Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיווח על מכמונות מהירות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
חדרה - כיוון צפון - קילומטר 158.4 (בין חדרה לתחנת הדלק "אלון") התכוונת בין תחנת דלק סונול לחדרה.

ידידי, ישנן 2 מצלמות מהירות: הראשונה כפי שהוא רשם-בין חדרה לתחנת הדלק דור אלון ( בנסיעה לכיוון דרום).

המצלמה השנייה היא לכיוון צפון-בין תחנת דלק "סונול" לחדרה.

אחת מצלמת לכיוון צפון, השנייה מצלמת לכיוון דרום-ושתיהן פעילות למיטב ידיעתי-ראיתי רכבים שצולמו עם פלאש ב2 המצלמות הללו אתמול בלילה כשנסעתי לכיוון דרום.

פורסם

matanfr, תקרא שוב.

התיקון של shs188 נכון.

וגם מצאת את מי לתקן...:wink:

הסבר: תאור המצלמה של bitla הוא לכוון צפון. לכן זו ספציפית יכולה להיות מקושרת ל"סונול" ולא ל"אלון".

חוץ מזה כל הפוסט הספציפי (ואני מדגיש ספציפי) של bitla כאן היה מיותר, כי כל מה שכתב כבר נכתב קודם ובמדוייק יותר וכל מה שכתב הוא גם מידע חלקי ולא מספק. (להשלמת המידע כבר יש לינק פוסט אחד אחריו).

felixr,

לגבי הגאטסו בכביש 1 שער הגיא:

למרות הבטחון שלך, בדקתי עם מקור מוסמך... אין שם כזה דבר. כנראה ראית משהו אחר שלא קשור.

פורסם

קודם כל, תודה חבר'ה. במה שאני יוכל לתרום ולחדש. אני אשמח לעשות כן.

חבל שהחברים שלך מהאזורים האחרים לא מצטרפים אליך...

החברים האחרים שלי נמצאים על כביש 6, נתיבי 431, הנתיב המהיר ומנהרות הכרמל. ודי לחכימא ברמיזא... ;)

טל, אין לי כל אינפורמציה על המצלמה מדרום לאולגה. סורי. :(

טוב, אז עשיתי בדיקה ואין שום בעיה עם התמונות.

במהלך התקנת מצלמת הרמזור בצומת שפייה שבסמוך לזכרון יעקב על כביש 70, החבר'ה שכחו לנעול את דלת ארון החשמל (גאונים. מזל שאני נתקלתי בזה ולא מישהו אחר).

אז החלטתי קצת להראות לכם במה מדובר ולספק קצת סקרנות לפני שהודעתי להם לבוא ולנעול (תכל"ס למי שלא ממש מבין בחשמל, כמוני למשל, זה לא אומר שום דבר רלוונטי)...

לפני.

26642626.jpg

אל דאגה, אין שם זהב. :lol:

5312769.jpg

אבל אפשר להטעין את הנייד (לא אתם! רק מי שמורשה לפתוח את הארונות הללו. שלא תסתבכו לי בפלילים), או כמו שעושה חבר לעבודה בארונות רמזורים... מרתיח מים בקומקום ועושה קפה. :-D

2985445.jpg

וקצת יותר מקרוב...

70385470.jpg

72547935.jpg

אגב,

עדכון בנוגע למצלמה בסמוך לזכרון על כביש 2.

אכן יש ארון.

אין גלאים ואני צריך לבדוק אם כאן מדובר במצלמה שאינה מבוססת לולאות.

יש עליה אנטנה ואין בתוכה מצלמה נכון להיום בבוקר.

נ.ב

כן, אני נגד השחתת המצלמות! מדובר בוונדליזם לשמו והשחתת רכוש ציבורי. זוהי עבירה פלילית שיכולה לסבך היטב את מי שבוחר בדרך הזו.

המצלמות הללו לא צריכות להיות קיימות מפני שהן לא עושות דבר וחצי דבר למניעת תאונות דרכים, אלא רק באות למלא את קופת המדינה. ומי שצריך להוריד אותן, הם אותם אלו שהציבו אותן. ולא ע"י השחתה, כי תכל"ס זה גם לא יעזור, הן משוריינות נגד כדורים ובנויות נגד שריפה.

כאן אני תורם את החלק שלי במאבק החברתי באספקת ידע. וידע זה כוח נגד הממשלה שעושה עליכם קופה בגלל שעברתם ב-15 קמ"ש את המהירות המותרת, במקום להוריד מהכביש את כל הרוצחים שמסתובבים חופשי.

בע"ה אני אמשיך לעדכן.

שבוע טוב ורגוע לכולם! סעו בזהירות!

פורסם
מה מצפה לנו בכביש 6?

כלום.

שסללו את כביש 6 אחד התנאים היה שלא יציבו מצלמות נייחות, רק מכמונות ליייזר ודבורה (וגם זה לא הרבה בפועל).

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

זה נאמר בתקופת הסלילה, אנסה למצוא לזה מקור אמין.

ד.א, זהו כביש פרטי המדינה לא יכול להחליט על הצבת מצלמות בו.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

פורסם

ד.א, זהו כביש פרטי המדינה לא יכול להחליט על הצבת מצלמות בו.

ההבדל בין חוק בארץ לבין חוק בעולם - הוא זה שהוספנו צ לפני המילה

סעו בזהירות, כדי שנשוב וניפגש

:roll:

סאאב ל(ה)נשמה.

פונטו פונטו פונטו ....צריך להכביר מילים ? :-D

פורסם

נשמע לי קצת מוזר שבגלל שזה כביש פרטי אסור למשטרה לאכוף שם חוקים, או לצורך העניין לשים אמצעים לאכיפת חוק.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

מותר להם לאכוף שם את החוק, אבל לא לשים מלצמות עמוד ללא אישור של חברת כביש 6, והם לא יקבלו אחד כזה כי זה נוגד לאינטרסים שלהם.

ד.א, מערכת הבקרה של כביש 6 יודעת את המהירות הממוצעת שלך, אך לא עושה עם זה כלום.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

• תוכן חדש...