Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחר שהבנתי שלעשות טיפול דרך מוסך מורשה זה פשוט שוד לאור היום , החלטתי לקנות את החלקים לבד (שמן + פילטר שמן)ולעשות את הטיפול במוסך רגיל - 1/3 מהעלות! :-D

הבעיה היא שאני רוצה לאפס גם אתהחיווי שמורה על צורך בביצוע טיפול תקופתי (צורה של מפתח).

יש למישהו מושג איך מאפסים את זה? הבנתי שיש איזה כפתור מתחת להגה שאחראי על זה...

יש לי סיאט איביזה 2003 1.4

תודה לכל המסייעים!

• ספונסר פורום
פורסם

תלחץ על הפין שבלוח המכוונים שמתחת לכיתוב ,תחזיק לחוץ ותפתח את מתג ההנעה

לאחר 10 שניות הכיתוב יעלם .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

עם כל הכבוד (ויש), לא כל אחד יכול או רוצה לעשות טיפולים (קטנים או גדולים) לבד. ברור שזה יותר זול ממוסך כי לך אין ארנונה, מזכירה, זמן עבודה של המכונאי ואת שאר ההוצאות שיש למוסך. אתה גם לא מממן מלאי חלפים שאתה צריך לקנות בבית ולהחזיק. אתה גם לא נותן אחריות על החלקים והעבודה כמו שמקבלים במוסך מורשה. ככל שהרכב ישן יותר, אין ספק שיש עדיפות לבעלי יכולת, זמן ורקע טכני כי מחירי החלפים או שעות העבודה לא "מתייחסים" או "מתחשבים" בגיל הרכב. קח גם בחשבון שכשמוכרים את הרכב והקונה רוצה לדעת איפה הרכב טופל ומה ההיסטוריה המכאנית שלו, לרוב נרתעים מתשובה של "טיפלתי לבד".

פורסם
עם כל הכבוד (ויש)' date=' לא כל אחד יכול או רוצה לעשות טיפולים (קטנים או גדולים) לבד. ברור שזה יותר זול ממוסך כי לך אין ארנונה, מזכירה, זמן עבודה של המכונאי ואת שאר ההוצאות שיש למוסך. אתה גם לא מממן מלאי חלפים שאתה צריך לקנות בבית ולהחזיק. אתה גם לא נותן אחריות על החלקים והעבודה כמו שמקבלים במוסך מורשה. ככל שהרכב ישן יותר, אין ספק שיש עדיפות לבעלי יכולת, זמן ורקע טכני כי מחירי החלפים או שעות העבודה לא "מתייחסים" או "מתחשבים" בגיל הרכב. קח גם בחשבון שכשמוכרים את הרכב והקונה רוצה לדעת איפה הרכב טופל ומה ההיסטוריה המכאנית שלו, לרוב נרתעים מתשובה של "טיפלתי לבד".[/quote']

ג'וני, לא עשיתי טיפול לבד, אלא רק קניתי את החלקים לבד - את העבודה ביצעתי במוסך רגיל. אם זה היה טיפול מורכב יותר, הייתי הולך למוסך מורשה תאמין לי!

לא נראה לי הגיוני לשלם עבור טיפול בסיסי ואותם החלקים פי 3 במחיר! עם כל הכבוד -הם לא שמים לי זהב במנוע, סה"כ שמן, אותו שמן שקניתי ב-100 שקל, ושבהצעת מחיר שלהם עלה 260...

פורסם
ג'וני, לא עשיתי טיפול לבד, אלא רק קניתי את החלקים לבד - את העבודה ביצעתי במוסך רגיל. אם זה היה טיפול מורכב יותר, הייתי הולך למוסך מורשה תאמין לי!

לא נראה לי הגיוני לשלם עבור טיפול בסיסי ואותם החלקים פי 3 במחיר! עם כל הכבוד -הם לא שמים לי זהב במנוע, סה"כ שמן, אותו שמן שקניתי ב-100 שקל, ושבהצעת מחיר שלהם עלה 260...

צודק במקרה הזה :-)

• תוכן חדש...