Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפורום

אני מתלבט בין שני רכבים, אשמח לשמוע את דעתכם:

דייהו לאנוס שנת 2000 אוטומטי, 142,000 ק"מ, יד 3 מפרטי

או סוזוקי באלנו שנת 96 גם אוטומטית, 160,000 ק"מ יד 1 מפרטי

שניהם בערך באותו המחיר

הרכב מיועד למשפחה - זוג+3 ילדים + עגלה בבגאז'.

כל עוד כולם נכנסים פחות חשובה לי נוחות הנסיעה - זה לא לנסיעות ארוכות.

מה שחשוב לי זה שיהיה רכב יחסית אמין, מעט תיקונים, ושאם צריך לתקן או לטפל אז שאפשר יהיה יחסית בזול מבחינת עבודה וחלפים ושלא אצטרך מוסכים מורשים או מיוחדים - מה שנקרא משהו שכל מוסכניק יכול לטפל..

מבחינת צריכת דלק - באתר KML ראיתי שהבאלנו אמורה להיות יותר חסכונית (12 קמ/ל לעומת 10 של הלאנוס), אם למישהו יש מידע אחר מנסיון - אשמח גם לשמוע.

תודה מראש

אבי

פורסם

להוריי יש דייהו 2001 160,00 ק"מ פחות או יותר, הרכב ברשותם מ 2004 כאשר הרכב עושה באיזור ה 15,000 ק"מ שנתי ועד כה טפו טפו כמו טויוטה, לא רואה מוסך כמעט חוץ מטיפולים שוטפים. הנסיעות ברובם ת"א-רעננה + נסיעות קצרות בעיר פעם ביום יומיים.

מבחינת צריכת דלק אין לי מושג אך לדבריו של אבי די ממוצע.

סה"כ אוטו מוצלח וחסכוני

פורסם

בקשר לבלנו, המנוע שלו בעל ראש אלומניום דיי רגיש עד כמה שהבנתי מכמה בעלי בלנו.

ככה שחשוב לבדוק שהרדיאטור עבד עם מים יעודיים ולא סתם מים מזוקקים

אני אוהב אותך.

סע לאט, סע לאט.

פורסם

תודה חברים

בינתיים שתי המכוניות ירדו מהפרק בגלל עניינים אחרים

ו- "התחדשתי" במיצובישי סופר לאנסר 96 אוט'

שתהיה שנה טובה לכולם

• תוכן חדש...