Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי סט קומפוננט של MB QUART ורמקולים אחוריים 3-WAY של LG .

לפני כשבוע החלפתי ר"ד , היה לי Pansonic cq-c8400w , והחלפתי אותו לclarion cz500

ומאז שהחלפתי את המערכת הטווטרים צועקים ולא שומעים טוב , ולא נראה לי שזה בגלל המערכת כי בדקתי אותה על רכב אחר עם רמקולים רגילים ולא קומפוננט ושמעו טוב !

האם למישהו יש הצעות למה זה קורה ? או שאפילו חשבתי להחליף רמקולים קדמיים לרמקולים קואקסים ולהגדיל מאחורה את הרמקולים ל6X9 .

תודה מראש על העזרה .

VW - polo 2011 1.4

pioneer appradio 3

פורסם

תתחדש! חרא רדיו דיסק:wink:

אני זוכר שפתחתה שרשור אתמול איך לכוון... אז היום בדקתי לך את זה.

אתה לוחץ על כפתור "סאונד" עוד לחיצה על הגלגלת ואז אתה בהגדרות של המכשיר.

עם החצים אתה עובר בין ההגדרות מיד טויטר וכו.. עם הגלגלת אתה משנה את העוצמה.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

הייתה לי בעיה דומה, אבל הפתרון שלי היה אחר, הרמקולים הוגברו אצלי על חצי ממה שהם מסוגלים, כשהחלפתי הגברה, הצרימות נעלמו.

Hu: Clarion 775 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

הרמקולים שלי מוגברים רק על ידי הר"ד , כמו כן שיחקתי בכיוונים לא עוזר בכל מקרה אני שומע כאילו הטויטרים שרופים ישלהם צלילים לא נקיים בכלל !

VW - polo 2011 1.4

pioneer appradio 3

פורסם

ניסיתי לכוון ולשחק שם עם המיד,באס,טרבל .

לא עוזר במיוחד , יכול מאוד להיות שזה בגלל איכות השירים .

בכל מקרה אם אני אשנה את הרמקולים לקואקסים במקום הסט קומפוננט שברשותי (שלדעתי סט מגעיל ביותר במחיר מופרז )

VW - polo 2011 1.4

pioneer appradio 3

פורסם

יש עוד הרבה אפשרויות חוץ מבאס וטרבל.

אם אני לא טועה האפשרויות האלה נמצאות בכפתור SOUND ואז על הכפתור של להעביר שיר.

פורסם

תנסה גם להוריד בקומפוננט, בקופסא של הקרוס, לשים את הבורר על 3DB-, זה אמור להנמיך את הטוויטרים.

כמה הקלריון שלך 50X4? גם במקרה של 53 אני לא חושב שזה מספיק כדי לפתוח כמו שצריך את הMB ואת LG.

למה אתה לא שוקל להוסיף מגבר? שים מגבר רק לMB ואת הLG תשאיר לקלריון.

Hu: Clarion 775 Comp: Hertz Hsk165XL Amp: TRU S44 Mono: JBL BP1200.1 Sub: Hertz HX300+Hertz HX300

פורסם

האמת היא שתמיד רציתי איזה מגבר , הבעיה היא שאין לי מושג מה אני צריך ואיך זה ישמע .

אולי תוכל לעזור לי בזה , ישלי הונדה סיוויק 2001 4 דלתות.

מקדימה ישלי את הסט קומפוננט 6.5- MB Quart DSH-216

ומאחורה ישלי רמקולים 6.5 LG דגם LAS-6540 הספק - 250W וואט 4WAY

איזה מגבר אני צריך בשביל הרמקולים האלה , כמו כן אני לא מחפש מגבר בשביל לשמוע חזק מאוד , אלא רק בשביל לשמוע צלילים נקיים יותר .

VW - polo 2011 1.4

pioneer appradio 3

פורסם

מה התקציב, אתה רוצה מגבר רק לעכשיו או שיהיה גם לשדרוג עתידי?

פורסם

התקציב הוא נמוך , אני רוצה מגבר לעכשיו לא לעתיד , בעתיד יהיה לי כסף להשקיע ואני כבר אחליף את הכל ברכב .

תן לי הצעות ,אפילו יד שניה

VW - polo 2011 1.4

pioneer appradio 3

פורסם

אני יכול להמליץ לך על מגבר של חבר שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=395740

אני יודע מה הוא עבר, והוא במצב מצויין.

מדובר על הרוקפורד, 500 שקל בשביל כזה מגבר, זה לא הרבה, יש שם במכירות עוד כל מיני מגברים ב300 אבל הכל סיני.

• תוכן חדש...