Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכל עשרות הדעות שקראתי כאן בפורום, ואני קולט מקריאה שיש כאן חבר'ה שמבינים עניין (לצערי אני ממש לא!!!).

הדרישות שלי-א. נוסע ממקום למקום.

ב. תא מטען יחסית גדול.

ג. אמין יחסית ואחזקה שלא תגרום לי לקחת משכנתא נוספת.

ד. רכב למשפחה (יש לי שני יורשי עצר ברוך השם).

ה. אני אשמח למושב אחורי מרווח- שבתקווה יהיה אפשר להשחיל שם אדם שלישי בעיתות משבר.

ו. רצוי אוטומטי.

ז.תקציב 40-45 אלף.

ח. רצוי שנתונים 97-99

ישנם שתי קבוצות מובילות:

הראשונה הן האירופאיות- 1. רנו מגאן, אוטו נוח וסחירות טובה, טיפולים מעט יקרים.

2. סיטרואן קסארה- נותן תמורה טובה יחסית למחיר , קשה למכירה טיפולים יקרים.

3. פג'ו 306 4 דלתות- נוח מאוד לנהיגה., נוטה לקלקולים לאחר קילומטרז' גבוה. טיפולים יקרים וסחירות נמוכה בדגמי ה-4 דלתות.

הקבוצה השניה הם היפניות-

ממה שהבנתי כאן ישנם שלושה דגמים מובילים: אימפרזה, קורולה ואלמרה. כאשר מבחינת הסכמה מלאה המובילה מבחינת הדעות היא הקורולה, לאחר מכן האימפרזה וישנם חילוקי דעות קשים לגבי האלמרה.

בדרגה מתחת יש את ה-323, לאחר מכן הסופר לנסר.

בתחתית יש את הבלנו והאקסנט.

היפניות מבחינת חווית הנסיעה הן פחות מוצלחות מהאירופאיות, אך אמינות יותר, זולות יותר בטיפולים ובביטוח, וסחירות יותר.

אני אשמח לדעת האם מה שכתבתי נכון והאם ישנם השגות לגבי זה , אני כבר ממש סף התמוטטות עצבים מלחשוב איזה רכב לקנות.

אני אשמח לשמוע את דעתכם שאני מאוד מעריך, לגבי המכוניות הבאות:

פורד אריקה 99

פורד מונדיאו98

מיצובישי קריזמה 98

ומיצובישי סופר לנסר 98

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8058 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...