Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתכנן להחליף פילטר דלק לאוטו,יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת?

שהמיכל דלק יהיה כמה שפחות מלא?

או שמא זה לא משפיע

פורסם

1. לא לעשן או להדליק מדורות ליד הרכב. רצוי לבצע את העבודה במקום מאוורר.

2. כמות הדלק במיכל לא משפיעה על פירוק המסנן.

3. לפני פירוק המסנן רצוי להוציא את הפיוז של משאבת הדלק ולהניעה את הרכב ולהמתין שהמנוע כבה לבד (פעולה זו תרוקן את קווי הדלק במידה מסויימת והלחץ יירד).

4. שים לב לכיוון התקנת המסנן.

איזה כייף לי :)

פורסם

מסנן הדלק נמצא מתחת לרכב ולכן רצוי לבצע את העבודה על ליפט, אחרת הסיכוי לדלק שיפגע בעיניים גבוה.

שם לב להבריג את הניפלים כמו שצריך אחרת תפגע בתבריגים של המסנן והצנרת.

פורסם

מכסימום תן עוד סטרטר לאחר שהמנוע כבה.

בזמן פתיחת הניפל תתחיל נזילה קטנה של דלק לכן שים מתחת לפילטר כלי קיבול.

במידה ותעשה את שכתבתי לא תקבל שפריץ של דלק לעין.

איזה כייף לי :)

פורסם

אם זיכרוני לא בוגד בי, אין ברכב זה נתיך רק למשאבת דלק והוא משותף ליחידת ניהול מנוע, כך שלא תצליח לרוקן לחץ דלק מבלי לפרק מחבר חשמלי של משאבת הדלק.

מכוון מדובר בניפל תבריג, נוח מאוד לשחרר צד אחד בעדינות עד להתחלת טיפטוף של דלק (שפריץ קטן בכל זאת יהיה) ולתת ללחץ דלק להשתחרר לפני שמנתקים את הניפל.

קח בחשבון כי הצנרת דלק היא קשיחה ויש מעט מקום לתמרון איתה ולכן קל מאוד להבריג לא נכון את המסנן אן אין גישה נוחה מתחת לרכב.

×
×
  • תוכן חדש...