Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5385 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גם ישה, וגם ויטלי טועים.

ברגע שאתה מעביר בעלות - הביטוח אינו תקף.

אי אפשר להשאיר אותו "עוד יום".

קונה הרכב חייב לדאוג לביטוח מבעוד מועד.

אם לא דאג לביטוח - הרכב החדש שקנה - ועבר לשמו - אינו מבוטח, גם אם יש בידו נייר של המוכר.

לצערי אתה טועה

13. שינוי בעלות ברכב אינו פוטר (תיקון התשס"ח)

(א) מבטח שהוציא פוליסה לכיסוי חבות טעונת-ביטוח - בין שהמבוטח היה חייב באותו ביטוח ובין שהיה פטור ממנו לפי סעיף 6, בין שאותה חבות היתה טעונה כיסוי ובין שהיתה פטורה ממנו לפי הסיפא לסעיף 3 - ואירע מאורע הנותן עילה לחבות כזאת אחרי שהמבוטח העביר את הבעלות ברכב לאדם אחר (להלן - הבעל החדש), לא תישמע טענה מצד המבטח שהוא פטור מכיסוי החבות עקב ההעברה כאמור, אלא אם הוכיח אחת מאלה:(1) שלא ידע על ההעברה וכי היה נמנע, מנימוקים סבירים, לבטח את הבעל החדש;(2) שקיים ביטוח אחר לכיסוי החבות.(ב) נמנעה טענה מצד המבטח כאמור בסעיף קטן (א), יחייבו הוראות הפוליסה שהוצאה למבוטח גם את הבעל החדש.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
עם הטופס היא יכולה לקבל החזר על חלקיות השנה שלך.

כדברי הגששים- מהטופס היא יכולה לעשות טיארה...

למה נראה לך שלא לקחתי את חלקיות השנה לרכב שלי? ולמה נראה לך שאני אשאיר לה את חלקיות השנה? זה כסף שלי...

רז- מה זה משנה מי בעל פוליסת הביטוח? הרי אפשרי מצב שבעל הרכב הוא לא בעל הפוליסה, לא?

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...