Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לשכן שלי, שהוא נהג מונית, הלך הגיר של המונית לאחר 260 אלף קילומטר.

המונית היא מרצדס(מהמסחריות\ואן הגדולות).

הלכתי איתו יחד למוסך, ואמרו לו ששיפוץ גיר כזה(שיפוץ!) עולה כשתים עשרה(כן, 12!) אלף ש"ח.

האם המחיר באמת ריאלי? האם ניתן להרכיב גיר אחר(לדוגמא, של מרצדס סי או אי קלאס) במקום הגיר הזה?

פורסם

אני מוכן לשער שמחיר גיר של מרצדס אחרת יהיה דומה. כמו כן האם המחיר הנקוב לשיפוץ הוא כולל הכל? יכול להיות שלא פשוט לפרק את הגיר במרצדס הזאת, וכמובן - רוב הסיכויים שזה גיר יקר. אני מכיר מישהו עם אלפא 166 אוטומטית שהלך לו גיר לא מזמן - 20 אלף ש"ח...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הגיר של המרצדס הפרטיות יותר יקר, ואינו מתאים למכונית מסחרית.

12 אלף ש"ח הוא מחיר מקובל לשיפוץ גירים כאלה, אם כי הייתי מנסה לעשות סקר מחירים לפני ביצוע העבודה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שמע, השאלה היא מה הלך שם? מה דורש החלפה\שיפוץ?

עד שלא יורידו את הגיר מהרכב, אי אפשר לקבוע בוודאות עלות שיפוץ מדוייקת, לגבי 12 אלף,דווקא נשמע סביר .

זה מרצדס אל תשכח.

פורסם

הם מתמחים במרצדס ובאוטומט לבעל הבית של אבא שלי יש שנים פולקסוואגן ומרצדס הוא מטפל בשתיהם שם - על משאבת סולר ל LT35 דרשו 10 אלף שח בצמפיון - הוא השיג ב 3 כולל עבודה והאוטו עובד עגול ונקי. אין מה לעשות מרצדס זה לא מה שהיה פעם הגירים הולכים מהר בדיזל.

פורסם

כל גיר אוטומטי עולה מעל ה 10 אלף, משם זה כבר שאלה של היצרן ועלות החלפים והגיר עצמו

ואני לא חושב שגיר של מכונית פרטית יתאים למיסחרית

יש שם מיכלולים שונים לגמרי

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

מדובר במרצדס ויטו? או במרצדס 10 מקומות חצי-אוטומט?

אם כן - בשתי המקרים הגיר הוא גיר מיוחד ואינו תואם לשום רכב אחר.אלא אם כן יחליט בעל הרכב להסבו לגיר רגיל -זה משתלם

זה חסכוני

זה אמין

.

וזה ניתן במרצדס.

פורסם
הם מתמחים במרצדס ובאוטומט לבעל הבית של אבא שלי יש שנים פולקסוואגן ומרצדס הוא מטפל בשתיהם שם - על משאבת סולר ל LT35 דרשו 10 אלף שח בצמפיון - הוא השיג ב 3 כולל עבודה והאוטו עובד עגול ונקי. אין מה לעשות מרצדס זה לא מה שהיה פעם הגירים הולכים מהר בדיזל.

לא מה שהיה פעם?? אחי הוא עשה על הגיר 260 אלף-זה המון!!...

בעניין המשאבות סולר זה דבר שנשחק בכל רכבי הדיזל-אין מה לעשות.

לא כדאי בשביל כסף להרצח באיזה כפר שיבוא איזה חמום מוח\שונא יהודים...

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם

אתה חי בסרט.

כל החלקים בטייבה ובמיוחד ברהט גנובים תתעורר ומהר כי בבאר-שבע אם יהיה לך אוטו חדש סביר להניח שיגנבו לך אותו...

הנה דוגמה לשירות במוסך "זול" ברהט/טייבה/כל מקום כזה

אתה אומר- יש לי תקלה בגיר של מרצדס

תאופיק אומר- אין בעיה אחי זה יעלה לך XX שקל, מתאים?

אתה אומר- כן מתאים!

תאופיק אומר- יופי תבוא ביום ראשון בבוקר

תאופיק למוסא בערב יום שישי- לך תגנוב מרצדס XX

יום ראשון בערב- אתה מבסוט ומישהוא מתרוצץ בין תחנות המשטרה כי נגנב לו רכב....

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

• 3 שנים מאוחר יותר...
פורסם
לא מה שהיה פעם?? אחי הוא עשה על הגיר 260 אלף-זה המון!!...quote]

המון זה לא.

לסתם רכב פרייווט או משהו קטן זה אולי קצת הרבה, אבל זה ממש לא המון, אל תשכח מרצדס זה אחד הרכבים שבנויים לנסיעה מהבוקר עד הלילה בלי כיבוי הרכב, עם טיפולים בזמן , לכל מכלולי הרכב ללא הזנחה הייצור הזה מרצדס יחזיק לעד.

היתה לנו במשפחה אחת C220 הדגם המעפן אם אפשר לקרא לזה כך קנינו אותה עם לא פחות מ420K ק"מ והיא החזיקה 4 שנים בצורה מעולה, בהתחלה היה קצת בעיה כי לא הכרנו את הרכב וכל מנורה שנדלקה ישר מוסך אבל התיקונים שבאמת היו זה חיישן שזייף , ועוד משהו שבאמת יצא קצת יקר , אבל אלה היו הקילקולים ברכב, חוץ מטיפולים שוטפים פשוט כלום.

וכעת יש לנו אחרת עם 200 ומשהו אלף ק"מ , ונוסעת פיקס גם מאותו הדגם

זה מסביר את העובדה שמלא מרצדסים משמשות כמוניות זה פשוט רכב שנבנה על מנת ליהיות בכבישים כל היום

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
לא מה שהיה פעם?? אחי הוא עשה על הגיר 260 אלף-זה המון!!...

.

אני יכול להכיר לך אישית נהג מונית שנוהג על מרצדס כבר שנתיים ועובד עם תיירים בעיקר, 650 אלף קילומטר, מעולם לא הייתה בעיה של גיר או מנוע.

GS300.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...