Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5396 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז מה בד"כ עושים כשמוסרים רכב למגרש/סוחר או בטרייד-אין?

מעבירים בעלות! יד של סוחר לא נחשבת.

ז"א שאם רכבך היה יד 1 והעברת בעלות לסוחר, אזי הרכב ייחשב עדיין יד 1.

פורסם

הקיצר, טויוטה-טויטה, אבל מתנהגים כמו סוחרי רכב הכי גרועים שיש.

(כמובן שדיברתי עם הסוכנות, ואמרו לי "מותק אל תדאג ככה זה תמיד, העברת בעלות תהיה ברגע שיימצא קונה, ובכל בעיה אתה יכול לפנות אלינו")

אני אתלונן גם על זה.

פורסם

מעניין איך הם מעבירים בעלות על הרכב אם אתה עצמך לא נמצא פיזית כדי להעביר בעלות. הרי הסוחר הוא בכלל לא בעל הרכב.

כמו כן מעניין כמה קנסות תקבל על העבירות שהרכב עושה בינתיים והאם תקבל חשבון מכביש 6.

פורסם

סביר להניח שבוצעה עברת בעלות סמוייה, ובמקרה הזה חל עליהם איסור לנוע עם המכונית למעט הצגתה ללקוח.

אף אחד לא מכריח אף אחד לבצע טרייד אין, ורוב יבואני הרכב דווקא די הוגנים בנושא הזה, וכנראה שמדובר היה בעגלה מוחלטת.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אף טרייד אין רשמי לא יטרח לעסוק במכונית בת 13 שקרובה לסוף דרכה, אלא אם מדובר במכונית שמורה במיוחד.

רוב המכוניות שמגיעות למגרשי הטרייד אין הן בנות 3-4, ואת אלו קל יחסית למכור.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אין לי מושג איזה רכב היה לך ומה מצבו.

קח בחשבון שכל טרייד אין של חברות הרכב בארץ עובד גם עם סוחרים. אם הרכב שלך במצב טוב ומבוקש בשוק, אז איש הטרייד אין ירכוש אותו ממך וימכור אותו אצלו (במקרה של טויוטה- טרייד מוביל).

אם מדובר ברכב שלא סחיר/ עם נתונים גרועים, מערבים סוחר שרוכש אותו ממך ומוכר אותו לאדם אחר. זה קיים אצל כל היבואנים בארץ, בלי יוצא מהכלל.

פורסם

שים לב שמישהו מהמוערבים בנושא - אם זה הסוחר, אם זה איש הטרייד אין של טויוטה או אם זה הסוכן שלך, מנפיקים לך אישור העברת בעלות לתו סחר

ברגע שנתת את הרכב ללא העברת בעלות או ללא אישור תו סחר אתה בעצם נושא בכל העלויות והנזקים שייגרמו מהרגע שהרכב עזב אותך, את המדינה לא מעניין מי מחזיק ברכב בנושא הדוחות או עבירות התנועה - אתה בעל הרכב.

Confidence In Motion

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הי לכולם

קצת עדכונים:

פניתי לפניות הציבור של יוניון מוטורס עם שלל התלונות. הם עדכנו אותי שהנושא הועבר למנהלי הסוכנות עצמה.

לאחר כמה ימים אכן דווח לי שהרכב עבר בועלות פורמלית והאישור נמצא בסוכנות - אני יכול לבוא ולקחת אותו.

אחרי עודמספרימים גם דיברתי עם מנהלת הסוכנות. היא הבינה אותי לגמרי (לפחות לטענתה) ואמרה שתנסה לפצות אותי, אבל כשבאתי לקחת את האישור של המכירה המוכר נתן לי אותו די בזלזול ושאלתי אם אין איזו הצעה לפיצוי, אז הוא שאל "פיצוי על מה?".

אני אפנה שוב למנהלת, כי זו לא דרך להפוף לקוח מאוכזב למרוצה.

אגב, העברת הבעלות בוצע על שם הסוכנות עצמה (ולא ללקוח/קונה כזה או אחר), ורשום על הטופס שאין לסוע עם הרכב. מה זה אומר - שזה הועבר לתו סוחר?

פורסם

לוויתן - אני בטוח ב-100% שלא פירסמת את הרכב במחיר שהציעו לך בטרייד. אף אחד לא עושה את זה.

למה למכור לשוק הפרטי בחצי מחיר אולי קצת מעל שאפשר למכור לסוחר שידפוק גם אותך וגם את הרוכש?

אם היית מפרסם את הרכב במחיר שקיבלת אני מבטיח לך שהוא היה נמכר בצ'יק צ'ק.

פורסם
לוויתן - אני בטוח ב-100% שלא פירסמת את הרכב במחיר שהציעו לך בטרייד. אף אחד לא עושה את זה.

למה למכור לשוק הפרטי בחצי מחיר אולי קצת מעל שאפשר למכור לסוחר שידפוק גם אותך וגם את הרוכש?

אם היית מפרסם את הרכב במחיר שקיבלת אני מבטיח לך שהוא היה נמכר בצ'יק צ'ק.

נקמיצ'י, אתה פשוט תותח.

ממש תגובה מועליה, תורמת, מעודדת, תומרת וגם קשורה לנושא שפתחתי. בעצם - הכל הפוך ממה שכתבתי.

1. זה לא קשור לנושא הדיון שפתחתי

2. למה לי לפרסמם במחיר טרייד-אין? את ההצעה שלהם יש לי כבר. ההגיון אומר לפרסם בקצת יותר מההצעה ש"יש לי ביד".

3. מה גורם לך לחשוב שלא עשיתי את זה?

(תוך כדי הפרסומים הורדתי את המחיר, ובמשך שבוע וחצי המחיר היה 9000 לעומת ההצעה ראושנית של הטרייד-אין - 6000 מתוך הנחה שהקונה יוריד אותי במחיר עוד קצת. אגב, מאז השארתי את המודעה "שיהיה" ורק אתמול עוד מישהו התקשר, שלישי בסה"כ.

4. אבל כאמור, זה לא קשור בכלל לנושא הדיון, אין לי בעיה עם המחיר.

• תוכן חדש...