Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5384 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או שתארגן ביטוח חובה שלך או שבעל הרכב הקודם ישאיר את הביטוח שלו בתוקף ליום

עדיף ביטוח שלך

בכל מקרה אל תיסע מטר ללא ביטוח חובה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תודה רבה כמעט עשיתי טעות חחח :) רציתי אחרי הדואר לקחת את הרכב ככה הבייתה לפני שאני מסדר את הביטוח למה עדיף לקחת את הרכב הבייתה כבר על הביטוח חובה שלי במקרה הכי גרוע אפשר על שלו בכל מקרה מבחינת החוק זה לא בעיה?

פורסם

ממה שאני יודע, לאחר העברת בעלות ביטוח החובה הקיים על הרכב מתבטל מיידית ואוטומטית. ד"א, זאת הסיבה שכאשר מבקשים את החזר הביטוח מהחברה הוא התבצע אז אין צורך להתאמץ יותר מדיי כי הם רואים את העברת הבעלות על הרכב.

פורסם
ממה שאני יודע, לאחר העברת בעלות ביטוח החובה הקיים על הרכב מתבטל מיידית ואוטומטית. ד"א, זאת הסיבה שכאשר מבקשים את החזר הביטוח מהחברה הוא התבצע אז אין צורך להתאמץ יותר מדיי כי הם רואים את העברת הבעלות על הרכב.

וממה שאני נתקלתי זה שהביטוח לא מתבטל עד שהם לא מקבלים הוראה מפורשת בפקס/דואר מבעל הפוליסה בצירוף תעודת הביטוח המקורית.

ויותר מזה הם אפילו לא מוכנים לבטל את הביטוח אפילו אם ביקשת בטלפון, אבל למה לנחש, תתקשר ותבדוק.

פורסם

העיקרון הפיטרי מדבר על התקדמות העובד בסולם התפקידים עקב הצלחתו, עד שייתקע בתפקיד שהוא לא מצליח בו, אז ייתפס כלא יוצלח.

לעניינינו- אף פעם לא הבנתי מה הבעיה להרים טלפון לביטוח לאחר העברת הבעלות ולהסדיר את העניין.

ולמה אנשים חושבים שאת הנסיעה הזו כדאי להם לעשות בלי ביטוח- כי הרכב חדש? כי רק קנית אותו? כשאתה משחרר רכב חדש דנדש מהסוכנות, אתה גם כן עושה זאת ללא ביטוח? מרפי לא יודע שהרגע קנית את הרכב :shock:

מזכיר לי שכשמכרתי רכב, הקונה באה לקחת אותו, ושאלה אותי אם יש ביטוח. אמרתי לה שביטלתי אותו אז היא ביקשה ממני "לפחות שיהיה לי את טופס ביטוח החובה" :shock: אם זה מה שיעזור לך... לבריאות

ועוד משהו- בחיים אל תתנו לקונה לנהוג הביתה עם הביטוח שלכם. בטלו את הביטוח ושישבור הקונה את הראש.

בהצלחה ותתחדש.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

גם ישה, וגם ויטלי טועים.

ברגע שאתה מעביר בעלות - הביטוח אינו תקף.

אי אפשר להשאיר אותו "עוד יום".

קונה הרכב חייב לדאוג לביטוח מבעוד מועד.

אם לא דאג לביטוח - הרכב החדש שקנה - ועבר לשמו - אינו מבוטח, גם אם יש בידו נייר של המוכר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

רז,

תקרא כאן את תשובתו של עו"ד (ספונסר הפורום) לשאלתי בנושא וגם את ההסבר על המושג " זיקת ביטוח" (תגובות 11-14 )

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=359311&highlight=%D7%91%D7%99%D7%98%D7%95%D7%97

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הוא מציין בפירוש "לדעתו", ומציין שוב שהוא "סבור ש...".

זו פרשנות שלו.

בפירוש בפוליסה רשום אחרת.

במיוחד בספקות לגבי העדר ביטוח חובה, הייתי מייעץ לרוכש רכב לדאוג מראש לביטוח (בשיחת טלפון תקבל ביטוח זמני עד לסידורו), בעלות של עשרות שקלים, כדי לא להגרר למשפטים של שנים, בנושא נזקי גוף.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

עפ"י חוק ליבואן אסור למסור רכב חדש אם הקונה לא מציג ביטוח חובה (נדמה לי שהם גם חייבים לתייק צילום של הביטוח)

תכל'ס מכיוון שהיום הפוליסות משולמות בטלפון ללא צורך לגשת לבנק אין שום בעיה לעשות ביטוח בשעות העבודה המקובלות.

נסיעה ללא ביטוח הינה משחק ברולטה רוסית - ולכן אין ביטוח = לא נוסעים.

מבחינה חוקית יהיה קשה מאד לחברת הביטוח להתחמק מתשלום במקרה שמקרה הביטוח קרה ביום העברת הבעלות בשל העובדה ש:

- הנהג נוהג ברשות בעל הפוליסה.

- הוא עונה להגדרה "נהג מזדמן" ולכן גם אם יש בפוליסת הביטוח הגבלות כלשהן הן לא חלות עליו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
העיקרון הפיטרי מדבר על התקדמות העובד בסולם התפקידים עקב הצלחתו, עד שייתקע בתפקיד שהוא לא מצליח בו, אז ייתפס כלא יוצלח.

לעניינינו- אף פעם לא הבנתי מה הבעיה להרים טלפון לביטוח לאחר העברת הבעלות ולהסדיר את העניין.

ולמה אנשים חושבים שאת הנסיעה הזו כדאי להם לעשות בלי ביטוח- כי הרכב חדש? כי רק קנית אותו? כשאתה משחרר רכב חדש דנדש מהסוכנות, אתה גם כן עושה זאת ללא ביטוח? מרפי לא יודע שהרגע קנית את הרכב :shock:

מזכיר לי שכשמכרתי רכב, הקונה באה לקחת אותו, ושאלה אותי אם יש ביטוח. אמרתי לה שביטלתי אותו אז היא ביקשה ממני "לפחות שיהיה לי את טופס ביטוח החובה" :shock: אם זה מה שיעזור לך... לבריאות

ועוד משהו- בחיים אל תתנו לקונה לנהוג הביתה עם הביטוח שלכם. בטלו את הביטוח ושישבור הקונה את הראש.

בהצלחה ותתחדש.

עם הטופס היא יכולה לקבל החזר על חלקיות השנה שלך.

פורסם
עפ"י חוק ליבואן אסור למסור רכב חדש אם הקונה לא מציג ביטוח חובה (נדמה לי שהם גם חייבים לתייק צילום של הביטוח)

כשאני הוצאתי את הקטנוע החדש שלי מסוכנות הונדה אפילו לא היה לי רשיון נהיגה לסוג הרכב המדובר ולא ביקשו ממני להראות ביטוח חובה בתוקף (וגם לא היה לי - כי הסוכן ביטוח שלי סירב לבטח את הכלי כל עוד אין לי רשיון נהיגה מתאים לקטנוע).

אני לא מכיר שום חוק כזה שאוסר עליך להוציא כלי רכב מהיבואן ללא ביטוח בתוקף.

מצד שני, אני הוצאתי את הקטנוע על גרר ולא נסעתי עליו (בגלל הענין של הרשיון) ורק אחרי שלושה ימים לאחר הוצאת רשיון הנהיגה המתאים, עשיתי לו ביטוח.

• תוכן חדש...