Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5397 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

יש לי פיגו 206 עם בעיית הילוכים שקוראת רק בבוקר (ההילוך ניתקע וצריך לכבות את האוטו בכדי שלא התקע),

לאחר מכן האוטו נוסע כל היום כרגיל, עכשיו כשאני הולך לבאדגט או שלמה סיקסאט או אויס האם אני מחויב לדווח

להם על הבעיה? מה יקרה במידה ולא דיווחתי והם עלו על הבעיה רק יום אחרי? האם הם מחתימים אותי בהסכם טרייד אין על

גיר נקי? אני לא רוצה להיכנס למצב לא נעים שסגרתי מכיר ואז הם יגלו את זה ובקשו עוד הרבה כסף

מה אתם אומרים האם כדאי להגיד על הבעיה מראש מאחר שיום אחרי הם או הסוחר אליו הגיע הרכב יגלה אותה בעצמו,

ואולי אתם יודעים כמה הם אמורים להוריד לי על בעיה כזאת מערך הרכב

תודה

עמית

פורסם

לדעתי, מה שכנראה יקרה - באיזה שהו שלב יתקשרו לסוחר שבהסכם איתם,

הוא יבוא, יבדוק את הרכב וייתן לך כזאת הצעת מחיר שחיטה, שאפילו אתה לא חושב עליה.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לדעתי, מה שכנראה יקרה - באיזה שהו שלב יתקשרו לסוחר שבהסכם איתם,

הוא יבוא, יבדוק את הרכב וייתן לך כזאת הצעת מחיר שחיטה, שאפילו אתה לא חושב עליה.

אז אתה ממליץ להגיד להם על הבעיה ולקבל הצעת מחיר? דרך אגב מישהו מכיר איזה חברת ליסינג או טריידינג

מומלצת יחסית או שכולם אותו ח.....

פורסם

לא כתבת מאיזה מודל ה-206 שלך, אבל אם היא ממודל 2006 ומטה כנראה שגם עם גיר תקין וגם בלעדיו תקבל הצעת מחיר מאוד לא אטרקטיבית בטרייד אין.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
לא כתבת מאיזה מודל ה-206 שלך, אבל אם היא ממודל 2006 ומטה כנראה שגם עם גיר תקין וגם בלעדיו תקבל הצעת מחיר מאוד לא אטרקטיבית בטרייד אין.

היא מודל 2002 והמחירון שלה 24000, השאלה בכמה אני יכול להתמקח על סכום ההורדה על הגיר

פורסם

אין לך מה להתמקח. אם יסכימו לקחת אותה, תקבל עליה כמה אלפי שקלים במקרה הטוב בטרייד אין. עם או בלי גיר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...