Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי P99 מהמזרח הרחוק מהונג קונג, המשלוח לארץ לא היה אפשרות למוכר לכן שלחתי לארה"ב והשתמשתי ב USHOPS.

המחשבון מדוייק מאוד! וזה בדיוק מה שאתה משלם. יש תוספת קטנה על ביטוח תלוי כמובן במחיר המוצר.

במקום מחיר שנושק ל 9 אלף שקל מעוזי רדיו, המכשיר היה אצלי בפחות מ 5 אלף שקל. מכשיר חדש שיצא מהמפעל בדיוק 4 חודש לפני שקיבלתי אותו לידים.

אני גם יגיד מילה לטובתם, על החבילה של P99 כתוב CD PLAYER אז אתה משלם קצת פחות מכס כי בשום מקום לא מוזכר שזה CAR CD PLAYER :oops:

פורסם

הייתה פעם מעבדה בבניין פנורמה בת"א, אבל אני לא זוכר איך קראו לה או אם היא עדיין קיימת.

יש עוד מעבדה באיזור של ראשון - חולון שנקראת "סימון אלקטרוניקה" והיא גם יודעת לבצע כיולים ככל הידוע לי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יבגני ההבדל בין CD PLAYER לבין CAR CD PLAYER מגיע ל 19%

שזה כמעט אלף שקל כולל המע"מ שלו

ול george לא כל כך הבנתי את הערתך לגבי המע"מ

איך אתה כלקוח סופי מקבל החזר על המע"מ ??

ולפותח השרשור אני באמת מתנצל שהוא נסחב רחוק מהיכן שהוא התחיל

אבל אם אתה שואל אותי אני אישית ממליץ על עוזי רדיו

אני סומך רק עליו במכשירים מהרמה המדוברת

כמו שאמרתי נתקלתי כבר בשירותי מעבדה זולים יותר ויוצא בסוף שאתה אפילו לא רוצה להדליק את הרדיו מכל רעשי ההיססס ברקע

דרור

פורסם

בקלות, קודם כל למוצרים שאתה קונה ברשת אז הם לא מחייבים במעמ מלכתחילה כי זה נשלח לחו"ל.

מוצרים שאתה קונה בשדה התעופה לפני ההמראה לארץ אתה לוקח טופס TAX FREE ממלא ומצרף קבלה של המוצר (בחנות שאתה קונה הם עושים את השרות הזה בשבילך, כך זה באירופה).

אם אתה ממריא בשעות נורמאליות אתה יכול לקבל את הכסף במזומן בשדה התעופה באירופה אם לא אז אתה ממלא את הטופס ושם אותו בתיבה ומקבל החזר לכרטיס האשראי.

פורסם

דיברתי כרגע עם סיימון אלקטרוניקה, בחור מאוד נחמד.

אמר לי שצריך להחליף את המקירופרוססור, (צריך להזמין - כחודש)

העלות 400-500 ש"ח :cry:

יש עוד מעבדות שאתם מכירים?

תודה

פורסם

המיקרופרוססור לא קשור לעניין,

לא ראיתי את הסירוטוט והדטא שייט של הרכיב אבל אני כמעט בטוח שעם שינוי של כמה נגדים, סלילים וקבלים תכל לשנות את התדר לתדר ישראלי העלות של הרכיבים שרשמתי לא אמור לעלות יותר מ 10 - 20 ש"ח בלחץ

הבעיה היחידה היא שצריך רק למצוא את ה DATASHEET של הרכיב או סירטוט המעגל של הרכיב.

אם אם יש לך ידע באלק' ואתה פרייק כמוני בזה הייתי מחבר סקופ מההתחלה של האנטנה עד לרגע שהאות עובד עיבוד דיגיטלי ואז אפשר לדעת על איזה מסלול מדובר שהאות עובר בו ולעשות קצת בלגן בדרך :)

HU-AVH3300 | Front-morel dotech ovation | tw-Mt22 | Amp1-solid audio F45 | sub-Morel Ultimo | Amp2-Hifonics HFi1500D

Zoom Zoom

פורסם

לצערי אני איש מחשבים ולא אלקטרוניקה.

אין לי את הידע לעשות את זה.

גם אני חושב שהעלות היא עשרות שקלים לחלקים, אבל עדיין לא מצאתי מי יכול לעשות לי את זה.

מכיר מעבדה שמכירה כיול מכשירים כאלה?

פורסם
יבגני ההבדל בין CD PLAYER לבין CAR CD PLAYER מגיע ל 19%

שזה כמעט אלף שקל כולל המע"מ שלו

ול george לא כל כך הבנתי את הערתך לגבי המע"מ

איך אתה כלקוח סופי מקבל החזר על המע"מ ??

ולפותח השרשור אני באמת מתנצל שהוא נסחב רחוק מהיכן שהוא התחיל

אבל אם אתה שואל אותי אני אישית ממליץ על עוזי רדיו

אני סומך רק עליו במכשירים מהרמה המדוברת

כמו שאמרתי נתקלתי כבר בשירותי מעבדה זולים יותר ויוצא בסוף שאתה אפילו לא רוצה להדליק את הרדיו מכל רעשי ההיססס ברקע

דרור

דרור הכוונה שלי הייתה שאתה אומר שאתה משלם מע"מ ובגלל זה המוצר יוצא יקר זה שאני כלקוח סופי משלם מע"מ זה ידוע שאני לא מקבל החזר

פורסם

שלום,

יש לי PIONEER HU מדגם 6100BT ונתקלתי באותה בבעיה לפני שנתיים בערך.

הפתרון הכי טוב (וזול) שמצאתי זה להזמין את הרכיב הבא מ ebay :

http://www.ebay.com/itm/AMERICAN-US-FM-0-1Mhz-band-expander-frequency-shifter-/130584505468?pt=UK_In_Car_Technology&hash=item1e67716c7c

מה שהוא עושה זה "להזיז" את התדר הנכנס ב 0.1 כלפי מעלה.

לדוגמא - אם התדר מכוון על 99.9 זה משנה אותו ל 100 וככה את מסוגל לעבור על כל התחנות שיש בארץ (ערך זוגי).

חסרון - השדר לא נשמע בצורה נקייה לחלוטין אך מספיק טוב (לטעמי) להאזין לרדיו.

בהצלחה.

פורסם

זה נשמע לי בולשיט מארץ הבולשיטים. לדעתי אתה הולך לזרוק כסף לפח.

אני מציע שתיפגש עם slipwoker ותראה איך זה עובד לפני שאתה מזמין.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מממ איתמר דווקא יתכן וזה יעובד הרי זה בסך הכל תדר ולא משנה אם יש לך מחשיר משנה 1970 או משכשיר משנת 2012 התדר עדיין מתקבל בכל המכשירים כאותו תדר ויש להם את אותו הפיענוך ובכדי להזיז תדר אפשר להוסיף באמת רק נגד סליל וקבל , אולי עוד כמה רכיבים ובסך הכל כל מה שנכנס יוצא עם תדר +0.1 :]

והסבר למי שרוצה סתם ללמוד מאת ויקיפדיה:

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%90%D7%A4%D7%A0%D7%95%D7%9F_%D7%AA%D7%93%D7%A8

או שיחפש בגוגל אפנון תדר ומקלט FM\AM

בכל אופן מצאתי משהו נחמד שאפשר דרכו להבין איך עובד העניין

http://gsrweb.net/Uploads/FM_Receiver.pdf

HU-AVH3300 | Front-morel dotech ovation | tw-Mt22 | Amp1-solid audio F45 | sub-Morel Ultimo | Amp2-Hifonics HFi1500D

Zoom Zoom

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...