Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט לאון 1.2 ידנית ב-99,900

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי היום בסניף של קל אוטו ברחוב המסגר, יש שם סיאט לאון בתצוגה וזהו בערך.

אבל בכל זאת מה שמעניין הוא המחיר שהציעו לדגם TSI 1.2 ידני.

המוכר טען שהמחיר הוא לכמה יחידות אחרונות ושאפשר לקבל את האוטו בצבע כסף מטלי בלבד.

האוטו גם מאובזר לא רע: חישוקים קלים 16 אינץ', מראות מתקפלות חשמלית, רדיו מקורי עם USB, בקרת אקלים מפוצלת והגה מצופה עור וטלסקופי.

נשמע לי כמו הצעה עדיפה בהרבה על הפוקוס הידנית או היונדאי i30.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

פורסם

במרתון המחירות ב14-16 לחודש תינתן הנחה דומה על הדגם הנ"ל.

דעתי האישית היא שאת עסקה מצויינת, מדובר ברכב מאוד יפה, דינמי, צעיר, מרווח, בעל מנוע חדש ומתקדם!

שני דברים אני הייתי לוקח בחשבון לפחות מביחנתי:

1. אלו הם ימיו האחרונים של הדגם הנוכחי אשר יוחלף בקרוב.

2. מנוע ה1.2 החדש ללא ספק מספק את הסחורה כמו מנוע 1.6 ישן, אבל הוא לא יגרום לך להישאר פעור פה ולא יגרום לך בשום מצב לקחת את השילדה המעולה של הלאון למגבלות שלה.

אבל אם נתוני כח וביצועים לא משחקים אצלך תפקיד משמעותי זה ללא ספק רכב שהייתי ממליץ לך לקנות. אני לא רואה בשוק אלטרנטיבה מעניינת יותר במחיר הזה.

מלבד זאת יש את גרסת ה1.4 TSI 122 כ"ס, תנסה לראות כמה תקבל על הרכב עם גרסת המנוע הזאת!

פורסם

נכון, אבל מי שירצה למכור אותה עוד שנתיים שלוש יצטרך להוריד מחיר על סעיף "צורה ישנה". צריך לקזז את זה מעלות הרכישה כיום, וזה כנראה מה שעושים.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

גילוי נאות, אני בעל לאון מהדור הנוכחי 1.8T .

איפה בדיוק כתוב שצריך להוריד במחיר על צורה ישנה ?

מי שמוכר C4 שנת 2009 מוריד מהמחיר כי ב 2011 יצא דגם עם צורה שונה ?

כנ"ל לגבי פיג'ו 307 שעבר מתיחת פנים בסביבות שנת 2005 , וחוץ ממתיחת פנים לא היה בו כלום, אותו מנוע וגיר.

ואפשר ללכת גם על המזדה 3 שעברה מתיחת פנים לפני כשנה וחצי ועוד ועוד ...

למה שמישהו יוריד במחיר על דבר כזה?

אתה רוצה לקנות רכב שעבר מתיחת פנים משנתון גבוה יותר? אין בעיה, זה כבר מתומחר במחירון.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

nepet, ככה עובד השוק. אם תכנס לאולם תצוגה כלשהו על מנת לרכוש רכב חדש, בדיוק כאשר הוצגה צורה חדשה של אותו רכב, האם תסכים לשלם מחיר דומה עבור הצורה הישנה? לא וכך גם בשוק המשומשות. יציאת דגם חדש מוריד מערך הדגם הישן (בד"כ).

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
גילוי נאות, אני בעל לאון מהדור הנוכחי 1.8T .

איפה בדיוק כתוב שצריך להוריד במחיר על צורה ישנה ?

מי שמוכר C4 שנת 2009 מוריד מהמחיר כי ב 2011 יצא דגם עם צורה שונה ?

כנ"ל לגבי פיג'ו 307 שעבר מתיחת פנים בסביבות שנת 2005 , וחוץ ממתיחת פנים לא היה בו כלום, אותו מנוע וגיר.

ואפשר ללכת גם על המזדה 3 שעברה מתיחת פנים לפני כשנה וחצי ועוד ועוד ...

למה שמישהו יוריד במחיר על דבר כזה?

אתה רוצה לקנות רכב שעבר מתיחת פנים משנתון גבוה יותר? אין בעיה, זה כבר מתומחר במחירון.

לא, אבל מי שמוכר C4 משנת 2011 "צורה ישנה" ישלמו לו פחות ממישהו שיש לו C4 2011 "צורה חדשה".

* אין לי מושג אם יש 2 צורות לC4, ניתן כדוגמה בלבד!

פורסם

קודם כל, מאיפה השטות הזאת שאלה ימיו האחרונים של הדגם?! יש לו לפחות עוד שנה אם לא יותר. אנשים זורקים דברים לא מבוססים סתם, כאילו הם יושבים במטה התכנון של החברה בספרד. אתמול למשל פירסמו בכל האתרים שנחשפה סקודה משפחתית קומפקטית חדשה. עיתונאי באחד האתרים החשובים כתב שזאת המחליפה של האוקטביה. מסתבר שזה לא נכון ומדובר בדגם שאמור להיכנס בין הפביה לאוקטביה כדי לצמצם את הרווח שיש לחברה בהיצע הדגמים והאוקטביה תמשיך להימכר כרגיל. אם לא יודעים לא מדברים. לגבי ירידת ערך על צורה ישנה, תפסיקו להתייחס לרכב כעל השקעה או תוכנית חיסכון. רכב זאת הוצאה שהולכת ומאבדת מערכה כל הזמן. 20 אחוז נופלים ברגע שהמכונית יצאה מאולם התצוגה, אז מה, לא לקנות?! אז החכמים אומרים "תקנה משומש", הרי ברגע שנרשמה עוד יד הוא גם מאבד מהערך שלו ולרכב חדש יש הרבה פחות הוצאות אחזקה ואחריות על תקלות וחלפים. מכונית זה כבר מזמן לא מותרות אלא צורך קיומי לניידות ולעבודה וכל אחד קונה מה שהוא רוצה ויכול להרשות לעצמו. רק בכפרים הרחוקים בסין ובפפואה אין מכוניות. רוצים או צריכים - קונים, מה משנה למישהו אם עוד 4 שנים הוא יקבל חמשת אלפים שקל פחות על האוטו שלו?! זה לא צריך להיות החשבון.

פורסם
לאון 2012 תוצג לראשונה רק באמצע החודש בתערוכת רכב בפרנקפורט.

מתי היא תגיע לארץ? מתישהו שנה הבאה?

שוחחתי על כך עם ניצן רז עורך עיתון אוטו, משהו באיזור אמצע 2012!

פורסם

אם כך גם בתחילת 2012 תגיע לאון בצורה הנוכחית.

כך שאין מה בנתיים להספיד את הצורה הנוכחית.

מבצע מאוד מעניין. אם הייתה לי את האפשרות הייתי בודק אותו לעומק אהבתי את הTSI 1.2 באוקטביה.

פורסם
אם כך גם בתחילת 2012 תגיע לאון בצורה הנוכחית.

כך שאין מה בנתיים להספיד את הצורה הנוכחית.

מבצע מאוד מעניין. אם הייתה לי את האפשרות הייתי בודק אותו לעומק אהבתי את הTSI 1.2 באוקטביה.

אני לא מספיד, בהחלט שוקל לרכוש את ה1.8 DSG

הבעיה היחידה שלי היא שיש לי גולף MK6 ונראה לי שתא הנוסעים בסיאט גרוע באיכותי לעומת הגולף!

פורסם
אני לא מספיד, בהחלט שוקל לרכוש את ה1.8 DSG

הבעיה היחידה שלי היא שיש לי גולף MK6 ונראה לי שתא הנוסעים בסיאט גרוע באיכותי לעומת הגולף![/quote

הייתי בהתלבטות דומה !!

למעשה תא הנוסעים בלאון בעיקר הקונסולה המרכזית נראיית פחות יוקרתית משל הגולף אבל יותר ספורטיבית , רמת בטיחות רישמית נמוכה יותר , חוץ מזה הכל בכל דבר אחר הגולף נופלת ובגדול !!

פורסם

גם לזה יש פתרון. מיזוג בקרת אקלים מפוצל מגיע כסטנדרט כמו בתמונה, בכמה אלפים בודדים אפשר לשדרג את המערכת וזהו. המערכת שיש בתמונה דומה למערכת שיש בגרמניות.

2009-seat-leon-cupra-cockpit-588x417.jpg

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

• תוכן חדש...