Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, לפני מספר חודשים ירדתי מדרכה שהיתה מסתבר גבוהה מדי לרכב שנסעתי עליו, כתוצאה מכך הורגשה מכה ונשבר חלק פלסטיק ברכב, האם מדובר בפגיעה רצינית? האם כתוצאה ממדרכה יכולה להיות פגיעה בשאסי? תודה לכולם :)

פורסם

איזה פלסטיק נשבר?

טמבון?

קדמי אחורי?

יש לך צילום?

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

פלסטיק קדמי בתחתית הרכב, כרגע אין צילום אבל יותר חשוב לי לדעתי האם יכולה להיות פגיעת שילדה כתוצאה מירידה ממדרכה? שמעתי בום, השאלה אם יס סיכוי לפגיעה רצינית, המהירות היתה מהירות נמוכה מאוד של יציאה מחניה.

פורסם

לא נוכל לענות לך פה ללא תמונות, אנחנו לא מחוברים טלפתית לרכב

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אין צורך בציניות, רק רציתי לדעת האם זה בכלל אפשרי לקבל פגיעה בשלדה כתוצאה מירידה ממדרכה (כן יש כאלה שלא ממש מבינים ברכבים). בכל אופן אנסה לצלם.

פורסם

בשביל מכה בשילדה, המכה שקיבלת היתה אמורה להיות הרבה יותר חזקה.

כך שאני הייתי ממעיט דאגות.

לדבי הפלסטיק הקידמי, אם אני מבין נכון מדבריך, זהו פלסטיק החיפוי שמגן על המנוע.

אני לא יודע איזה רכב יש לך, לפלסטיק הזה יש שתי מטרות עיקריות:

מניעת רעשי מנוע לסביבה (לפחות במכוניות האירופיות)

ומניעת נזילות של שמן על הכבישים.

אם השבר אצלך לא גורם לפלסטיק "לעוף" ברוח ושלשפשף את הכביש, אז ההחלטה היא בידיך, כלומר אין מפגע ביטיחותי.

מניסיוני (המר יש לומר) זה קרה לי פעם באלפא רומיאו GT והחלק לא היה ממש זול.

זה הסתכם ב 3400 שקלים אחרי עבודה ומע"מ.

בהצלחה.

יום אחד שאהיה גדול גם לי תהיה מזארטי גראנד טוריסמו ....

פורסם

אני לא יודע איזה רכב יש לך, לפלסטיק הזה יש שתי מטרות עיקריות:

מניעת רעשי מנוע לסביבה (לפחות במכוניות האירופיות)

ומניעת נזילות של שמן על הכבישים.

בעיקר כדי לשפר את זרימת האוויר בתחתית הרכב.

פורסם

לעיתים גם פגיעה של חזית אחור בין שני כלי רכב, עלולה ויכולה לגרום לפגיעה בשלדה.

בדרך כלל הנהגים בודקים את מקום הפגיעה בין שני כלי הרכב (ומחפשים פלסטיקה שבורה וקילופי צבע).

הנהג ברכב שנפגע לא מבצע בדיקה יסודית (על ידי פתיחת דלתות הרכב), ואז מתגלה פגיעה בשאסי כאשר הרכב מקבל עיוות ודלתות הרכב אינן נפתחות ונסגרות בצורה תקינה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא הייתי מודאג לגבי פגיעה בשסי-בשביל זה צריך מכה הרבה יותר חזקה ממכה של ירידה ממדרכה ובכוון "הנכון".

מה שכן-הייתי דואג בתיקון או לפחות בחיזוק של פלסטיקים השכנים כדי שלא ייתלשו בנסיע א"י אוויר ובליטות בכביש.

:roll:

Mark

OPEL INSIGNIA 2.0 TURBO EDITION 95 KKm

פורסם
אין צורך בציניות, רק רציתי לדעת האם זה בכלל אפשרי לקבל פגיעה בשלדה כתוצאה מירידה ממדרכה (כן יש כאלה שלא ממש מבינים ברכבים). בכל אופן אנסה לצלם.

כן.

ברכבים מסוימים לא צריך הרבה כדי שזה יקרה ומה שאתה רואה, חלק פלסטיק שבור כלשהו, לא ממש מעיד על עוצמת הפגיעה והאם עוד חלקים, שאתה עכשיו לא רואה אותם, נפגעו.

תמונות וסוג הרכב בהחלט יעזרו.

פורסם

תודה לכולם אנסה לצלם היום או מחר בבוקר, קצת מטריד לגבי הפלסטיק, האם יורידו לי על כך הרבה במעמד מכירת הרכב? מכיוון שמחיר התיקון נראה לי מופקע לחלוטין.

פורסם

לא הייתי, הבנתי שהמחיר מופקע מדברי המגיבים האחרים, מדובר ביונדאי גטס, בכל אופן אנסה להעלות תמונות מחר, חשוב לי לקבל חוות דעת לפני שאני מבקר במוסך. תודה.

פורסם

תרגע, ביקור במוסך לא עולה כסף. תגיע, ירימו את הרכב לרואת מה הנזק ואז תקבל הצעת מחיר ותהיה יותר חכם איך ממשיכים.

סה"כ הרכב נוסע ולא צריך לשנע אותו על גרר, מה שהיה גורם לכל העניין להיות יותר בעייתי.

• תוכן חדש...