Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5398 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשיטוטי ברשת, הגעתי לאתר חברת "חוצה ישראל" החברה המפעילה את כביש 6.

ראיתי את המפה הזו: http://www.hozeisrael.co.il/download/pictures/netivai_israel_big_(2).jpg

אני מניח שחלקכם וודאי מכירים אותה. אני בכל אופן שמעתי\ראיתי את התוכנית בעיקר במדיה וזו הפעם הראשונה שאני ממש רואה מפה, שעליה מסומנים כל הפרויקטים המתוכננים או רובם הגדול, בכל אופן. כמדומני, התוכנית אמורה להסתיים, בשלב הראשון לפחות, עד 2020.

אני מוכרח לציין שזה נראה מרשים בהחלט, וגם ממקור ראשון לומר, שבאמת בשנים האחרונות, בלי קשר לתוכנית הזו, נראת השקעה גדולה יותר בכבישים, בהובלת חברת "מע"צ החדשה". לפחות לי, כתושב הצפון הרחוק. זה מתבטא בתיקון ליקויים ושיפור כבישים קיימים, הסדרת צמתים וכ"ו.

יש הרבה דברים שאפשר לומר על הממשלה ועל העומד בראשה, אך כאן בהחלט לכל המילים וההבטחות, לאט לאט מתחילים לראות גם עובדות בשטח. שזה כבר דבר חיובי 8) נקווה שהמפה הזו, רובה אם לא כולה, תהיה גם במציאות ובשנים הקרובות.

אשמח לשמוע את דעתכם :roll:

פורסם

אני רואה את הנחשים, אבל לא את הסולמות :shock:

אין דיעה לכאן או לכאן האמת.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני כל כך רוצה לראות מה הם הולכים לעשות פה על כביש 70, אולי הנכדים שלי סוף סוף לא יצטרכו לסוע דרך הכפרים המזורגגים האלה? :roll:

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
אני כל כך רוצה לראות מה הם הולכים לעשות פה על כביש 70, אולי הנכדים שלי סוף סוף לא יצטרכו לסוע דרך הכפרים המזורגגים האלה? :roll:

חלקו הצפוני, המתוכנן, של כביש 6. אמור לעבור מערבית לכביש 70 הקיים. כמו שרואים במפה.

לכן בחלק מהמקומות, תמנע, נסיעה דרך הכפרים עצמם, כמו שקורה בחלק מהמקרים.

פורסם

מהש שמדכא במפה הוא שהרוב הוא "לתכנון" ורק המיועור "לביצוע".

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
חלקו הצפוני, המתוכנן, של כביש 6. אמור לעבור מערבית לכביש 70 הקיים. כמו שרואים במפה.

לכן בחלק מהמקומות, תמנע, נסיעה דרך הכפרים עצמם, כמו שקורה בחלק מהמקרים.

הבעיה היא, שאיפה שרוצים שהוא יעבור... הכפר כבר הגיע לשם :x

יהרסו בתים סוף סוף? או מה?

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

"מעצ בחדשה" כמו שקראת להם קיבלו רק 10.5 מיליארד לחומש הקרוב מכל התקציב של נתיבי ישראל. הם לא מבצעים את כל הפרויקטים של נתיבי ישראל. יש לפחות פרויקט אחד שמבוצע על ידי "יפה נוף".

אגב מעצ קיבלה סך הכל ל-2011-2016 כ-38 מיליארד להשקעה בכבישים וזו הסיבה שמתחילים לראות השקעה גדולה מאוד בצפון.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...