Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי מכונת תספורת של רימנגטון HC600. בקיצור, אני מאוד מרוצה. היא עובדת כמו סוסה.

היום, משום מה, הרגשתי ש..הפלסטיקים של המכונה נהיו דביקים כאלה. הפלסטיק נהיה רך ורגיש לשפשופים (ניסיונות ניגוב הובילו למן שריטות וסימנים עליו).

האם הפתרון הוא לצבוע את הפלסטיקים כולל מפסק ההפעלה?

תודה.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

תן לי לנחש.

המכונה א. בת לפחות שנתיים.

ב. הייתי בשמש / במקום מעוד חם.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אם הבנתי נכון, אז מדובר באיזו שכבה עליונה של הפלסטיק שהיתה תמיד מחוספסת אבל קשה, ועכשיו נהייתה רכה דביקה ומגעילה?

אם כן, אז אותו הדבר היה קורה לחלק התחתון של שלטי היס הכסופים, והפיתרון שאני השמשתי בו היה קרצוף עם מגבוני אלכוהול \ צמר גפן ספוג באציטון. אם משתמשים באציטון צריך לשים לב שלא להגזים, כי הוא מוריד גם שכבה של הפלסטיק בסופו של דבר.

פורסם

אתה צודק, אבל זה תלוי ספציפית בחומר עצמו. לי בבית במקרה היה מסיר לק שבו 10% אציטון, שלדעתי זה מעט מדי למשימה הזו והוא לא עשה את העבודה כמו שאציטון מטמבור עשה. אולי אם הייתי יושב כמה שעות ובקבוקון וחצי של מסיר לק- זה היה עובד, אבל אני העדפתי ללכת על אלכוהול רפואי 70%, או אציטון נקי.

אגב, מהניסיון שלי, עם האלוכוהול יותר קל, פחות מסריח, פחות יובש בידיים, ויותר נקי.

פורסם

אני אישית מעדיף אלכוהול 40%. עדיפות לגרייגוס או פינלנדיה.

לגבי השלט של יס.

אכן הכסופים היו הופכים דביקים.

שיפשוף של סקוטש + מים חמים. (למארז של שלט ריק) והוא יוצא נקי ויפה ולא דביק יותר. והרבה תודות מחבר.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

חבר'ה, משום מה לא הצלחתי להתחבר לפורום בימים האחרונים. התקנתי פיירפוקס מרוב האטרף. אשכרה מכור.

ולגבי מה שכתבתם, המון המון תודה. אני אנסה את העניין (זה בדיוק מה שאתם מתארים..).

תודה וחג שמח.

Skoda Fabia 2025 

פורסם

מעדכן את השרשור,

הניגוב אומנם פגם בגימור הפלסטיק (הוא כבר פחות שחור, ויותר דהוי והלבין טיפה) אבל, המכונה אינה דביקה.

תודה על העצות.

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...