חשק לנסוע עד לתל-אביב, אז בחולון נמצא המוסך של אורן (אורן שירותי רכב), מקצוען אמיתי שמקבל המון מחמאות כאן בפורום.

פורסם

אוקיי,

עשו לי סריקה ומצאו שיש לי בעיה עם החיישן(לא זוכר בדיוק איזה).

בתור התחלה הוא ניקה לי את המצערת ואת הקונקטור. ואיפסו את התקלות.

עכשיו הכל תקין.

סיטרואן C4 SX PK 2006

• תוכן חדש...