Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5366 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד היום הייתי עם הנגן הזה:

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=750606

מכרתי את הרכב עם הנגן (חבל, אבל זו כך נגמרה העסקה)..

עכשיו אני רוצה לקנות את האח שלו:

http://www.tomcar.co.il/index.php?PHPSESSID=150a05bd6a6dc83e7e8807630ca145ed&productid=280

בגלל שהתצוגה שם יותר יפה.

אני חייב שיהיה בנגן גם AUX גם USB וגם CD, כאשר AUX הוא לא כ"כ מחייב, ז"א אם יש נגן עם סאונד טוב יותר בלי AUX, זו תיהיה הבחירה.

אני רוצה כנראה להתקדם אחר"כ למגבר.

כרגע ההתלבטות שלי, היא אם ללכת על הנגן הזה או אחר, משהו שאני לא מכיר ויכול להיות יותר טוב?

אישית אני ממש נהנתי מהפיוניר הזה, היה סאונד מעולה ובלי מגבר.

פורסם

בעתיד אתה הולך לחבר סאב +קומפוננט או משהו אחר??

בעיקרון תוסיף עוד מאה שקל ואתה יכול לקנות מכשיר

פיונר 3050

או

קלריון CZ200

פורסם

קודם כל תודה!

אשמח לשמוע יתרונות וחסרונות בין שני הנגנים שהצעת,

התיכנון שלי הוא בתור התחלה להתחיל מנגן בסיסי טוב,

ועדיין לא החלטתי אם זוג רמקולים אני אשקיע עכשיו או אקנה משהו זול.

לדעתי זה יהיה בכיוון של קומפוננט בלבד בתור התחלה, עוד 500-600 ש"ח (כאן אשמח לעזרתכם, איזה מה מי מו :) )

כמה חודשים קדימה ואוסיף מגבר. סאב אני אוסיף אם יחסר לי באוזן.

בכל מקרה אני לא רואה ממש סיבה לסאב, מה שחשוב לי זה איכות, פלאט, רוצה לשמוע סאונד איכותי בתור התחלה, אני לא מאלו שמרעידים את האספלט ולא צריך ווליום בשמים.

מדובר על מאזדה מיאטה מדור ראשון, שתחנת אצלי אני מקווה כבר השבוע, ואם לא, אז עד סוף החודש אני מאמין שכן.

פשוט החלטתי לפתוח את הדיון מעכשיו כדי שאוכל לטפל בזה ביום הראשון שלי איתה :)

שוב תודה.

• תוכן חדש...