Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4621 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש GOODYEAR תוצרת גרמניה, סלובניה, טורקיה ועוד. החברה במקור אמריקאית.

MICHELIN היא צרפתית, אך יש תוצרת אכן צרפת, גרמניה, איטליה ועוד....

ברידג'סטון היפנים, יש מיפן, וראיתי מצרפת ואולי עוד כאלה שלא ראיתי.

יוקוהמה היפנית, ראיתי תוצרת פיליפינים.

זה תמיד נחמד לקחת צמיג שארץ הייצור שלו היא ארץ המקור שלו, ככה שזה בטוח זה, בדיוק כמו רכב, שאם הוא יפני, אז אני מעדיף שיהיה גם מיפן...

יש גם צמיגים של חברות גדולות ממלסיה בכלל..

האם יש הבדל??? או שזה בדיוק אחת לאחת?

איך אפשר לדעת בוודאות לכאן או לכאן ?

עוד שאלה שתהיתי - למה יש צמיגים שיש עליהם גם תקן DOT וגם תקן E ויש כאלה עם אחד מהם בלבד?

פורסם

הנוסחה של הצמיג היא אותה נוסחה בין כל הארצות הללו,אלא אם זה זיוף

גוד יר המטה שלה בגרמיה,כמו מישלין בצרפת ולמעשה אלא אם שלוחות שלה

לחברות הללו יש עשרות מפעלי יצור במדינות שונות בגלל כח עבודה זול

כמו שתקנה נעליים של NIKE ופעם יהיה רשום יוצר בסין,ויאטנם,מלזיה,תאילנד וכ'..

פורסם
הנוסחה של הצמיג היא אותה נוסחה בין כל הארצות הללו,אלא אם זה זיוף

גוד יר המטה שלה בגרמיה,כמו מישלין בצרפת ולמעשה אלא אם שלוחות שלה

לחברות הללו יש עשרות מפעלי יצור במדינות שונות בגלל כח עבודה זול

כמו שתקנה נעליים של NIKE ופעם יהיה רשום יוצר בסין,ויאטנם,מלזיה,תאילנד וכ'..

אני חושב שהשאלה הכי גדולה פה איך יודעים האם זה זיוף או לא? זאת אומרת צמיג של מישלן או שאר החברות צריך להיות איזה

אסמכתא או איזה סיריאל צרוב על הגלגל כדי לאמת את המקוריות שלו?

פורסם
אני חושב שהשאלה הכי גדולה פה איך יודעים האם זה זיוף או לא? זאת אומרת צמיג של מישלן או שאר החברות צריך להיות איזה

אסמכתא או איזה סיריאל צרוב על הגלגל כדי לאמת את המקוריות שלו?

נניח ויש... איך תבדוק?

פורסם

כמו כל מוצר בייצור סדרתי של מותג מוכר - צריך להיות מספר סידורי או מספר קטלוגי שאתה יכול לאמת מול היצרן\יבואן.

בנוסף לכך להרבה מותגים יש אופן אריזה מסויים או מדבקה שהיא תו נאמן למקור שקשה מאוד עד בלתי אפשרי לזייף אותו.

טלפון אחד ליבואן\יצרן או אימייל צריך לספק בידך את הדרכים לאמת מקוריות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כמו כל מוצר בייצור סדרתי של מותג מוכר - צריך להיות מספר סידורי או מספר קטלוגי שאתה יכול לאמת מול היצרן\יבואן.

בנוסף לכך להרבה מותגים יש אופן אריזה מסויים או מדבקה שהיא תו נאמן למקור שקשה מאוד עד בלתי אפשרי לזייף אותו.

טלפון אחד ליבואן\יצרן או אימייל צריך לספק בידך את הדרכים לאמת מקוריות.

אם תפנה ליבואן, הוא יוכל לאמת לך את הדברים? ומה הבעיה הייתה לקחת מספרים אמיתיים ולהשתילם על צמיג מזויף?

צמיג מגיע אליך באריזה?

אגב לי נמסר בזמנו על ידי יבואן כלשהו שאין כלל זיופים בתחום זה.

פורסם

בד"כ יצרנים שהם זייפנים לא יתאמצו בכלל לייצר מספרים סידוריים עוקבים - הם אולי ייצרו שתיים שלוש סדרות שונות אבל לא יותר מזה.

כשאתה תתקשר לאמת את המספר הסידורי הסיכויים שהמספר המזוייף יתאים לפריט שיש לך בידיים בצורה מושלמת הוא פשוט אפסי.

מעבר לכך הרבה פעמים יצרנים מודעים למספרים הסידוריים של המוצרים המזוייפים הודות לפורומים דומים לזה ועוד הרבה דרכי דיווח על זיופים.

מספר סידורי זו הדרך הכי בטוחה לאמת מקוריות מוצר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בד"כ יצרנים שהם זייפנים לא יתאמצו בכלל לייצר מספרים סידוריים עוקבים - הם אולי ייצרו שתיים שלוש סדרות שונות אבל לא יותר מזה.

כשאתה תתקשר לאמת את המספר הסידורי הסיכויים שהמספר המזוייף יתאים לפריט שיש לך בידיים בצורה מושלמת הוא פשוט אפסי.

מעבר לכך הרבה פעמים יצרנים מודעים למספרים הסידוריים של המוצרים המזוייפים הודות לפורומים דומים לזה ועוד הרבה דרכי דיווח על זיופים.

מספר סידורי זו הדרך הכי בטוחה לאמת מקוריות מוצר.

אני שוב אומר - האם ליבואן/יצרן באמת יש נציג שעונה ללקוח שתוהה ומוסר לו מספר ומקבל מידע??? אין...

אגב להזכיר השרשור מתמקד במהות מדינת הייצור יותר, אם יש כזו.

פורסם

אתה קובע לעצמך עובדות אז מה הטעם לנסות לעזור לך?

נראה לך שליצרן כמו גוד-יר או מישלן אין שירות לקוחות? - תחשוב שוב...

Pioneer TS-X150

פורסם

אתה קובע לעצמך עובדות אז מה הטעם לנסות לעזור לך?

נראה לך שליצרן כמו גוד-יר או מישלן אין שירות לקוחות? - תחשוב שוב...

ברור שיש. השאלה היא, אם עכשיו אתה מתקשר "שלום, אני חושש שהצמיג שלי מזויף, האם תוכל לבדוק זאת על פי מספר שאמסור לך?", איזה תשובה תקבל?

אני לא ממש ביקשתי עזרה. זה דיון לגבי מהות ארץ הייצור, אם יש או אין. נראה לי שאתה לוקח זאת לכיוון אחר.

פורסם

לגבי ארצות הייצור השונות:

אני יכול להעיד שצמיג של דנלופ המכובדת שנקרא SP Sport 490 ומיוצר באינדונזיה, הוא פשוט זוועה ולא עומד בכלל ברף של שאר מוצרי החברה. פשוט ברמה של צמיגים סיניים.

אני לא יודע לגבי דגמים אחרים שלהם, אבל אני לא הייתי קונה צמיגים של דנלופ שמיוצרים באינדונזיה..

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

פורסם

לא - אני עונה לך על השאלות שלך - אחת השאלות שלך היתה איך מוודאים שלא מדובר בזיוף.

לגבי המהות

יש גם בירות הולנדיות ובלגיות שמקימות מבשלות בירה כאן בארץ בכדי למכור את הבירה שלהם כאן במחיר שפוי - זה אומר שהבירה לא מקורית? אתה יודע טוב מאוד שהבירה מיוצרת מחומרי גלם שהם שולחים לכאן והבישול של הבירה מתבצע לפי הנוסחא הייחודית שלהם.

כמו בהרבה תעשיות גלובאליות, נהוג להקים מפעלי ייצור במוקדים שונים בעולם בכדי להוזיל עלויות ייצור ושילוח.

יכול להיות שבמפעלים מסויימים, בארצות מסויימות ההשגחה על תהליך הייצור היא פחות קפדנית ואז באמת יש סיכוי לקבל מוצר שנושא את אותו השם אבל האיכות שלו ירודה.

וגם יכול להיות שקנית פריט שיצא מפס יצור שהיתה בו תקלה

בשורה התחתונה אם הייצרן נותן לך את אותה האחריות לגבי אותו המותג רק ששלך יוצר בארץ אחרת - זה לא אמור לשנות מבחינתך.

במציאות - יכול להיות שאתה לוקח סיכון, יכול להיות שאתה מקבל את אותו המוצר בדיוק.

היות ומדובר כאן בגומי, שמיוצר לפי נוסחה מאוד מסויימת - אני דווקא חושב שזה פחות מפחיד לרכוש צמיג שלא יוצר בארץ שבה המותג הוקם.

Pioneer TS-X150

פורסם

לא - אני עונה לך על השאלות שלך - אחת השאלות שלך היתה איך מוודאים שלא מדובר בזיוף.

לגבי המהות

יש גם בירות הולנדיות ובלגיות שמקימות מבשלות בירה כאן בארץ בכדי למכור את הבירה שלהם כאן במחיר שפוי - זה אומר שהבירה לא מקורית? אתה יודע טוב מאוד שהבירה מיוצרת מחומרי גלם שהם שולחים לכאן והבישול של הבירה מתבצע לפי הנוסחא הייחודית שלהם.

כמו בהרבה תעשיות גלובאליות, נהוג להקים מפעלי ייצור במוקדים שונים בעולם בכדי להוזיל עלויות ייצור ושילוח.

יכול להיות שבמפעלים מסויימים, בארצות מסויימות ההשגחה על תהליך הייצור היא פחות קפדנית ואז באמת יש סיכוי לקבל מוצר שנושא את אותו השם אבל האיכות שלו ירודה.

וגם יכול להיות שקנית פריט שיצא מפס יצור שהיתה בו תקלה

בשורה התחתונה אם הייצרן נותן לך את אותה האחריות לגבי אותו המותג רק ששלך יוצר בארץ אחרת - זה לא אמור לשנות מבחינתך.

במציאות - יכול להיות שאתה לוקח סיכון, יכול להיות שאתה מקבל את אותו המוצר בדיוק.

היות ומדובר כאן בגומי, שמיוצר לפי נוסחה מאוד מסויימת - אני דווקא חושב שזה פחות מפחיד לרכוש צמיג שלא יוצר בארץ שבה המותג הוקם.

זה שהמניע להוזיל עלויות ברור מלכתחילה. השאלה האם זה פוגע באיכות.

משתמש מעלינו טען לגבי צמיגי דנלופ שכן.

אני למשל מבחינתי יודע שאם צמיג הוא אירופאי, אז אני לא אקח מלסיה/טורקיה/אינדונזיה וכו', אלא ארץ מקור או לפחות מדינה אירופאית מכובדת... בשביל השקט הנפשי. השאלה היא האם יש לזה בסיס, או שזה בדיוק אותו הדבר.

• תוכן חדש...