Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5347 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קניתי Pioneer AVH-3300BT בארה"ב.

הבנתי היום שיהיה לי בעיה עם התדרים ברדיו ושצריך להתקין רכיב על הלוח (מתאים לרדיו אמריקאי עם קפיצות בתדרים).

מה שעוד הבנתי שרדיו עוזי (היבואן) לא אוהב את אלה שמביאים מערכות מחו"ל ולכן מצ'פר אותם במחיר טוב עבור הרכיב (במקום 30 סנט עלות הרכיב - 2500 ש"ח (המערכת עלתה לי 1200 ש"ח)).

למישהו יש ניסיון עם עיברות הרדיו לתדרים של ארץ הקודש?

שם של מתקין / מעבדה ?

תודה מראש

יוסי

• חברי המעגל הראשון
פורסם

יש לי בבית 7100BT עם אותו המצב. מצטרף לשאלה.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

אני לא שמעתי על דרך לכייל מכשירי רדיו של פיוניר ללא ביקור במעבדה. ב 2006 עוזי רדיו דרשו מחבר שלי למעלה מ 1,000 שקלים על כיול רדיו לתדרים ישראליים, ובסוף ולאחר המתנה של חודש לחלק מיפן זה אפילו לא הצליח :roll:

מצד שני, אחרי שהתגלה הטריק של האלפיין 9887 שמצריך "ביקור במעבדה" בעוד שלמעשה מדובר בקומבינציית כפתורים - הכל אפשרי.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

למיטב ידיעתי אין לך הרבה ברירות

ואם תדר הרדיו חשוב לך כדאי שתיגש לעוזי ותשלם לו מה שהוא חושב שמגיע לו

מניסיוני תוכל אולי למצוא מעבדה יותר שכונתית ויותר זולה אבל לא תמיד זה יוצא טוב

נתקלתי בהרבה נסיונות כאלה שבהם קליטת הרדיו הייתה מלווה ברעשי רקע תמידיים ולעניות דעתי זה נבע ממעבדות שמשתמשות ברכיבים תחליפיים ובקומבינות על הפרינט

לכן לפעמים אין מה לעשות אלא לתת לנציג המותג בישראל לבצע את השינוי לשלם ולהגיד תודה

ואולי בפעם הבאה לחשוב על רכישה בארה"ב לפני ולשקול את כל האספקטים לפני

בסה"כ נכון להיום תוכל להשיג מכשיר כזה בארץ במחיר של בסביבות ה 2000-2500

כולל תדר ישראלי מקורי ואחריות מלאה וללא צורך של הבאה במזוודה עם כל הלחץ לעבור מוכס ולהגיע עם מכשיר שלם

דרור

פורסם

מה יהיה דרור? שוב שקרים והפחדות?

המחיר כי זול בזאפ לדגם שפותח השרשור ציין הוא 2,995 ש"ח.

בוא נעשה חישוב ללקוח פוטנציאלי שמעוניין לרכוש את המכשיר הנ"ל מארץ נוכרית.

באי-ביי המכשיר עולה 283$ כולל משלוח בתוך ארה"ב (שלא לדבר שלמוכר הספציפי הזה יש גם 99.9% פידבק חיובי ורקורד של כמה אלפי מכירות).

ניכנס ל USHOPS ונריץ חישוב במחשבון העלויות. שם יש לציין המיסים נגבים כחוק ואף אחד לא מבריח שום דבר במזוודה או חומק מרשויות המס.

אחרי שהכנסנו את כל הפרטים, נתנו מידת חבילה ומשקל אפילו גדולים יותר (כדי לא להיות מופתעים בחשבון הסופי) והגענו לסה"כ עלות מוצר של 443.5$ לפי שער של 3.7 (3.67 ליתר דיוק, אבל נעגל למעלה) = 1640 ש"ח.

אז מה היה לנו כאן? מוצר שהחל את דרכו במזרח, שט כל הדרך לארה"ב, שילמו עליו מיסים, עבר מחסנים ולוגיסטיקה, נמכר לצרכן ברווח, נשלח בתוך ארה"ב, הגיע לחברת עמילות מכס ושילוח, נשלח לישראל, עבר מיון בישראל ונשלח עם שליח עד הבית. וכל זה בחצי מחיר ממחירו בחנות בארץ הקודש.

עוזי רדיו יודעים שהם יכולים להחזיק בבי*ים של מי שמביא ציוד מחו"ל וזו גם זכותם המלאה. טוב יותר היה אם הם היו מורידים מחירים ומתחרים בים היבואנים שמסביב. כנראה שעדיף לנקוט בשיטת ה"מצליח" ולהביא הרבה כסף במכה מאשר למכור במחירים הוגנים יותר ובכמויות יפות.

איתמר.

Ushops.jpg

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר היי בוקר טוב

מה שלומך ?

איך היה צפוי שתעמוד על רגליך האחוריות

וכמה היה צפוי שתתעלם מדברים שנוח לך להתעלם מהם במסגרת מאמציך לקדם את סוף היבואנים והספדתם הסופית בארץ ישראל

כל הכבוד !!

רק חבל שאתה פשוט משתמש בנתונים שקריים

ואני אסביר רק לפי הנתונים שאתה הצגת

מחיר המוצר 283 דולר + מחיר המשלוח (לפי אתר הקודש שלך) 109 דולר ביחד זה יוצא 392 דולר

392 דולר כפול 15% מכס יוצא 450 דולר

עד כאן הכל בסדר ואתה פשוט מקסים אבל שכחת נתון חשוב מאוד והוא 16% מע"מ (אין מה לעשות חוק זה חוק)

מה שמביא אותנו ל סה"כ ערך דולרי 522 טבין ותקילין

אני לא יודע מה שער ההעברות נכון לכרגע או כמה יוצא דולר חו"ל בשימוש בכרטיס אשראי אבל אני יודע שאם נלך על 3.8 זה יהייה פייר

מה שמביא אותנו לסכום שקלי של כ 2000 ש"ח

עכשיו לנקודה החשובה באמת והיא שעוזי רדיו הוא גם על ה**ן שלי ולא מעניין אותי להגן עליו או על שיטתו

מה שמעניין אותי זה להמשיך להביא סחורות לארץ ולתת את המקסימום על כל שקל שלקוח הוציא אצלי (הפוך ממך ולכן יש בנינו את האינטריגות והמיני מלחמות המתמשכות האלה) לאורך זמן ולהרבה שנים קדימה

ותפסיק לאלתר לסמן אותי כמפחיד או כלא דובר אמת

משפט הפתיחה הזה שלך חייב לרדת מהלקסיקון שלך כשמדובר עליי כי אתה די חורג מגבולות הטעם הטוב

ולסבר את אוזניך לפני מספר שבועות נפתח שרשור בפורום מסחרי (שאתה כמנהל אמור להיות מודע לו) על ידי חבר אישי שבמקרה הוא גם ספונסר פורום ושמו דודי ארט סאונד שנתן הצעה למכשיר ב 2690 ש"ח יחד עם 36 חודשי אחריות

וזה לפני סגירת עסקה שאני בטוח שאפשר היה לסגור גם ב 2500 ש"ח

ואני מתחייב לך שבקצת חפירה ניתן להשיג את המכשיר בדיוק במחירים שנקבתי

אתה יודע זאפ עדיין זה לא תורה מסיני

דרור

פורסם

העניין של לקנות בארץ באמת בלתי אפשרי

עוזי רדיו הזה מציע מחירים מופקעים

וזאת מבלי להתאמץ אפילו ולתרגם את הממשקים לעברית, או לעשות שום לוקליזציה שהיא

לא של הטלפון/בלוטוס - ולא של המוזיקה

אז אמנם יכול להיות שלא אפשרי לקנות מארה"ב את המוצר הספציפי, אז מה?? נקנה באירופה!!

320 יורו , נמצא בסייל לפעמים ב 300 יורו

אז אם יוצא לי לנסוע לאירופה אני אקח אחד על הדרך

חישוב מהיר

על 300 יורו מדיע החזר של המע"מ הצרפתי (19.6%)

ירדנו ל 250 יורו

על ה250 יורו - ערך הטובין נחשב כל המיסים (מס הכנסה/מכס/מע"מ) 33.4% סה"כ

(בעצם נחשב אותו על ה300 יורו נלך על ההכי גבוה שלמרות שמן ההגיון לחשב אותו על ערך של 250)

100 יורו של מכס /מע"מ ומס קנייה על המוצר

250+100 = 350 יורו כלומר סה"כ 1750 ש"ח

1750 ש"ח מכשיר עם רדיו ישראלי מיובא מאירופה באופן חוקי לחלוטין שלא שונה בכלום מהמכשיר בארץ

שלא להזכיר שלקח לעוזי רדיו 6 חודשים מהכרזת המכשיר כדי בכלל להביא אותו לכאן בלי לשנות בו שום רכיב להוסיף שום תמיכה בעברית

ואטוטו כבר בינואר יכריזו על דגמי 2012

המחירים מופקעים את המגבר החדש לסלון רכשתי גם כן מארה"ב מחנות שמוכרת מכשירים אירופאים יצא לי כולל משלוח לפה וכולל כל המיסים משהו כמו 50% , 3500 ש"ח במקום 7500 ש"ח שזהו מחיר הדגם לפני

ניופאן עוד לא טרחו בכלל להתחיל לייבא את דגמי 2011 של דנון, ביניהם הדגם החדש שרכשתי

לא משתלם אולי כי המחסן שלהם מלא בסחורה ישנה.

פורסם

דרור, מי שחורג ומציג "אמת" מדומיינת זה אתה, לא אני.

כנראה שמעולם לא השתמשת בשירותים של USHOPS אבל הם גובים את כל המיסים וההיטלים החוקיים במדינת ישראל. המחיר המוצג במחשבון העלויות שלהם הוא המחיר הסופי, כולל מכס, כולל מע"מ ובלי הפתעות.

אחריות? יש אחריות. פשוט כדי להפעיל אותה זה קצת מסבך את העסק. מבחינתי משלוח לחו"ל + משלוח חזרה לארץ עדיין שווים את ההפרש במחיר, מה גם שלרוב מוצרי אודיו מראים אמינות גבוהה למדי.

אני לא רוצה (וזה יהיה עצוב) אם לא יהיו יבואני אודיו לארץ. מצד שני, אף יבואן גדול לא מרים את הכפפה ומייצר אירועים, נותן חסויות או חלילה מתמחר את מוצריו במחיר שפוי והוגן. אני לא אשכח שאפילו באוטומוטור האחרון לא הייתה שום נציגות של ציוד אודיו, בושה. כנראה שענף האודיו הוא מהיותר רדומים עם קהל לקוחות שלא מבצע סקרי שוק מקיפים ולכן התחרות לא משפיעה עליו וחבל. בינתיים מי שמפסידים מזה הם רק היבואנים.

איתמר.

פורסם

איתמר זה לא יכול להיות שעל מחיר של 283 דולר רכישה סכום המכס והמע"מ וההובלה יהייה 109 דולר

אין מצב כזה !!

יש לך איזו שהיא טעות בהבנה של החישובים

אני בטוח שתסכים איתי שזה לא הגיוני

רק לצורך העיניין אני הזמנתי לפני שבועיים מפונוקאר חבילה של 40 מתאמי פנל לרנו מגאן 2008 (בעקבות פרוייקט גדול שאנחנו עושים לקרסו) פונוקאר שלחו לי את זה ב EMS מאיטליה בעלות של 53 יורו על המשלוח

תסכים איתי שזה מחיר הובלה זול בטח כשמדובר ב 40 פריטים

ואיך שלא הפכתי את יצא לי בסופו של תהליך משוואה של 1 דולר שווה 5.8 ש"ח וזה לפני מע"מ

אז אין מצב שתצליח להביא מארה"ב באוירי מוצר שחישוב שווי הדולר יגיע לפי שיטתך ל 5.1 ש"ח

ואני לא מסכים עם קביעתך לגבי מחירים שפויים או הגונים ואם כן או לא

זה נובע לדעתי מחוסר אינפורמציה שיש לך לגבי מחיר הקניה שלנו כיבואנים

לידיעתך מה שקורה בארץ באתרי המכירה האינטרנטית הוא שיקוף טוטאלי של מה שקורה בחו"ל והמחיר שאתה קונה מוצר הוא בדרך כלל 4-7 אחוז יקר יותר מהמחיר שאני קונה אותו (ביחוד בארה"ב)

ואמנם אומרים שאין הנחתום מעיד על עיסתו אבל במקרה הזה (מחוסר ברירה) אני בהחלט לא מקבל את קביעתך ואני חושב שהיא אפילו על גבול הרישעית (בעיקר בגלל ההכללה שבה, ואני שונא הכללות) ואני בהחלט מעיד על עצמי שמחיריי בסופו של דבר בהחלט הוגנים וטובים ותחרותיים (אני מדבר על מוצרי הייבוא שלי ולא על קניה מקומית)

דרור

פורסם

מה שאני מציג זו עובדה. אני יכול להעיד מנסיוני על עשרות מוצרים שהוזמנו דרך USHOPS והסכום אותו נדרש לשלם הוא הסכום שהופיע במחשבון.

השירות הנ"ל פועל בשיתוף פעולה מלא עם דואר ישראל ורשויות המס. שים לב שמה שמאוד מוזיל את העלות זה המשלוח (ואני מדבר על ימי, לא אווירי), שכן בגלל שהם עושים שילוח בקונטיינר שיוצא מארה"ב בכל סוף שבוע הם מוזילים את העלות ללקוח בצורה משמעותית.

אתה יכול להגיד שאני רשע ומייצר רק רוע בעולם, אבל כמו שאמרתי אני בא לתחום מתוך אהבה ורצון לפתח אותו. ייבוא מוצרים בצורה עצמאית מחו"ל משתלם בענק, וכל זמן שהיבואנים חוגגים על חשבוננו ומביאים ציוד זול במחיר מופקע אני רק אעודד את זה.

איתמר.

פורסם

עכשיו הבנתי איך אתה מזמין שילוח ימי - זה קטע שאי אפשר לעשות אותו ישירות דרך איביי.

השאלה בכמה זמן אתה מאריך ככה את ההמתנה שלך למוצר?

שמע - זה חתיכת טריק.

הלוואי והם גם היו יכולים לחלק את הסכום לתשלומים כי להתמודד עם חברות האשראי בחלוקת עסקאות לתשלומים זה משהו מאוד לא גמיש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בין שבוע לחודש.

אפשר גם באי-ביי. מוכר ששולח Worldwide ומצהיר על Ground shipping הכוונה היא לשילוח ימי. מצד שני בפעם האחרונה שעשיתי שילוח ימי דרך מוכר באי-ביי לקח למגבר 3 חודשים להגיע :roll:

איתמר.

פורסם

מה שמרגיז אותי הכי הרבה בקניות מחו"ל זה שאין אופציה של תשלומים אז אתה צריך לפנות לחברת האשראי ולתת הוראה לחלק עסקאות מחו"ל לתשלומים.

הבעיה כאן היא שאתה נותן הוראה, צריך לשלוח מכתב חתום והתשלומים האלה - אתה בוחר את מספר התשלומים והוא יהיה קבוע לכ-ל עסקה שאתה תעשה מחו"ל מה שזה אומר שאם קבעת נניח שעסקאות מחו"ל יחולקו לחמישה תשלומים בשניה שאתה עובר את הסכום המינימלי שקבעת לחלוקת תשלומים - זהו, אתה תשלם בתשלומים.

זה לא נוח - זה פתרון נוראי, אם יש לך שני כרטיסי אשראי אתה צריך לזכור עם איזה אחד אתה קונה.

בקיצור - בעעך.

וכשניסיתי לבקש לעשות רק עסקה ספציפית לחלוקת תשלומים - לא, את זה אי אפשר לעשות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

דרור לגבי ההודעה שלך

מע"מ אתה מקבל החזר חוק זה חוק

לגבי המשלוח זה היה בניפרד 54.5$ בתוספת של 109$ של מיסים ואתה לא מגיע בכלל ל 540$

• תוכן חדש...