Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

(כותב ממשתמש של חבר)

שלום לכולם,

החלטתי ללכת על מערכת חדשה לאוטו (סוזוקי בלנו 2001).. אני מתכנן לקנות רדיו דיסק ועוד 4 רמקולים, 2 מקדימה (6.5) ושניים אחוריים (6.5 עם אפשרות להגדלה ל6X9). הבעיה היא שאני לא כל כך מבין, האם ללכת על רמקולים רגילים או על קומפוננטים (שאין לי מושג מה זה), והאם צריך לקנות מגבר בשביל הכל..

בכל מקרה, ברשותי 1500 שקל ואם יש צורך אני יכול להוסיף עוד כמה מאות. אשמח אם מישהו יעזור לי כאן בבחירה. תודה רבה !

*קראתי את הלינקייה וכל מה שראיתי פשוט לא עזר לי.

פורסם

בתקציב שלך מומלץ CLARION CZ200 קומפוננטים מקדימה מורל טמפו 6.5 ואחוריים גם מורל טמפו וכמובן שעדיף 6X9 כדי לקבל תדרים נמוכים יותר.

אם יש לך עוד כ1000 ש"ח למגבר (לא כולל התקנה וחיווט) ממליץ על JBL 1004 אם לא ממליץ לא לקנות זבל כמו V15 ב300 שקל שהאיכות שלו מסריחה. ממליץ לקנות את המערכת ללא מגבר ובמידה ותצטרך תוסיף (כמובן שעדיף עם מגבר אבל מבחינת הכיס תראה קודם מה מספק אותך)

פורסם

בתקציב כזה עדיף לך יותר לחפש מערכת שלמה ביד שניה.

רכיבים חדשים לא יקחו אותך רחוק בתקציב הזה, אלא אם כן אתה מתכוון להוסיף עוד לפחות 1500 שקל לאחר מכן.

Pioneer 80PRS

Celestra FA2150x : Hertz HV 165 XL ||| Boston Acoustics GT275 : Hertz HT 28

DC 3.5k : Sundown Z v.3 15

XS Power D2400 , D5100

פורסם

קודם כל, תודה רבה על המענה המהיר !

אוראל, אני יכול להוסיף עוד כ500 ש"ח, אך השאלה היא האם הרדיו דיסק יחזיק לי את ה4 רמקולים ?

אודי, אתה מתכוון למערכת שכוללת סאב וגם מגבר ? כי אני מתכוון לקנות רק 4 רמקולים, וחשבתי שיש צורך במגבר כי הרדיו דיסק לא יחזיק את כולם, לא ?

פורסם

ר"ד קלריון cz200/1

קומפוננט מורל טמפו

מגבר jbl gto 1004

ציינת שאתה יכול למתוח את התקציב ב500 שקל

אז כל הרכיבים האלו יעלו לך 2000+-

A3

K04 Inside

פורסם

הרדיו דיסק לא ינצל את הרמקולים עד הסוף ולא יממש את כל היכולות של הרמקול. מניסיון שומעים טוב גם בלי הגברה השאלה מה מספק אותך.

פורסם

לא הבנתי, יש צורך במגבר או לא ? אין לי צורך במערכת מוזיקה מפוצצת בשביל להעיר את כל השכונה. משהו איכותי ונורמלי..

תודה רבה חבר'ה !

פורסם

קודם כל תקנה את הרמקולים שמליצו לך פה. אם תרגיש שחסר לך עוצמה אז מגבר יכול לפתור את זה

מגבר ינצל את הרמקולים טוב יותר

A3

K04 Inside

פורסם
קודם כל תקנה את הרמקולים שמליצו לך פה. אם תרגיש שחסר לך עוצמה אז מגבר יכול לפתור את זה

מגבר ינצל את הרמקולים טוב יותר

אין בעיה. המון תודה רבה לכם !

פורסם

אני ממליץ לך בחום על סטאפ שישמע טוב מאוד גם ללא הגברה

רדיו דיסק :

קלריון CZ201 \ CZ200

פיוניר 3250

קנווד 436

אלפיין 100UB

סט קידמי

HERTZ DSK165

קומפוננט איכותי ונציל הספק 80W RMS

סט אחורי

HERTZ DCX 690

סט אחורי 3 WAY נציל איכותי וחזק הספק 90W RMS

לדעתי ומיניסיוני זה הסט המושלם . ועומד בתקציב שלך

לשאלות נוספות תמיד תוכל להתקשר אלי .

דודי

פורסם

אתה מתכוון ליד 2 ? אם כן.. אני מניח שאפשר לנסות. בכל מקרה, אף פעם לא קניתי מיד שנייה.. אני תמיד הולך לכיוון של החדש.

• תוכן חדש...