Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט לאון 1.2 ידנית ב-99,900

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
איזו מערכת זו?

RCD 510 / RNS 510 או משהו דומה אחר. הצורה של כולן זהה, מה שמשתנה אלו הפונקציות.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
נראה שלא תוצג לאון חדשה בפרנקפורט .

צפיתי היום בתוכנית ביורוספורט שסקרה את התערוכה והופתעתי שהליאון החדשה לא מוצגת שם.

פורסם

nepet, איזו גרסת לאון אתה מחזיק: ידנית או DSG?

ספר בבקשה על השיקולים השונים לבחירתך. אני בדיוק מתלבט.

נסעתי היום ב 1.2TSI DSG והופתעתי לטובה. מנוע לא רע בכלל. הזמנתי נסיעת מבחן לשבוע הבא על הלאון 1.8, ונראה את ההבדל.

מה שבעיקר מטריד אותי זה ההבדל בין השניים בצריכת הדלק בעיקר בבינעירוני. מה הצריכה שלך?

פורסם

נסעתי היום ב 1.2TSI DSG והופתעתי לטובה. מנוע לא רע בכלל. הזמנתי נסיעת מבחן לשבוע הבא על הלאון 1.8, ונראה את ההבדל.

מה שבעיקר מטריד אותי זה ההבדל בין השניים בצריכת הדלק בעיקר בבינעירוני. מה הצריכה שלך?

אין לאון 1.2 DSG יש רק FR או 1.8 DSG כנראה שנסעת על ה1.8 .

פורסם

רציתי רכב ידני, וחזק יחסית, אבל לא כזה שאני נותן גז ומדביק אותי למשענת.

בזמנו כשקניתי את הרכב לא מכרו אותו בהנחות מפליגות כמו היום ושילמתי עליו מחיר כמעט מלא ונאלצתי לחכות המון זמן.

הרכב שלי 1.8TSI, צריכת דלק (לפי מחשב, אף פעם לא בדקתי באמת) בנסיעה בין עירונית במישור בלי מזגן על 100 קמ"ש (בקרת שיוט) היא בערך 1 ליטר ל 20 ק"מ.

שלא זה מה שינחה אותך, עוד 30 ש"ח לחודש בדלק לפה או לפה לא יהרגו אותך.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

בג׳נבה אודי יציגו את הA3 החדשה.

בסביבות סוף 2012 צפויה להיות מוצגת הגולף דור7 שאמורה לצאת לשוק ב2013...

הלאון החדשה כנראה תוצג מתישהו ביניהן (או יחד עם הגולף).

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

נסעתי על איביזה 1.2.

בכל אופן, ממש קשה להסיק על צריכת הדלק של TSI מהדיווחים השונים. הפערים בין המדווחים עצומים מידי. אני בודק קצת מה הולך בעולם, ואולי אפרסם את הממצאים בקרוב.

פורסם
בכל אופן, ממש קשה להסיק על צריכת הדלק של TSI מהדיווחים השונים. הפערים בין המדווחים עצומים מידי.

ראה כאן

רכב ישראלי אולטימטיבי: קונטיינר של 'צים' על גלגלים נוצצים עם סלון עור 1+2+3, מסך "LCD 42 וטוסטר עם כניסת USB. מרווח, נוח, מאובזר, גבוה ופח עבה כמו במכוניות של פעם...

פורסם
אין לאון 1.2 DSG יש רק FR או 1.8 DSG כנראה שנסעת על ה1.8 .

אל תטעה יש לאונים במגוון רחב יחסית של מנועים:

מ 1.2 שזה מנוע הדגל של VW עם 105 כ"ס

1.4 שזה 122 כ"ס

1.8 שזה 160 כ"ס

FR - שזה 211 כ"ס

קופרה -240 כ"ס

קופרה R - 260 כ"ס

* כל הספורטיביות מגיעות עם מנוע 2000 TSI

אינני מומחה בתחום הרכב, נא לקחת כל מה שנרשם ע"י בערבון מוגבל. אין להתייחס לרשום כעל מידע אמין ומדוייק אלא כעל מידע של חובב רכב בלבד!

פורסם

הבדל של שמיים וארץ בין ה1.2 לבין ה1.8 אל תצפה לקבל את אותו האוטו!

הבדל של 60 כ"ס זה הבדל עצום.

אינני מומחה בתחום הרכב, נא לקחת כל מה שנרשם ע"י בערבון מוגבל. אין להתייחס לרשום כעל מידע אמין ומדוייק אלא כעל מידע של חובב רכב בלבד!

• תוכן חדש...