Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5380 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צודק אבל רוב מה שמצאתי תקף לדגם ELX ואני מחפש את הfun/spice/sx עם ה60 כ"ס.

יש לי כמה על הכוונת - יש אחד עם 126K שרוצה 9K ש"ח (טסט בקרוב), עם בעיה בקלאץ' - או הקלאץ' עצמו או משאבת קלאץ'. מה הסד"ג הכי גרוע מבחינת תקלה כזו?

ויש שתיים עם 160K, טסט ארוך, רוצים בערך 11-12K.

דווקא זה שרוצה 9K טיפל במורשה עד לא מזמן, ככה שרוב הזמן לפחות הרכב קיבל פראפלו, בעוד שהאחרים טיפלו במוסך רגיל ולא נשמעו מבינים יותר מדי אז אין מה לבנות על פראפלו אצלם.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

עדיף לך ללכת על הרכב עם הקילומטרז הנמוך. מנוע ה60 כ"ס אמין מאוד אבל אל תשכח שזה מנוע קטן שבדרך כלל מתאמץ ולכן 160K יהיה שחוק הרבה יותר ויכול להיות שכבר עברו שיפוץ במנוע

לגבי הקלאץ', עם הקלאץ' גמור עלות החלפתו בחדש לא יקרה יחסית, תנסה להוריד את בעל הרכב עוד קצת במחיר.

פורסם

אני החלפתי לדובלו משאבת עליונה, ב איזור ה350,במורשה באזור ה 600.לא יודע אם זה אותו דבר בספייס,קלאץ עם עבודה אני מאין באזור ה1-1.2K.

מה הבעיה בו? לא מפריד טוב?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא במורשה, כן.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

טוב הוא נמכר כבר :|

כל שאר הרכבים שראיתי ביד 2/התקשרתי לא טופלו במורשה או לפחות עם נוזל קירור מקורי, ללא היסטוריה וכו'.

הגדיל לעשות אחד שהתקשרתי אליו ושאלתי איפה הרכב מטופל - "אה..בכל מיני מוסכים", מתי עשה טיימינג? "לא יודע"

וזה מפי הבעלים של הרכב!

כנראה שאני אמשיך לחכות לרכב השמור שיצוץ..לא בא לי לשפץ ראש/להחליף מנוע חצי שנה אחרי הקנייה.

אז אם מישהו מכיר נא להפנות אליי :arrow:

פורסם

אכן אם בעלים לא יודע מתי טיימינג,זה מעיד על התחזוקה.

קח בחשבון שרכבים ישנים לרוב לא מטופלים במורשה,ולא צריך לפסול בגלל זה.

פורסם

נכון אבל הם לא מקפידים על פראפלו.

אני אדביק פה מה שפרסמתי בפורום מועדון פיאט, אשמח להתייחסות לגבי זה גם כאן.

אז ראיתי ביד 2 ספייס 2003, יד 2 עם 136000 ק"מ שמטופלת במוסך נלו. לדברי בעל המוסך הבעלים התלונן על רעש בגיר ולכן הוחלף הגיר וגם הקלאץ' על הדרך.

בעל המוסך מטפל במכירה, והוא מחזיר לבעלים את הכסף מינוס עלות העבודה שלו.

לדבריו הוא משתמש במי קירור של VALEO ברכב הזה. המחיר הדרוש הוא 12K, עם טסט לשנה מתאריך הקנייה, הטסט פג החודש.

אז מה לדעתכם? כדאי?

• תוכן חדש...