Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מדובר במערכת מובנית מקורית, בעלת ארבעה רמקולים (שניים בדלתות ושניים בבגאז' - סטנדרטי).

הרמקולים הם הרמקולים המקוריים וגילם הוא בסביבות ה-7 שנים.

בזמן האחרון, יצא לי לחשוב שהרמקולים כבר הגיעו לגיל מכובד ועם כל השמש והחום שנוצר במכונית, במהלך השנים, אני די מאמין שאיכותם נפגמה. מה עוד, שלפעמים נדמה לי שהצליל שבוקע מהשניים האחוריים, הוא טיפה מעומעם.

האם החלפת ארבעת הרמקולים בלבד, תשפר לי את איכות הצליל, במידה מורגשת או שרוב עניין האיכות שייך למערכת, עצמה?

תודה מראש :).

פורסם

חד משמעית - זה תלוי!

:-P

בעקרון כן!

רמקולים אפטר מרקט גרועים ככל שיהיו מתעלים באיכותם על הרוב המוחלט של הרמקולים המקוריים לרכבים.

הסיבה לכך נעוצה בכך שרוב הרמקולים המקוריים לרכב מגיעים בהתנגדויות מגוחכות של 16 אוהם וראיתי אפילו מקרים של 32 אוהם!

הם רמקולים פול ריינג' 1WAY חלקם וחלקם סט שני חלקים עם טוויטר שעושה טובה בכלל שהוא זורק לך איזה טון פה ושם.

כמעט כל פיוניר TS שאתה תשים יוכל לתת לך תוצאה טובה יותר.

אבל למה אמרתי תלוי?

כי אני מדבר על רמקולים קואקסיאליים פשוטים.

רבים מסטי הקומפוננטות שאנחנו מדברים עליהם כאן ידרשו הגברה נאותה וחיתוך תדר בכדי להשמע במיטבם ולתת לך את התוצאה שאליה התכוון היצרן - אם זאת, עדיין רוב הסיכויים שהם ישמעו טוב יותר או שבמקרה הכי גרוע אתה לא תקבל שינוי כמעט.

אז ההמלצה שלי בשבילך היא לקנות רמקולים קואקסיאליים טובים שלא מוצהרים על ספיגת הספק גבוהה ולהנות מהשיפור.

ההמלצה שלי - תתעניין ברמקולים של אלפיין, מוראל או סרווין ווגה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הטוויטרים שלהם מאוד מתכתיים וחסרי פירוט - המוראלים יהיו עדיפים עליהם כמעט בכל פרמטר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לפי הסמלון, מדובר באלמרה ?

אם כן- אז הרמקולים המקוריים ( אגב- תוצרת קלריון ) ממש גרועים.

אצלי הם פשוט התפוררו גם לבגאז' וגם לתוך הדלת אחרי תקופה לא ארוכה במיוחד.

מחזר את אדי- אל תסתכל לכייון של פיוניר, לך על מורל טמפו שיתנו לך תמורה טובה למחיר.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

פורסם

רק אל תשכח שבשביל להחליף את המקוריים- אתה צריך הגבהות מעץ, כי המרחק בין הפח לחלון ממש קטן.

בהצלחה.

:wink:

HU - Pioneer AVH-X 2500BT , Front - Morel Tempo Ultra 6 , Amp - Celestra FA475X, Sub - Hertz Energy ES300

• תוכן חדש...