Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

C4 פיקאסו או KIA Carens?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני בישורת האחרונה של בחירת רכב. אנחנו משפחה עם 3 ילדים בני 2-9 וברצוני ברכב אמין, נוח לנהיגה ומרווח. עדיפות לרכב עם בקרת שיוט.

כיום אני נוהג בפוקוס סטיישן (ליסינג): הרכב בסדר גמור לצרכים שלנו, אך הייתי שמח לשדרג את חווית הנהיגה, ועל הדרך, אם ניתן, לרכוש רכב 5+2.

תקציב - 70-90K. שנתון - סביב 2008.

מה משני הרכבים הנ"ל מומלץ?

יש עוד רכבים שכדאי לקחת בחשבון?

תודה.

פורסם

אני לא יודע, איך חווית נהיגה תשתפר, אולי מרחב פנים..

את קארנס הייתי מוריד מהרשימה.

הוא יותר צפוף, פחות חיסכוני ובטיחותי. השורה השניה צרה ל 3 אנשים\כיסאות בטיחות.

אם אתם מחפשים 5+2, בתקציב שלכם הבחירה בין C4 פיקאסו לרנו גראנד סניק.

לטעמי רנו קצת יותר נוחה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה: נהגתי ברנו סניק באיטליה והרגשתי שזה הרכב המושלם. בשבוע שעבר ביקרתי בקרסו ולקחתי אותו לנסיעת מבחן וכנראה שהתבדיתי: היו רעשי חוץ והתברר שתא הנהג הוא לא כזה מפנק כפי שחשבתי (נהגתי בדגם המפנק שנת 2006). אני מוסיף לזה את אי הוודאות המכנית שאני שומע השכם וערב על סניק (ונראה לי שזה חשש יותר מסביר), כך שאני מוריד את הסניק (בצער רב!!!) מהרשימה שלי.

היום, ראיתי מבחוץ את הקרנס והוא היה נראה לי רכב די מדהים (רק ויזואלית). לפי מה שכתבת זה נראה כי הרכב בינוני.

אם כך - נשארתי רק עם ה C4 פיקאסו. נכון?

פורסם

כמו שנכנסת לקרסו, אתה יכול גם להכנס ללובינסקי טרייד ולראות מה יש להם להציע (מלאי, אחריות, תנאי תשלום).

http://www.lubinskitrade.co.il/?pg=cars&CategoryID=0&postback=1&fld_adv_open=&make=%D7%A1%D7%99%D7%98%D7%A8%D7%95%D7%90%D7%9F&model=PICASSO+C4&designation=-1&gear=-1&fromyear=-1&toyear=-1&pricefrom=-1&priceto=-1&odofrom=-1&odoto=-1&location=-1&ownership=-1&enginefrom=-1&engineto=-1&enginetype=-1&handfrom=-1&handto=-1&freetext=

יש עוד אופציה - פולקסוואגן טוראן.

היתרון שלו, גם במנוע טורבו בנזין וטורבו דיזל, חיסכון וגיר יותר מוצלח.

החסרונות - פחות מרווח, טעמי פחות נוח ואין גלגל רזרבי (מוזר אבל זה המצב).

יש את פורד S-MAX, רכב מצויין.

מאזדה 5 יכולה להספיק למשפחה הקיימת, אבל בדומה לקארנס היא פחות מרווחת.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה, אם כך: טוראן לא בא בחשבון (בלי גלגל רזרבי...)

S-MAX - ראיתי שנפח המנוע שלו הוא 2,300: האם צריכת הדלק שלו שונה משמעותית מ C4 פיקאסו? איך נוחות הנסיעה, האמינות, המרווח והפינוקים (בקרת שיוט וכו')?

פורסם

S-MAX זה מיניוואן איכותי מאוד ומפנק מאוד.

יותר מפיקאסו.

אבל אין הרבה למכירה.

צריכת דלק תהיה יותר גבוהה ב 10-15% מאשר בC4 פיקאסו (אני משווה מנועי בנזין 2000 סמ"ק של סיטרואן ו 2.3 ליטר של פורד).

עדיין לא רשמת את כמות הנסיעות השנתית - אם זה בסביבות 30 אלף בשנה, אפשר לשקול רכב דיזל.

• תוכן חדש...