Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

האם למישהו יש נסיון עם המוצר הנ"ל?

http://www.diablosport.com/index.php?module=htmlpages&func=display&pid=75

מדובר על 4 מפות שונות עבור סילברדו משנת 2010(365 כ"ס ו90 קג"מ).

האם החברה הזאת מוכרת בעולם?(כגון apr, אפסולוט, גיאק וכ'ו).

אם מישהו יכול לשפוך עוד פרטים אני אשמח.

תודה, בן.

Got To love It

פורסם

בארה"ב , קנדה ודרא"פ ראיתי אותו כסמיטריילר וגם מסדר קרונות רכבת על תקן קטר העתקה.

מה אתה רוצה לעשות איתו שחסר לך כח ?

פורסם
בארה"ב , קנדה ודרא"פ ראיתי אותו כסמיטריילר וגם מסדר קרונות רכבת על תקן קטר העתקה.

מה אתה רוצה לעשות איתו שחסר לך כח ?

אתה היית מתנגד לעוד 100 כ"ס? כי אני בטוח שלא.

קובי, עם איזה רכבים עבדת איתו? הוא קצת נראה לי "מצועצע" מידי וכנ"ל לגבי האתר שלהם.

אשמח אם תרחיב יותר.

Got To love It

פורסם
אתה היית מתנגד לעוד 100 כ"ס? כי אני בטוח שלא.

קובי, עם איזה רכבים עבדת איתו? הוא קצת נראה לי "מצועצע" מידי וכנ"ל לגבי האתר שלהם.

אשמח אם תרחיב יותר.

רק אם הייתי משתכנע שלא יידפוק אורך חיי המנוע וממש היה חסר לי הכח למשימה מסוימת ששוה להשקיע.

תמיד צא מהנחה שמתכנני היצרנים לא פחות מוכשרים ממוכרי האפטר מארקט ורוצים למכור מוצר שווה יותר מהמתחרים.

דבר נוסף :- בארה"ב רכב לא מתוכנן לאורך חיים כלכלי כמו כאן, בטח שלא בגלגול הראשון.אוטו שנראה לנו שווה שיפוץ לעוד חיים נהפך שם לקוביה.הכל יותר זול וכך ההתיחסות, כולל אם טורבו לא מקורי מקצר חיים.

פורסם

הייצרן לא תמיד מכוון את הרכב לתוצאה אופטימלית.

הייצרן צריך להתחשב בתקן זיהום אוויר, שיווק, אמינות.

נניח שה1.4 של פולקסווגן יכול להוציא עם ציפ' 200 כ"ס ו30 קג"מ, תוצאה זהה למנוע 2.0

אז למה שהייצרן לא יכוון אותו להספק הזה וימכור אותו ככה?

למה שמישהו יקנה את המנוע 2.0 ? טיפה יותר זמינות? הרי ה1.4 עולה פחות 30 אלף במחיר ועם צריכת דלק עדיפה.

הבנת למה אני מתכוון?

ואני לא מאמין שלמנוע של הסילברדו(6.6) יש בעיה להתמודד עם עוד 100 כ"ס וכמה קג"מ.

Got To love It

• תוכן חדש...