Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

ברשותי רנו קליאו בי 2003

לפני כמה זמן המנוע התחיל לזייף, ובמוסך אמרו שהבעיה היא בקויילים

החליפו לי אותם - לא זול בכלל

אחרי יום אחד בדיוק בעיצומה של נסיעה ארוכה שעשיתי עם הרכב, נדלקה נורית צהובה של תקלה אלקטרונית

והגז לא הגיב כל כך ללחיצות( הרכב נוסע לאט אבל הגז לא מגיב כמעט). אחרי שכיביתי והתנעתי הרכב חזר לתפקד כרגיל.

התקלה הזו חזרה עוד פעם. הגעתי למוסך ושם אמרו לי שהתקלה היא בית המצערת

איך יכול להיות שאחרי שאני מחליף חלק אחד, למחרת חלק שני מתקלקל?

יש למישהו המלצות מה עלי לעשות? הבנתי שבית המצערת זה רכיב מאד יקר..

תודה

פורסם

שאל במוסך מה הבעייה בבית המצערת (מכנית, חשמלית), אם יש צורך להחליף אז חפש מפירוק או הזמן חדש תחליפי (אם קיים) מחו"ל.

איך יכול להיות שאחרי שאני מחליף חלק אחד, למחרת חלק שני מתקלקל?
קורה. בקש סריקה יסודית של הרכב (גם מכונאי וגם מחשב) במוסך כדי להיות בטוח שהמצב תקין, לעיתים תקלה אחת גוררת תקלה שנייה (למשל מצתים דפוקים גורמים להרס הקטליזטור) אבל במקרה שלך לא נראה לי שיש קשר בין שתי התקלות.
פורסם

האם יכול להיות שניקוי של בית המצערת יפתור את הבעיה?

יש לציין שבינתיים נדלקה לי נורית check engine צהובה, והרכב נוסע בצורה תקינה רוב הזמן

כשהבעיה צצה - נדלקת נורת תקלה חשמלית\אלקטרונית (הנורה שמעל סימן הדלק, אפשר לראות פה), הטורים מתייצבים על סל"ד מסויים, ומעבר לזה הגז לא מגיב

תודה

אריאל

פורסם

לצערי הבעיה הנ"ל ידועה בקרב בעלי הקליאו.

לדור השני המצערת חשמלית ולא מכאנית, ונוטה (כמה מפתיע) להתקלקל.

גם אני סבלתי מהבעיה הנ"ל כשרכשתי את הקליאו שלי, ניקוי לא עזר - ונאלצתי לקנות אחד חדש.

אל תתדחה את פתרון הבעיה - להתקע באמצע כביש מהיר ללא תגובות מצערת זה לא נעים בכלל.

פורסם

חבר עם קליאו נתקל בבעיה דומה, אחרי כמה חוות דעת במוסכים שונים החליט ללכת על בטו ונכנס למורשה של רנו ואחרי יומיים חיפושים מצאו כי האינג'קטורים לא תקינים, אחרי החלפתם נפתרה הבעיה.

ממליץ לבדוק במוסך מורשה מה הבעיה בדיוק כי חבל לשלם על כמה חלקים עם זה בכלל בעיה בחלק אחר, דרך אגב הבדיקה הממוחשבת לא עלתה על הבעיה אלה רק לאחר פירוק ובדיקה וויזואלית התגלה הבעיה.

פורסם

כנ"ל לגבי כויילים. הוא אמר שהוא החליף כוילים ואחרי יומיים הבעיה צצה. צריך לבדוק שהכויילים תקינים ושהפלגים מקוריים ותקינים.

פורסם

אם הבעיה היא אכן בקויילים - איך לדעתכם כדאי לבדוק את זה?

דבר נוסף ששכחתי לציין הוא שצינור היניקה שלי קרוע, ומישהו שראה את הרכב טען שזו הבעיה

האם לדעתכם זו יכולה להיות הסיבה לבעיה?

תודה

פורסם

אם הבעיה היא אכן בקויילים, איך אפשר לבדוק את זה?

יש אופציה לבדוק איכשהו את הקויילים עצמם או רק להחליף לחדשים ולראות מה קורה?

תודה

פורסם

הכל יפה נכון ומפתיע.

בד"כ אין צירופי מקרים אך ברנו אינני שולל דבר. הכל יכול להיות.

תתחיל מההתחלה=דרוש בדיקת קוילים חוזרת. אל תהיה פראייר. זה סימפטום גם של קויל.

שמת מקורי חדש מהשקית ? או חליפי בשביל להוזיל עלות ? חליפי לא מחזיק.

נגעו בעוד משהו ? איפה עשית ? כמה קוילים שמת ? תראה שכל התקעים של הקוילים במקום !

לבסוף, נסה לפרק מינוס מהמצבר לכמה דקות.

• תוכן חדש...